Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

 
Αδελφοί παραστρατημένοι, παραπλανημένοι, αλλά και διαβολοκαβαλημένοι κρυφο_ΝΑΪΤΕΣ της Ναυπάκτου, με ράσα και γένια και χωρίς…..μεσόκοποι και γέροντες…. !!!!
Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ!!!!!! Η «προσφορά» των Παπικών στην Κύπρο  μας, γράφτηκε με το αίμα των Ορθοδόξων!


Το 1192 πάτησε το πόδι του στην Κύπρο το ανάλγητο παπικό τάγμα των Ναϊτών προγόνων σας. Το Πάσχα του ίδιου έτους κατέσφαξαν, εντός του Ορθοδόξου Ι. Ναού της Παναγίας της Λευκωσίας, τα γυναικόπαιδα και τους γέροντες, που κατέφυγαν εκεί για να σωθούν. Οι διάδοχοι των Ναϊτών, Λουϊζιάνοι, έμειναν στην Κύπρο 300 χρόνια, διώκοντας σκληρότατα την Ορθόδοξη Εκκλησία.Επί των ημερών τους πλημμύρησε η Κύπρος από μοναχούς παπικών ταγμάτων, κατήργησαν δεκατέσσερις Ορθόδοξες Επισκοπές, περιορίζοντάς τες σε τέσσερις και τις έθεσαν υπό την δικαιοδοσία τους. Το 1260 ο πάπας Αλέξανδρος απαγόρευσε την εκλογή Αρχιεπισκόπου Κύπρου. Παράλληλα, οι Ορθόδοξοι Επίσκοποι έπρεπε να δίνουν όρκο πίστης στον Πάπα, ενώ οι ορθόδοξοι ιερείς χειροτονούνταν με έγκριση των παπικών.Το 1231 δεκατρείς μοναχοί της Καντάρας αρνήθηκαν να υποταγούν στον πάπα και φυλακίστηκαν για τρία έτη. Ο ένας εξ αυτών κοιμήθηκε στη φυλακή, εξ αιτίας των άθλιων συνθηκών. Οι παπικοί έσυραν κατόπιν το λείψανό του στις πλατείες της Λευκωσίας και στο τέλος το έκαψαν. Τους άλλους δώδεκα πατέρες τούς έδεσαν σε μουλάρια, που τα άφησαν νε τρέξουν στην κοίτη του ποταμού Πεδιαίου. Τα σώματά τους ξεσχίστηκαν και κατόπιν τα έκαψαν σε πλατεία της Λευκωσίας. Τέλος, τα ανακάτεψαν με οστά ζώων για να μη τα λάβουν οι Ορθόδοξοι.


Δυστυχώς είστε από τώρα σφραγισμένοι με του διαόλου ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ και τις κορώνες! Εξαφανιστείτε το συντομότερο από την πανέμορφη Ναύπακτο … αρκετά κακά κάνατε γι’ αυτή! Μάλλον φύγετε νύκτα και ανεβείτε σε μια ερημιά … χωρίς παλλακίδες και χωρίς πίτσες, οφθαλμόλουτρα και λοιπά τερψιλαρύγκια… Μήπως και προλάβετε και σώσετε την διαβολοκουνημένη και διαβολοπαραδομένη ψυχή σας… ΑΜΗΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου