Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ



ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΡΟΥΚΕΤΑ έπεσε σε OΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ και ΓΟΝΑΤΙΣΕ μπροστά στην Εικόνα Χωρίς να ΕΚΡΑΓΕΙ



«Νενίκηνται της φύσεως οι οροι, εν Σοι Παρθένε Αχραντε»


Τη νύχτα της 16ης προς 17η Αυγούστου στην Ουκρανία κατεγράφη ένα σύγχρονο θαύμα. Συγκεκριμένα στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου που βρίσκεται στην κωμόπολη Mospynο της περιοχής Ντόνετσκ έγινε κάτι υπερφυσικό! Η εκκλησία επλήγη από ρουκέτα μήκους 1,5m που εκτόξευσε πυραυλικό σύστημα Grad. Αυτή κατέληξε στο εσωτερικό του ναού αφού διέτρεξε μια περίεργη τροχιά.


Η ρουκέτα εισήλθε από το παράθυρο σπάζοντας τα τζάμια και έριξε στο έδαφος ένα βάζο με λουλούδια που ήταν τοποθετημένο μπροστά στο προσκυνητάρι της εικόνας του Παντοκράτορα. Ο oυκρανικός πύραυλος στην κυριολεξία καρφώθηκε στο δάπεδο, δεν εξερράγη και δεν προκλήθηκε καμία ζημιά. Υποκλίθηκε γονυπετής στην ανωτερότητα του Παντοκράτορα που τον έθεσε κυριολεκτικά «υποπόδιον των ποδών του».


Αν είχε εκραγεί θα προκαλούσε πυρκαγιά και τεράστια ζημιά  στον ναό, μπορούσε να προκαλέσει μέχρι την κατεδάφισή του. Αυτή η υπερφυσική θαυματουργή εξουδετέρωση έγινε γνωστή παγκόσμια, προκαλώντας δέος σε κάθε χριστιανό. Οι ζημιές που προκάλεσε ήταν ασήμαντες και έτσι  αποφεύχθηκε εκδήλωση πυρκαγιάς. Πρόσφατα ο ναός πανηγύρισε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου