Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟ & ΒΟΗΘΟ ΣΟΥ

ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΕΣ,  ΑΟΡΑΤΕΣ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ!

 

Φίλε μου καλε, αγαπημένε μου αδελφέ και αδελφή,


Σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι ζεις σε ένα κόσμο και σε μια εποχή με άσχημες νόρμες και με ότι χειρότερο σε συνθήκες ζωής, διαβίωσης και καθημερινότητας. Ακούς και διαβάζεις πολλά και ζαλίζεσαι τόσο, ώστε να μην έχεις ξεκάθαρο μυαλό. Νοιώθεις αντί γαλήνη και ηρεμία ένα ψυχοπλάκωμα και μια αβεβαιότητα… Εχεις ίσως πονοκεφάλους, κατάθλιψη, στεναχώρια, ακεφιά, αδυναμία και παραπλήσια ψυχικά συναισθήματα.

 

Δεν είσαι ο μόνος, ή μόνη, αλλά το ίδιο συμβαίνει στο μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού της Γης. Αυτό φυσικά έχει αιτία και σπόνσορες! Θα σου μιλήσω ξεκάθαρα και ας μην σου αρέσει. Στη ζωή μας δυό μεγάλες δυνάμεις εμπλέκονται. Το καλό και το κακό, το φως και το σκοτάδι, η ηρεμία, η χαρά και η γαλήνη και αντίπερα η ανακατοσούρα, η θλίψη και η τρικυμία. Αυτός που χαρίζει ζωή, χαρά και γαλήνη, δηλαδή ο Θεός και αυτός που νύχτα και ημέρα και κάθε ώρα δουλεύει να τα χαλάσει και να σε βλάψει, ώστε να σε συγχίσει, να σε φέρει σε όρια τρόμου και δυστυχίας, να σε ψυχοπλακώσει, δηλαδή ο διάβολος.  

 

Μην ξεχνάς ποτέ ότι όταν ήταν ο Χριστός στην Γη με την ανθρώπινη φύση του, πάντα έλεγε ΧΑΙΡΕΤΕ! Αυτό ήταν η ευχή του και το παράγγελμά του. Ο καθένας δίνει πάντα προς τα έξω ότι έχει μέσα του… Το ίδιο θέλει πάντα, αλλά όχι με το ζόρι αλλά εναπόκειται σε μας η επιλογή και η στρατηγική ζωής. Τώρα ήρθε η εποχή που όλοι καταλαβαίνουμε και μέσα μας άλλος λίγο και άλλος πολύ το νοιώθουμε. Ηρθε η εποχή του σατανά και όσων των υπηρετούν. Χαλάρωσε η πίστη μας, χαλάρωσε η αντίστασή μας στις διαολιές, χαλάρωσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ο δεσμός μας με το Θεό, βάλαμε τόσο νερό στο κρασί μας που χάσαμε τον έλεγχο των αισθημάτων, των πράξεών μας και της ψυχής μας.

 

Πάρε λοιπόν απόφαση να ενεργοποιήσεις  την μοναδική φιλική προσωπική σου δύναμη που παραμελείς και έκοψες κάθε δεσμό. ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΥ! Η κάθε ζωντανή ψυχή, η κάθε τοποθεσία, ο κάθε οργανισμός και το κάθε έθνος έχουν τον φύλακα άγγελο τους. Οι άγγελοι δρουν ως απεσταλμένοι του Θεού πρός τους κατοίκους της γης καθώς και πρός κάθε ζωντανή ψυχή.

 

Ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεστε για την εξέλιξη σας, το θεϊκό σκοπό της ζωής σας, η δουλειά τους εισαι εσύ. Οι φύλακες άγγελοι ΠΟΤΕ δεν φεύγουν από το πλευρό μας απο την γέννηση μας μέχρι τον θάνατο ανεξάρτητα από ποια λάθη έχουμε κάνει. Μας αγαπούν με τον ίδιο τρόπο που μας αγαπάει ο Θεός άνευ όρων. Οι φύλακες άγγελοι μας μπορούν να μας προσφέρουν καθοδήγηση και αγάπη αλλά έχουμε ελεύθερη επιλογή κατά πόσον θέλουμε να τους ακούσουμε ή όχι. Καλέστε, λοιπόν τον άγγελο σας να εργαστεί μαζί σας.

Καλωσορίστε τον άγγελο σας για να είναι πιο εύκολη η εργασία μαζί του. Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη αξία στη ζωή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορους τρόπους που πολλές φορές τις ονομάζουμε συμπτώσεις. Πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια του φύλακα αγγέλου σας παρόλο που είναι μονίμως στο πλάι σας.

Οι Αγγελοι θέλουν να μας περικυκλώσουν αλλά δεν μπορούν να μας βοηθήσουν άν δεν τους το ζητήσουμε. Υπάρχει ένας συμπαντικός νόμος που λέει ότι «Δεν επιτρέπεται σε κανέναν άγγελο να παρέμβει στη ζωή ενός ανθρώπινου όντος εκτός και αν του ζητηθεί, με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση που η ζωή του ανθρώπου διατρέχει κίνδυνο» Οι άγγελοι βοηθούν τον άνθρωπο κατά κανόνα επικοινωνώντας άμεσα, όταν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μήνυμα τους, και έμμεσα με σημάδια( π.χ. με ένα βιβλίο που θέλουν να διαβάσουμε μπορεί να πέσει από ένα ράφι στα πόδια μας)

Δίχως κανένα λόγω, μπορεί ξαφνικά να έχεις την επιθυμία να δεις κάποιον ή να πας κάπου. Στέλνουν επίσης πληροφορίες μέσα από όνειρα και μέσω συμπιεσμένης ενέργειας που ξεδιπλώνει με τον καιρό - θα νοιώθετε ότι γνωρίζετε κάποια πράγματα αλλά δεν θα μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε λέξεις ή να τα εξηγήσετε για μια ορισμένη χρονική περίοδο. Μπορεί επίσης να σας στείλουν θεραπευτική ενέργεια υψηλής τάσης. Αν είστε σε θέση να νοιώθετε τις λεπτές ενέργειες θα μπορέσετε να τη νοιώσετε σαν θερμότητα ή μυρμήγκιασμα σε διάφορα μέρη του σώματος καθώς ρέει η ενέργεια. Αφού έχετε καλέσει τον άγγελο σας για βοήθεια, δώστε προσοχή για τυχόν επαναλήψεις λέξεων ή φράσεων που βλέπεις, ακούς ή σκέφτεσαι.
Παρατηρήστε επαναλαμβανόμενα σχήματα όπως ένα τραγούδι, μια αφίσα ή ένας φίλος να σας επαναλαμβάνει το ίδιο μήνυμα που σας έδωσε ο άγγελος σας. Συνεχίστε να ζητάτε βοήθεια μέχρις ότου να καταλάβετε καθαρά την απάντηση.
Είναι σημαντικό να γνωρίζεται ότι μερικοί απο τους αγγέλους μας, έχουν προσπαθήσει επανειλημμένως να επικοινωνήσουν μαζί μας στο παρελθόν και δεν περιμένουν να τους ακούσουμε πλέον. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε απάντηση αμέσως. Βεβαιώστε τον άγγελο σας ότι είστε ανοιχτοί προς τη βοήθεια του τώρα και συνεχίστε να του τη ζητάτε! Οι Αγγελοι δονούνται σε μια ψηλότερη δόνηση και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να συντονιστείτε με αυτή την υψηλή δόνηση. Να έχετε υπομονή!

Σε περίπτωση που περνά καιρός διχως αποτέλεσμα, αλλάξετε την δίαιτα σας και κόψετε το κρέας, καφέ, οστρακοειδή, τα περισσότερα φαστ φουντ, κονσέρβες και τροφές που περιέχουν συντηρητικά, σοκολάτες, αυτές είναι τροφές που έχουν χαμηλή δόνηση και μπορεί να εμποδίζουν την θεϊκή καθοδήγηση να φθάνει σε σας. Οπως επίσης και η χρήση ναρκωτικών και ηρεμιστικών ουσιών, το αλκοόλ, επίσης όταν στο περιβάλλον μας υπάρχουν αρνητικά άτομα και καταστάσεις αυτά όλα μπορεί να παρεμβάλλουν με την ροή της πνευματικής καθοδήγησης.
Κάντε αλλαγές εκεί όπου είναι δυνατόν και προσπαθείτε να αποφεύγετε αρνητικά άτομα. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω των υφιστάμενων καταστάσεων, μπορεί να σας πάρει περισσότερο να συνδεθείτε αλλά συνεχίστε τη προσπάθεια, και σταδιακά θα μπορέσετε να έλθετε σε επαφή με τις ψηλότερες συχνότητες.


Μπορεί να πάρει μέρες, βδομάδες ή και μήνες για να λάβετε μια απάντηση που θα κατανοήσετε απόλυτα. Και καμιά φορά, η απάντηση θα έλθει μέσα απο κάποιο γεγονός, κάτι που θα συμβεί, ή θα σας έλθει μια αναπάντεχη έμπνευση. Μπορεί να τη λάβετε απο ένα τυχαίο τηλεφώνημα απο κάποιο φίλο, ή κάτι που θα διαβάσετε στην εφημερίδα ή σε κάποιο περιοδικό, ή μέσα από μια συνομιλία που θα τύχει ν’ ακούσετε τυχαία από αγνώστους. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να είστε σε εγρήγορση και να είστε ανοιχτοί. Πάντοτε θα ελέγχετε και θα ξανα ελέγχετε την κάθε απάντηση που συνειδητοποιείτε ότι σας δόθηκε. Μόνο τότε θα είστε σίγουρη ότι έχετε την ορθή απάντηση.

Η υπομονή θα σας βοηθήσει να επιμείνετε, ακόμα και αν δεν θα λάβετε αμέσως αποτελέσματα. Η υπομονή θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε πίστη στους Αγγέλους, πιστεύοντας πως στην κατάλληλη στιγμή θα καταφέρουν να έχουν πρόσβαση στο νου σας. Η πίστη είναι το κλειδί που σας καθιστά αγαπητούς στους αόρατους σας υποστηριχτές, και κάνει χώρο για να γίνουν θαύματα. Τα θαύματα είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μαζεύονται οι άγγελοι και νοιώθουν αγαλλίαση. Τα θαύματα δεν είναι ανάγκη να είναι μεγάλα και τρανταχτά. Τα θαύματα συνήθως είναι μικρά γεγονότα στη καθημερινή μας ζωή που μας κάνουν να νοιώθουμε καλά ή μας κάνουν να γελάμε ή ακόμη να κλαίμε από ευτυχία.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΣ!
Οι άγγελοι, και αυτό συμπεριλαμβάνει και το δικό σας άγγελο, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άν δεν τους το ζητήσουμε. Αν χρειάζεστε βοήθεια, απλώς ζητήστε την! Γι αυτό το λόγο ο Θεός σας έστειλε τους αγγέλους για να είναι μαζί σας για όλη σας τη ζωή. Οι άγγελοι σας απλά περιμένουν να τους ζητήσετε βοήθεια.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ:
Άγιε Αγγελε, ο εφεστώς της αθλίας μου ψυχής και ταλαιπώρου μου ζωής, μη εγκαταλίπης με τον αμαρτωλόν, μηδέ αποστής απ'εμού δια την ακρασίαν μου.
Μη δώης χώραν τω πονηρώ δαιμόνι κατακυριεύσαι μου τη καταδυναστεία του θνητού τούτου σώματος. Κράτησον της αθλίας και παρειμένης χειρός μου, και οδήγησόν με εις οδόν σωτηρίας.
Nαι, Αγιε Αγγελε του Θεού, ο φύλαξ αι σκεπαστής της αθλίας μου ψυχής και του σώματος, πάντα μοι συγχώρησον, όσα σοι έθλιψα πάσας τας ημέρας της ζωής μου, και ει τι ήμαρτον την σήμερον ημέραν.
Σκέπασόν με εν τη παρούση νυκτί και διαφύλαξόν με από πάσης επηρείας του αντικειμένου, ίνα μη εν τινι αμαρτήματι παροργίσω τον Θεόν.
Και πρέσβευε υπέρ εμού προς τον Κύριον, του επιστηρίξαι με εν τω φόβω Αυτού, και άξιον αναδείξαι με δούλον της Αυτού αγαθότητος.
Αμήν.

Άγιε Άγγελε, εσύ που είσαι φύλακας (προστάτης) της άθλιας ψυχής μου και της ταλαίπωρης ζωής μου, μη με εγκαταλείψεις τον αμαρτωλό, ούτε να απομακρυνθείς από κοντά μου, εξαιτίας της χαυνότητάς μου (πνευματικής αμέλειας).
Μην επιτρέψεις στον πονηρό δαίμονα να κυριαρχήσει πάνω μου κατατυραννώντας αυτό το θνητό μου σώμα. Κράτησε το ταλαίπωρο και κι εξαντλημένο χέρι μου και οδήγησέ με στο δρόμο της σωτηρίας.
Ναι, άγιε άγγελε του Θεού, εσύ πού είσαι φύλακας και σκεπαστής της αθλίας μου ψυχής και του σώματος, συγχώρεσέ με για όλα εκείνα με τα οποία σε λύπησα όλες τις ημέρες της ζωής μου, και για όσα αμάρτησα την σημερινή ημέρα.
Σκέπασέ με κι αυτή τη νύχτα και διαφύλαξέ με από κάθε επήρειατου αντίπαλου διαβόλου, για να μη λυπήσω το Θεό με κάποιο αμάρτημα.
Και συνάμα να μεσιτεύεις για χάρη μου προς τον Κύριο, να με στηρίξει στο σεβασμό απέναντί Τουκαι να με κάνει άξιο υπήκοο της αγαθότητάς Του.
Αμήν.

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Φίλε
    σε Ευχαριστούμε θερμά για το άρθρο σου. Δυστυχώς τέτοια άρθρα σήμερα σπανίζουν σε σημείο μάλιστα να μη γνωρίζει η νέα γενιά κάτι από αυτά που αναφέρονται. Εκεί έφτασαν τον Ελληνισμό και τους Ορθόδοξους κατοίκους τους οι παγκοσμιοποιητές που θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη με αφρικάνους, αραπάδες, πακιστανούς και όλες τις φυλές του Ισραήλ. Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους, όλοι είναι αδελφοί μας κατά Χριστόν, αλλά να μην προτάσσονται τα δικαιώματά τους σε βάρος της πατρώας ορθόδοξης πίστης μας. Καλό είναι να κτιστεί το Τζαμί, αλλά παράλληλα να δοθεί η άδεια για την κατασκευή του ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Δυστυχώς γι' αυτό δεν υπάρχει καμιά κρατική πρόνοια. ΑΛΛΑ, ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    Λεωνίδας Καρνάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ∆ίκαια η εκκλησία μας έχει ιδιαίτερη ευχή στο φύλακα άγγελό μας και παρακαλεί τον Κύριο να μας δίνει «Άγγελον ειρήνης, πιστόν οδηγόν, φύλακα των ψυχών και των σωμάτων ἡμῶν» !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας μην το ξεχνάμε αδελφοί!
    :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τούτη η αλήθεια περί φύλακα αγγέλου πλάι μας, δεν είναι ένα παραμύθι της γιαγιάς, αλλά κάτι που επιβεβαιώνεται αγιογραφικά. Στο βιβλίο «Γένεσις» (48, 16) το μαρτυρεί και το εύχεται ο Πατριάρχης Ιακώβ. Στην «Έξοδος» (23, 20), ο ίδιος ο Θεός το αποκαλύπτει λέγοντας: «Εγώ θα σας στείλω έναν Άγγελο να προπορεύεται, για να σας φυλάει στην πορεία σας και να σας οδηγήσει στον τόπο που σας ετοίμασα». Ο προφητάναξ Δαβίδ στο Ψαλμό του ψάλλει: «Στρατοπεδεύει του Κυρίου ο Άγγελος ολόγυρα σ’ εκείνους που Τον σέβονται και τους γλιτώνει από τον κίνδυνο» (Ψαλμ. 33, 8). Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ντυμένος στα λινά, συμπαραστάθηκε και βοήθησε το Προφήτη Δανιήλ στο τρίτο του όραμα (Δαν. 10, 13-20). Ο ίδιος ο Θεάνθρωπος Ιησούς μάς πληροφόρησε με το αψευδέστατο στόμα Του πως «οι Άγγελοι» των ελάχιστων αδελφών Του, των δικών Του ανθρώπων «βλέπουν συνεχώς στον ουρανό το πρόσωπο του Ουρανίου Πατέρα» (Ματθ. 18, 10). Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος το έλεγε συχνά και το επαναλάμβανε πως: «Έκαστος πιστός, Άγγελον έχει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή