Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣΟ ιεροκήρυκας Χριστόφορος Παπουλάκος και η διάσημη μάγισσα της ΜάνηςΒρισκόμαστε στα 1850 μ.Χ. και στο Γεωργίτσι της Μάνης.  Στο χωριό αυτό ζούσε μια σατανική μάγισσα ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΚΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ! Αυτή η μάγισσα ήταν μεγάλη πληγή της περιοχής! Έκανε τρομερά κακά, με τις τελετές μαύρης μαγείας, τις επικλήσεις της στον εωσφόρο, τις γητειές και σατανικά της ξόρκια, τα ΒΟΥΝΤΟΥ και τρυπήματα με καρφίτσα φωτογραφιών και άλλων ομοιωμάτων των θυμάτων, με μαγικά φίλτρα και διαβολικά δεσίματα, κάνοντας δεκάδες αθώα πλάσματα να τυραννιούνται… 

 
Εδώ κοντα στο κάστρο της Ναυπάκτου οργίαζε η σατανομαγεία

Κάποτε λοιπόν, όπως βάδιζε, την συνάντησε ο άγιος  μοναχός και ιεροκήρυκας Χριστόφορος Παπουλάκος. Της επετέθη με την μαγκούρα του, της έδωσε δεκάδες μαγκουριές και την τσάκισε στο ξύλο. Αυτό δεν το έκανε φυσικά από εκδίκηση, ούτε από κακία, αλλά ήξερε ότι χτυπούσε τον ίδιο τον σατανά … Η αγιότης του έκανε τον σατανά μάγισσα να μην βγάλει τσιμουδιά… Έκθαμβοι οι Μανιάτες κοίταζαν τον Γέροντα:


Τότε ο άγιος μοναχός απευθυνόμενος στον κόσμο είπε:
«Τι με κοιτάζετε;» «και γιατί την φοβόσαστε αυτή την βρωμογυναίκα;» «Να σας το πω εγώ. Φοβάστε διότι λιγόστεψε η πίστη σας και παρατήσατε τον δρόμο του Χριστού. Διατί τάχα δεν την φοβούμαι εγώ; Ούτε πιο γερός από σας είμαι ούτε πιο νέος. Δεν είναι το μυαλό και τα χέρια, που μου έδωσαν την δύναμη να χτυπήσω με τούτο το ραβδί κατακέφαλα τον σατανά την ώρα που έκανε τα μάγια του, αλλ’ ο Χριστός!» «Μονάχα όταν γυρίσετε στον Χριστό θα σπάσετε τις δαιμονικές κλωστές, με τις οποίες οι μάγισσες κυκλώνουν τα σπίτια σας και δένουν τους άνδρες σας και βασκαίνουν τα παιδιά σας».
Το νεκροταφείο Ναυπάκτου! Εδώ νύχτες με πανσέληνο, Ναυπάκτια μάγισσα και ... έμπορος ξεγυμνώνεται και τελεί σατανικές τελετές και επικλήσεις!!!
Και συνέχισ娫Όμως τα μάγια της και οι δαίμονες, που την βοηθούν, στάθηκαν ανήμποροι να την γλυτώσουν απ’ το ραβδί μου… Αν πορευθείτε και σεις κατά τον λόγο του Χριστού, τότε η κλωστή που σας δένει θα κοπεί και το Γεωργίτσι θ’ ανασάνει ελεύθερο!».
 
«Ανάψατε όλα τα σβηστά καντήλια, που προσμένουν στα εξωκκλήσια και στ’ αφανισμένα μοναστήρια. Δράμετε όλοι στην Εκκλησία σας. Μονιάσετε. Κάμνετε δικό σας τον πόνο του διπλανού σας και αγρυπνήσατε στο προσκέφαλο του αρρώστου. Ταΐστε τους πεινασμένους, ποτίστε τους διψασμένους. Ντύσατε τους γυμνούς. Και τα μάγια θα σκορπιστούν στους τέσσερις ανέμους».
«Μάγια θα πει η λειψή πίστη. Οι μάγισσες δεν μπορούν να βάλουν το πόδι τους στον αγρό του Χριστού. Τα μάγια μόνο στα ρημαγμένα και παρατημένα χωράφια βλαστάνουν. Κανένα μη φοβάστε, εφ’ όσον στην καρδιά σας βρίσκεται ο Χριστός«. Η μάγισσα εν’ τω μεταξύ έφυγε σε άλλα χωριά και κρύφτηκε από το φόβο της!


Και συμπληρώνω εγώ… Ισως θα σας πουν ρασοφόροι μάλιστα … μην τα βάλετε με τον σατανά (!) ξέρετε γιατί; Γιατί και φοβούνται επειδή είναι «μισαβέζικοι» και για να είναι σε συνθήκη μη επιθέσεως…. λόγω έλλειψης ΚΑΘΑΡΗΣ μυστηριακής ζωής και βαθειάς πίστης… Στην Ναύπακτο μάλιστα ποιος δεν θυμάται το άσχημο και βασανιστικό τέλος που είχαν αυτές οι διαβολεμένες μάγισσες! Μια μάλιστα με καταγωγή από το χωριό μου «βέλαξε 66 μέρες μέχρι να βγει η ψυχή της… μέσα σε φρικτούς πόνους…»

από το βιβλίο: «Ο Χριστός νικάει τα μάγια» του  Αρχιμανδρίτη π.Παύλου Κ. Ντανά (Αγρίνιο 2014).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου