Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

ΕΔΩ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ - ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΙΝΕΜΕΝΗΣΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ  … Ο “ΤΡΙΧΕΙΡ”;;
Έχετε ακούσει την λαϊκή ρήση «είναι ικανοί να βγάλουν και δεσπότη γκαστρωμένο;». Τώρα μάλλον πάμε να βγάλουμε τον Αγιο Πολύκαρπο Σμύρνης τρίχειρα! Εγώ θεωρώ ότι «αγυρτία τέχνας κατεργάρεται…».  Της Αγίας Μαινεμένης γίνεται! Θαύματα επί θαυμάτων και μάλλον χρειάζεται …. «στυλιάρρ καρπενησιώτικο…».

Παρακολουθούμε μετ’ ευφροσύνης, … μετριοφροσύνης και χωρίς βιασύνη τας ιεράς πράξεις, διηγήσεις, αναφοράς και εξελίξεις.
Εδώ βλέπουμε τα τρία χέρια του Αγίου Πολυκάρπου:
 
Η ΠΑΛΑΙΑ ΧΕΙΡ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ
Η ΝΕΑ ΧΕΙΡ [ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ]
 
ΧΕΙΡ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ!! ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΙΚΗ;
Εδώ ακούμε τη …ΦΩΝΗ της Ρουμανίας…. Αγαπάνε τον Αγιο Χαράλαμπο & τον Αγιο Πολύκαρπο οι Ρουμάνοι!!!! Του έχουν αδυναμία! Εδώ έκαναν ολοκληρωμένη απόβαση στα … Καλάβρυτα με στρατηγική μαφίας (!) ευλαβέστατοι ιερείς (!)
Δεν ξεχνάμε τους δικούς μας ιεραποστόλους που εμύησαν τους Ρουμάνους στην τρελή – ΠΑΡΆΦΟΡΗ  αγάπη Αγίων! Εμ' από πού έμαθαν οι Ρουμάνοι λεπτομέρειες για τους εδώ στόχους των; Θαυματουργά όνειρα είδαν; ΘΕΑΤΡΟΝ ΕΓΕΝΝΗΘΗΜΕΝ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ!
Ενημερωθείτε:

Δείτε μέχρι τέλους τις σκηνές ειδικά για τον Αγιο Πολύκαρπο!
Εδώ υπάρχουν πολλές ευλογημένες λεπτομέρειες για την ΙΕΡΑ ΣΥΝΑΦΕΙΑ Ρουμανίας και Ελλάδος!
Μέχρι και ο δήμος Ναυπάκτου (Μπουλές – Ζαμπάρα και ΣΙΑ) ευλόγησαν δια ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (!) το βάθος της Ναυπακτιο Ρουμανικής  δια γυφτων ΦΙΛΙΑΣ!!!
ΜΗΠΩΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟΙΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙΣ   ΕΛΛΗΣΙ (!)   .…ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ (?) ΑΓΙΟ ΧΕΡΙ ;
Υ.Γ. Ουαί τοις … παραπλανημένοις! Μακάριοι όσοι αστυνομικοί έσκαβαν στο Μεσολόγγι και με τσάπες μάλιστα (!) να βρουν το dna του κλέφτη Αλβανού! Περαστικά σου αγιε πρώην Καρπενησίου Γρηγόριε με την ασθένειά σου θα πνεύσουν ΟΥΡΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ στα … «ΠΑΝΙΑ» της ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και θα δοθούν λύσεις στα … αδιέξοδα!
 
ΠΗΓΗ:
http://ampelakiotnea.blogspot.gr/2016/03/blog-post.html
 

3 σχόλια:

 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πώ πω έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω το υπονοούμενο σας με το παράξενο όνομα Γρηγόρίε Καρπενησιώτη και τώρα κατάλαβα τι εννοείτε με αυτό το μπέρδεμα ονομάτων.
  Εχετε τρομερή πέννα και την χειρίζεστε σοφά κύριε Γιάννη!! Σας παραδέχομαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ
  ΤΟ ΕΚΑΝΑ COPY PASTE ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Panos Kotrotsos
  10 Μαρτίου στις 8:45 μ.μ.

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΧΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ!

  Με αφορμή το γεγονός ότι τις ημέρες της εορτής του Αγίου Πολυκάρπου εμφανίστηκε ιερό λείψανο ''δεξιά χείρα Αγίου Πολυκάρπου'' στον Ι.Ν. Αγ. Πολυκάρπου Μενεμένης (Θεσσαλονίκη) όπου και τέθηκε σε προσκύνημα, (βλέπε εδώ http://www.dogma.gr/…/eortazei-o-n-agiou-polykarpou-…/20551/ ) ο Σύλλογός μας, μετά απο τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα χωριανών μας για το γεγονός αυτό (θυμίζουμε οτι η δεξιά χείρα του Αγίου Πολυκάρπου που φυλλασόταν για αιώνες στην Ιερά Μονή Παναγίας Αμπελακιώτισσας και Αγίου Πολυκάρπου εκλάπη στις 13/3/2013) προσπαθώντας να βρεί μια εξήγηση, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ηγούμενο του Μοναστηριού μας Αρχιμανδρίτη Πατέρα-Πολύκαρπο, ο οποίος μας ενημέρωσε και γραπτώς ως εξής:

  ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΠΡΟΕΔΡΕ,
  ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΝΕΑΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΑΟΥ π. ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΤΜΗΜΑ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΑΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΑΠΟ ΤΟΝ πρώην ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟ.
  ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ, ΕΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗ ΣΕ ΛΕΙΨΑΝΟΘΗΚΗ ΕΧΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΥΛΟΓΟΥΣΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ίδε συνημμένον).

  ΜΕ ΕΥΧΕΣ
  Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Ι.Μ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΗΣ
  Αρχιμ. Πολύκαρπος

  ΑπάντησηΔιαγραφή