Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ [ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ] ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ
 
Ο λοχαγός Κονδύλης απαγχονίζει τον ήρωα Γρηγόρη σνάπολο
Δεν έχουμε “ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ” εμείς οι περίεργοι διαχρονικοί Έλληνες! Αγωνιζόμαστε για την πατρίδα και  περιέργως ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ είμαστε θύματα. Ο Ανδρούτσος δολοφονείται, ο Καραϊσκάκης ύπουλα δολοφονείται, ο Κολοκοτρώνης φυλακίζεται, ο Καποδίστριας δολοφονείται κ.λ.π, κ.λ.π.!. Τα πραξικοπήματα πότε βαφτίζονται χούντες, πότε ΑΜΥΝΑ και πάει λέγοντας! Ο δε λαός πάντα κάνει ότι κάνει σήμερα χειροκροτεί, πότε τον ένα πότε τον άλλο, πότε κάνει …. «τον γκέκα».

Σήμερα θα δούμε ένα πραξικόπημα δημοκρατικής χροιάς και … εθνοσωτήριο! Ονομάστηκε ΑΜΥΝΑ και έφερε στην ουσία εθνικό διχασμό ή έστω για να μην στεναχωρήσω τους αγαπητούς αυτοβαφτιζόμενους «δημοκρατικούς» ήταν το ένα σκέλος στον εθνικό διχασμό του 1914 – 1917!


Ο Εθνικός Διχασμός υπήρξε μία σειρά γεγονότων που επικεντρώνονται στη διένεξη μεταξύ του τότε πρωθυπουργού της Ελλάδας, Ελευθερίου Βενιζέλου και του Βασιλιά Κωνσταντίνου Α΄ σχετικά με την είσοδο ή μη της Ελλάδας στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η διένεξη αυτή χώρισε την χώρα σε δύο διαφορετικά στρατόπεδα και προκάλεσε εξαιρετικά βαθύ χάσμα στην ελληνική κοινωνία μέχρι τη δικτατορία του Μεταξά. Κάποιες επιπτώσεις του χάσματος παρέμειναν ως το 1974

Βρισκόμαστε στην κορύφωση του εθνικού διχασμού τον Αύγουστο του 1916 όταν οι γερμανοβούλγαροι κατέλαβαν την Καβάλα και τα πιστά στρατευμένα όργανα του Βενιζέλου  Μαζαράκης, Ζυμβρακάκης, Αργυρόπουλός, Χριστοδούλου, Ζάννας,  Κονδύλης, ίδρυσαν την περίφημη ΑΜΥΝΑ που οι νέοι ακούνε και τραγουδούνε στο ρεμπέτικο θριαμβευτικό τραγούδι «Της αμύνης τα παιδιά..» Ας δούμε όμως μερικά κατορθώματα που έκαναν αυτά τα ηρωϊκά καλόπαιδα της Αμύνης, που έδρασαν κυρίως στην βόρειο Ελλάδα και κυρίως στη Χαλκιδική.
 
Μωρίς Πωλ Εμμανυέλ Σαράιγ
Φυσικά στα παρασκήνια ΠΑΝΤΟΤΕ θα μηχανορραφεί ΞΕΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ και τότε τον έλεγαν στρατηγό ΣΑΡΑΪΓ (Μωρίς Πωλ Εμμανυέλ Σαράιγ) ήταν ΓαλλοΕβραίος και σχεδίαζε, τροφοδοτούσε και πλήρωνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ομόπλευρος, παράπλευρος, σύμπλευρος και συναγωνιστής του Λευτέρη Βενιζέλου και μάλιστα η καρδιά και το μυαλό της ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ (Βικιπαίδεια   λήμμα Μωρίς Σωράϊγ).
 
Καμαρώστε τους: Κουντουριώτης, Βενιζέλος και Σαράιγ επιθεωρούν
Αυτός λοιπόν ο εκλεκτός «φιλέλλην» έστειλε τον αιμοβόρο λοχαγό Γεώργιο Κονδύλη με 200 ειδικά “αμυνάκια” στη Χαλκιδική και με αίμα εκφοβισμό και τσεκούρι να πετύχει το … Ελληνικό συμφέρον!  Έκαιγε, φοβέριζε, βασάνιζε, εκτελούσε κάθε Έλληνα που είχε αντίθετη γνώμη. Αυτός ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΕ  και τον ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ Γρηγόρη Σνάπολο στην Πλατεία Πολυγύρου!
Τα υπόλοιπα διαβάστε τα σε απόκομμα της τότε έγκριτης εφημερίδας ΣΚΡΙΠ 30-10-1916) Μπράβο στης Αμύνης τα παιδιά!

ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ: Ξέρετε ποιος παρέδωσε τον ήρωα του Μακεδονικού αγώνα Γρηγόριο Σνάπολο στο σκαμνί της αγχόνης; Η μητέρα εκκλησία … βοήθειά μας… έλεος πατέρες!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου