Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ  καθ. ΓΙΑΝΝΗ Ν. ΠΟΡΦΥΡΗ, προέδρου Αιτ/νων Αχαϊας

Ο παγκοσμίου φήμης Ακαδημαϊκός Καθηγητής και Συγγραφέας Βασίλης Μαρκεζίνης στην τηλεόραση του Αχελώου στην δική του εκπομπή, με τίτλο “ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ”. Ο κ. Παπαδιονυσίου έχει τρομερή επιτυχία  στον τομέα αυτό να καταγράφει ιστορικές συνεντεύξεις με διεθνείς και παγκόσμιες προσωπικότητες.

 

Το βιβλίο του «Συναντήσεις με προσωπικότητες» που μας χάρισε πρόσφατα, σίγουρα εντός ολίγου γεμίζει και δεύτερο τόμο.  Συγχαρητήρια από εμάς και καλή συνέχεια! Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 17.50 το Απόγευμα.

 

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον κ Μαρκεζίνη να μιλάει για τους σκοπούς που επεδίωξε και έγραψε το βιβλίο //Η Κληρονομιά της Αρχαίας Ελληνικής Τραγωδίας στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό//, τι προσφέρει το βιβλίο στους νέους και στους φοιτητές, τι πρέπει να συγκρατήσουν όλες οι γενιές και οι επερχόμενες από τους Αρχαίους Έλληνες και τον Πολιτισμό τους,  ποια τα ανθρώπινα και υψηλά ζητήματα που μας απασχολούν από την Αρχαία Ελλάδα έως σήμερα, αν έχει επηρεασθεί ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός από την Αρχαία Ελλάδα, Γιατί δίνει έμφαση στην Φιλοχρηματία, εξουσιομανία, καιροσκοπισμό, ραγιαδισμό, αν οι Έλληνες και Ξένοι έχουν καταλάβει ότι το μοντέλο των συνεχών περικοπών και της λιτότητας κατέστρεψαν την χώρα, που πιστεύει ότι οφείλεται η μεγάλη αλλαγή του κ Σαμαρά, πώς βλέπει ότι ασχολούνται με τα δύο άκρα, αν είναι εύκολος ο δρόμος προς την ανάκαμψη, πώς πρέπει να λειτουργήσει η επόμενη Κυβέρνηση, πώς η Ελλάδα μπορεί να γίνει ανταγωνιστική, Ποιες θα ήταν οι δύο-τρεις κινήσεις που θα έκανε για να αρχίσει η ανάπτυξη, για την Εξωτερική Πολιτική, για τις σχέσεις μας με άλλες χώρες, και άλλα πολλά.
Διαδικτυακά: www.axeloostv.grΜε την ευκαιρία της συνέντευξης κυκλοφόρησε και το παρακάτω video, αξίζει να το δούμε:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου