Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ - ΜΑΘΗΜΑ Ι

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ
 
Επιμέλεια ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ
Αγαπητές αναγνώστριες, αγαπητοί αναγνώστες,
Με αίσθημα ευθύνης, θα αρχίσω να σας παρουσιάζω μερικές συμβουλές –ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ-  τις λέω… γιατί οδηγούν τον άνθρωπο στον αργό ή γρήγορο θάνατο.
Πολλές και πολλοί βλέπουν ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ στον εαυτό τους, ατονία, υπνηλία, πονοκεφάλους, κάμψη της δυνάμεως και του ηθικού τους, φρένο στις ανθρώπινες γενετήσιες ορμές των, ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ, ΛΟΓΙΏΝ – ΛΟΓΙΏΝ αρρώστιες, στους τριγύρω … ειδικά τα τελευταία χρόνια….
Ε, λοιπόν δεν είναι τυχαία. Μην το αψηφάτε… έχουν ΥΠΟΠΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ… Μην τα θεωρείτε όλα ότι είναι συνωμοσιολογίες και ψέμματα… Είναι μέθοδοι αυτών των αόρατων – ορατών ΕΩΣΦΟΡΙΚΏΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ…  Στο 25ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ τους το λένε καθαρά…. «…ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ Τις ΤΡΟΦΕς ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ, ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ…»!!!!

Εχουν βάλει και ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ για τους κουτούς … το λένε ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…. ΟΙΚΟΚΤΟΝΙΑ… κλπ. θα το δείτε σαν “ΔΙΚΤΥΟ GLOBAL COMPACT”, Agenda 21 (Πράσινη Ατζέντα) και τα τοιαύτα… Μέχρι το έτος 2020, οι οικο-φασίστες ελπίζουν να μετατρέψουν την οικοκτονία ως το απόλυτο έγκλημα κατά του πλανήτη!!!


Ετσι θερίζουν και θα αφανίσουν εκατομμύρια ψυχές, μήνα με το μήνα…. Εν τέλει, μας «θερίζουν με 20 ΟΥΣΙΕΣ» μέσω της τροφής μας… Δείτε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς περιστροφές αυτές τις ΟΥΣΙΕΣ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ και σταματήστε να τρώτε και να πίνετε από δαύτες…
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! ΣΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ…. ΠΡΩΤΗ ΟΥΣΙΑ


 ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΥΣΙΑ

ΤΡΙΤΗ  ΟΥΣΙΑ


ΤΕΤΑΡΤΗ  ΟΥΣΙΑ


ΠΕΜΠΤΗ ΟΥΣΙΑΕΚΤΗ   ΟΥΣΙΑΕΒΔΟΜΗ  ΟΥΣΙΑ

 ΟΓΔΟΗ ΟΥΣΙΑ

 ΕΝΑΤΗ    ΟΥΣΙΑ

 ΔΕΚΑΤΗ  ΟΥΣΙΑ
ΕΝΔΕΚΑΤΗ   ΟΥΣΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΤΗ   ΟΥΣΙΑ

ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ  ΟΥΣΙΑ
 ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ   ΟΥΣΙΑΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΟΥΣΙΑ

 ΔΕΚΑΤΗ ΕΚΤΗ ΟΥΣΙΑ


ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΟΥΣΙΑ
 ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΟΥΣΙΑΔΕΚΑΤΗ ΕΝΑΤΗ  ΟΥΣΙΑ
 ΕΙΚΟΣΤΗ  ΟΥΣΙΑΣτο χέρι μας είναι να αποφύγουμε τις δολοφόνες ουσίες!!!!! Τρώτε όσο μπορείτε φυσικά προϊόντα από τη μάννα φύση..... Οποιος θέλει να μας στείλει το  e mail του να του στέλνουμε ότι λύση μπορούμε να τον βοηθήσουμε.... θα συνεχίσουμε με οδηγίες ... προφυλάξεις και ότι άλλο καλό!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    ΤΟ Ε ΜΑΙΛ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ FACEBOOK!

    ANTA MP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή