Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ

ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΠΑΤΡΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗΣ ΦΩΝΗΣ

Γράφει ο κ. Λεωνίδας Κ. Καρνάρος
[Αντιπρόεδρος Εταιρίας Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος]
 Με μεγάλη κατάνυξη και με πρωτοφανή κοσμοσυρροή ο Σύνδεσμος Ναυπακτίων Πάτρας «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» γιόρτασε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, τα 122 χρόνια ζωής του. Τελέστηκε στον ομώνυμο ιδιόκτητο Ιερό Ναό του προστάτη του Συνδέσμου ιερομάρτυρα Αγίου Χαραλάμπους πανηγυρική θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, έγιναν βραβεύσεις παλιών προέδρων του συνδέσμου,  συντελεστών και παραγόντων προόδου και μικρές σχετικές ομιλίες.

Τιμήθηκε επίσης για πολλοστή φορά ένα στέλεχος παλιό του Συνδέσμου με σημαντική προσφορά στο σύνδεσμο κατά τη θητεία του 1993 – 1999, ο νυν πρόεδρος του τμήματος ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και πρόεδρος του Συλλόγου Αιτ/νων Αχαϊας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» καθηγητής κ. Γιάννης Πορφύρης. Σήμερα τιμήθηκε σαν ιδρυτής του οργάνου του συνδέσμου «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ ΦΩΝΗ» και διευθυντής της τα πρώτα 4 χρόνια ζωής της.
Δείτε σχετικ΄΄ο βίντεο από την απονομή


Ως γνωστόν ο κ. Γιάννης Πορφύρης κατά την θητεία του πρωτοστάτησε σε πολλά επιτεύγματα, όπως την απόκτηση ιδιόκτητου γραφείου μαζί με τον τότε πρόεδρο συντ. Λυκειάρχη κ. Κώστα Κονίδα, την ανακαίνιση του σεισμόπληκτου ιδιόκτητου Ιερού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους και πολλές εκδηλώσεις. Ο ίδιος ο τιμηθείς Ναυπάκτιος, έχει ανακηρυχθεί το 2.000 ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του Συνδέσμου  Ναυπακτίων Πάτρας, για την δωρεά του ποσού του 1.000.000 δραχμές για τον εσωτερικό καλλωπισμό του Ιερού Ναού.

Μετά την εκδήλωση ο σύνδεσμος δεξιώθηκε τους καλεσμένους στον προαύλιο χώρο του ναού με μικρογεύμα, αναψυκτικά κ.λ.π., προσφορά του καταστήματος ΑΓΝΑΝΤΕΜΑ που εδρεύει στο Ρίο. Φυσικά η συνάντηση έκλεισε με χορό Ρουμελιώτικο που στιγμιότυπα θα δείτε σε βίντεο.
 
 
ΠΗΓΗ: http://etolpatrenews.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου