Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ" – ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΣ; ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΣ!



ΟΗΕ: ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 124, ΟΧΙ 11, ΑΠΟΧΗ [+ ΕΛΛΑΔΑ] 41
Τρόμος στο εγχώριο πολιτικό σύστημα ... δοσιλόγων!




ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ!!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Εκλογές έρχονται, λογιών - λογιών εθνοπατέρες/εθνομητέρες το πάλαι ή νεότεροι υποψήφιοι θα σας πλησιάσουν να σας πουν ΠΟΟΟΣΟΟΟ μας/σας αγαπούν και θα ζητήσουν την ψήφο σας. Πριν τους φιλήσετε ή τους δαγκώσετε το χέρι, ενημερωθείτε να έχετε πιο πολύ αγάπη και ΘΕΡΜΗ  για τα κόμματά τους!!!! Ξέρετε εσείς! Οσοι πάλι εξακολουθείτε να ΓΛΥΦΕΤΕ ΑΙΣΧΡΑ και με την ψήφο σας αυτοκτονήσετε και σκοτώσετε και τον πλησίον σας για ψιλορουσφετάκια … με τις υγείες σας!



Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, που έγινε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, καθώς η κυβερνώσα συμμορία και το υπόλοιπο πολιτικό σκυλολόι τους, έκριναν πως το θέμα δεν τους αγγίζει βεβαίως-βεβαίως ή, ακόμα χειρότερα, αυτές ήταν, απλά, οι εντολές που έλαβαν από τα αφεντικά τους και σαν πιστά πολιτικά αρχικοπρόσκυλα που είναι, υπάκουσαν κουνώντας δουλικά την ουρά τους.


Στην ψηφοφορία απείχαν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός από τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Φινλανδία και την Τσεχία που μαζί με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ιαπωνία ψήφισαν αρνητικά. Στην ψηφοφορία ψήφισαν «ναι» 124 χώρες, «όχι» 11, ενώ απείχαν 41 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Η απόφαση του ΟΗΕ χαιρετίστηκε από τον Αργεντινό υπουργό Εξωτερικών Héctor Timerman, ο οποίος σημείωσε ότι με αφορμή το ψήφισμα θα δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα «που σέβεται την πλειοψηφία των πιστωτών και επιτρέπει σε χώρες να βγουν από την κρίση με βιώσιμο τρόπο». Τ’ ακούς Αλέξηηηηηη;;;;
ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΠΟΔΙ!


Ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ - μιλώντας εκ μέρους αυτών που διαφωνούσαν- ισχυρίστηκε ότι η ψήφιση ενός μηχανισμού αναδιάρθρωσης των κρατικών χρεών θα προκαλούσε «οικονομική ανασφάλεια ( σ.σ. χααααχαχαχα!) που θα μπορούσε να επηρεάσει τις ανεπτυγμένες χώρες», προσθέτοντας ότι υφίσταται ήδη άλλωστε, μηχανισμός υποστήριξης των κρατών που αντιμετωπίζουν προβλήματα: το ΔΝΤ (σ.σ. α ρε κλωτσιές που θέλετε).


Ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης σχολιάζει την απόφαση, αναλύοντας τις ευεργετικές ιδιότητες που θα μπορούσε να έχει για τη χώρα μας, σε περίπτωση που, κάποια στιγμή επιτέλους, αποφασίζαμε να ξεμπερδέψουμε οριστικά και αμετάκλητα με όλους αυτούς τους πολιτικούς βρυκόλακες που έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο μας εδώ και 4 δεκαετίες.

Δειτε το βιντεο του κ. Καζάκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου