Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ: NO 7: Βίαζε και δολοφονούσε παιδιά ο Πάπας Φραγκίσκος;ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

“ΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ”

ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΙΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Magisterial Privilege!
Όταν συμπατριώτες μου Ναυπάκτιοι ρασοφόροι «υμνολογούν, δοξολογούν, ευλογούν» τον πάπα αρχίζω να … ανησυχώ…. Γιατί αυτό το γλείψιμο; Σκέφτομαι τον Εθνομάρτυρα & Ισαπόστολο Αγιο Κοσμά, τον επίσης συμπατριώτη μου που  άλλα μας δίδαξε, σκέφτομαι τον πατριάρχη μου που δηλώνει «ΣΙΑΜΑΙΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» του ποντίφηκα και τραυλίζω αμήχανος:  « ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ»
ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΗ "ΙΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ"

Καπάκι σε αυτά τα ερωτήματα μου έρχονται να με … ζαλίσουν και νεότερα σταχυολογήματα …. Δύο έφηβες γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι ο Πάπας Φραγκίσκος τις βίασε, ενώ συμμετείχε σε θυσίες παιδιών. Οκτώ αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν αυτή την εβδομάδα στις Δικαστήριο Εθιμικού Δικαίου στις Βρυξέλλες.

Οι τελετές με θυσίες παιδιών του λεγόμενου Ενατου Κύκλου λέγεται πως πραγματοποιούνταν την άνοιξη του 2009 και του 2010 σε αγροτικές περιοχές στις Βρυξέλλες και στο Βέλγιο. Ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν επίσης ένα δραστήριο μέλος σε  
σατανιστικές τελετές με θυσίες παιδιών ενώ παράλληλα λειτουργούσε και ως Αργεντινός ιερέας και επίσκοπος, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από τα αρχεία του Βατικανού.


Ενας άλλος μάρτυρας σημείωσε πως ήταν παρών στις συναντήσεις του Πάπα Φραγκίσκου με την στρατιωτική χούντα της Αργεντινής κατά τη διάρκεια του Βρώμικου Πόλεμου τη δεκαετία του 70!. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Πάπας Φραγκίσκος βοήθησε να διοχετεύει παιδιά ελλειπόντων πολιτικών κρατουμένων σε διεθνές κύκλωμα παιδικής εκμετάλλευσης, το οποίο διοικούσε ένα γραφείο στο Βατικανό.


Σύμφωνα με έγγραφα ενός Ιησουιτικού Τάγματος που ονομάζεται Magisterial Privilege και παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, κάθε Πάπας ήταν υποχρεωμένος να συμμετέχει στις τελετουργικές θυσίες νεογέννητων παιδιών του Ενατου Κύκλου και να πίνει το αίμα τους. Εγγραφα από τα μυστικά αρχεία του Βατικανού δείχνουν πως για αιώνες οι Ιησουίτες είχαν ένα προμελετημένο σχέδιο να δολοφονούν τελετουργικά νεογέννητα μωρά και στη συνέχεια να καταναλώνουν το αίμα τους. Ολο αυτό το σχέδιο γεννήθηκε από μια διεστραμμένη ιδέα ότι κάποιος αντλεί πνευματική δύναμη από τη ψυχή των αθώων, εξασφαλίζοντας έτσι την πολιτική σταθερότητα του παπισμού στη Ρώμη.

Δύο μάρτυρες υποστήριξαν επίσης ότι ως παιδιά ήταν παρόντες σε θυσίες παιδιών μαζί με τον πρώην Πάπα Joseph Ratzinger, ο οποίος συμμετείχε σε αυτές τουλάχιστον ως το 1962 ως μέλος των Ιπποτών του Σκότους, σύμφωνα με τα αρχεία του Βατικανού. Σύμφωνα με μάρτυρες ο Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώην Πάπας Joseph Ratzinger, ο Ιησουίτης Adolfo Pachon και ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Justin Welby ήταν συμμετέχοντες στις σατανιστικές θυσίες παιδιών του Ενατου Κύκλου, μία λατρεία που βιάζει και δολοφονεί παιδιά.
2 σχόλια:

  1. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ...ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ....
    ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ" ... ΕΤΟΙΜΗ ... Η ΓΕΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ...Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΥΜΑΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣ ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή