Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΡΝΑΡΟΥ


Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

(1848-1918)

Επιμέλεια ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ
Με μεγάλη συμμετοχή και με πλήρη επιτυχία έγινε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάτρών την Δευτέρα 27 Ιαν. 2017 και ώρα 19.00 ή πρώτη παρουσίαση του πρόσφατα εκδοθέντος νέου βιβλίου του ιστοριοδίφη κ. Λεωνίδα Καρνάρου, Αντιπροέδρου της Εταιρείας Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Εταιρείας κ. Λεωνίδας Μαργαρίτης, παρουσιάζοντας τον συγγραφέα, το έργο του και τη δράση του. Μεγάλη εντύπωση έκανε ο πρώτος ομιλητής – παρουσιαστής του βιβλίου Καθηγητής και Συγγραφέας π. Ευάγγελος Πριγκιπάκης, προϊστάμενς του Ι. Ν. Αγ. Αποστόλων Πατρών, με την μεστή και πλούσια σε ανάλυση ομιλία του, που ενθουσίασε τους ακροατές.

Ο δεύτερος ομιλητής Αρχιμ. Δαμασκηνός Πετράκος  Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας ανέλυσε με πλούσιο λόγο την προσωπικότητα του τιμωμένου σεπτού Ιεράρχη και τα πεπραγμένα γεγονότα της εποχής καθηλώνοντας το ακροατήριο.
Στο τέλος πήρε το λόγο ο συγγραφέας κ. Λεωνίδας Καρνάρος  που έδωσε το στίγμα του νέου του βιβλίου, ευχαρίστησε τους ομιλητές και τον συντονιστή, τους συνεργάτες του  και τους καλεσμένους του και την εκδήλωση έκλεισε ο συντονιστής της εκδήλωσης και πρόεδρος της Εταιρείας κ. Λεωνίδας Μαργαρίτης. Ας είναι καλοτάξιδο το σπουδαίο αυτό βιβλίο και ας είναι αιωνία η μνήμη του σεπτού Ιεράρχη Ηλείας μακαριστού Δαμασκηνού Σπηλιωτοπούλου εις τους αιώνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου