Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

ΞΥΚΕΙΟ: ΜΟΜΦΗ, ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟ.Φ.Η. ΣΤ' ΜΕΡΟΣ (Σε συνέχεια)

http://syletpatr.blogspot.gr/2013/07/blog-post_22.html
ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΙΚΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΠΟ ΞΥΚΗ!

Ερευνα με την πέννα του Γιάννη ΠορφύρηΕκεί στη Ναύπακτο, συμβαίνουν απίθανα πράγματα στις νευραλγικές δημόσιες υπηρεσίες!!! Κοχλάζει όλη η Ναύπακτος, κοχλάζει όλη η Ελλάδα, κοχλάζει όλη η ομογένεια και όλη η υφήλιος από “το πρωτοφανές οικονομικό μπάχαλο του ΜΟ.Φ.Η. ΞΥΚΕΙΟ - ΚΑΠΟΡΔΕΛΕΙΟ“ και αφ ενός μεν οι «δράστες» κυκλοφορούν ελεύθεροι, αφ ετέρου οι ελεγκτικές αρχές σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά το σημαντικότερο, το ΙΚΑ Ναυπάκτου έχει «σπάνια πάθηση».

Δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν οσμίζεται τα μεγάλα και «χονδρά» έργα και «νοστιμεύεται» στο κυνήγι των φουκαράδων κτητόρων προσκυνηταριών και εικονισμάτων!!!  Ντροπή! «πατριωτάκια» Εδώ έγινε ένα μεγαθήριο στην Παλαιοπαναγιά 2.300 τετρ. μέτρων, που έπρεπε να έχετε κάνει φύλλο - φτερό τις εργασίες, να γλυτώσουμε από αετονύχηδες και εσείς;;; Η διαίσθησή μου λέει, αλλά και αδιασταύρωτες πληροφορίες, ότι πιθανώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ καν ΚΑΡΤΕΛΑ εργου, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. !!!

Αν είναι έτσι… «ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ’ ΑΛΟΓΑ»! Ολοι όσοι έχετε αναμιχθεί με το έργο, ΣΤΟΙΧΕΙΘΗΤΕ, ΖΥΓΙΣΤΕΙΤΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ… εφ’ ενός ζυγού, για την «ψειρού» το Μαλανδρίνο και τα λοιπά «ευαγή σοφρωνιστικά» ιδρύματα!!! 

Ο μέγας ομογενής συμπατριώτης μας ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ & ΔΩΡΗΤΗΣ κ. Ξύκης αποφάσισε να μάθει επι τέλους την αλήθεια που του έκρυβαν, τόσα χρόνια… Βλέπω λοιπόν το ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ να ξετυλίγεται και να βγούν ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!! Ευτυχώς!!!

Δείτε εδώ στη συνέχεια την «ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ» δια του πληρεξουσίου νομικού του συμβούλου κ. Νικολάου Αντωνιάδη!

Προς:
Τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ναυπάκτου – Γραφείο Διευθυντή, Λ. Βύρωνα αρ. 1 – 30300 Ναύπακτος – Γραφείο Προϊσταμένου (Με Δικαστικό Επιμελητή).
Kοινοποίηση:
1. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ – Γραφείο Διοικητή, Αγίου Κωνσταντίνου 8 – 10241 Αθήνα.
2. Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας – Γραφείο Ειδικού Γραμματέα, Δραγατσανίου 8 – 10110 Αθήνα.
3. Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Κηφισίας 1 – 11523 Αθήνα.
4. Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης – Γραφείο Ειδικού Γραμματέα, Λ. Συγγρού 60 – 11742 Αθήνα.
5. Γραφείο Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος (υπόψη κ. Εισαγγελέα, χειριζομένου την υπ’ αριθμ. 4694 ΚΔΕ / 9.5.2013 αναφορά μου κατά μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιεροθέου –κατά κόσμον Γεωργίου Βλάχου– και κατά παντός άλλου υπευθύνου), Αλίφρονος 92 & Πειραιώς 207 – 11853 Αθήνα.
6. Δ.Ο.Υ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ –Γραφείο Προϊσταμένου, Λιμάνι – 30200 Μεσολόγγι.
7. Οικονομική Επιθεώρηση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος – Γραφείο Προϊσταμένου, Ακτή Δυμαίων 26 – 26005 Πάτρα.
8. Πολεοδομία Ναυπάκτου – Γραφείο Διευθυντή, Λόρδου Βύρωνα και Φιλικής Εταιρείας, 30300 Ναύπακτος (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ).
ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΑΙΤΗΣΗ
Ιωάννη Ξύκη του Κωνσταντίνου, κατοίκου Νέας Υόρκης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, 31 09 42 Street, Astoria NY  11103.
_____________________________________
     
    Μετά την από 5.2.2013 αίτηση-αναφορά μου σχετικά με το Ξύκειο ίδρυμα (η οποία σας εστάλη με φαξ την 18.7.2013), έγινε τηλεφώνημα στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου Νίκο Αντωνιάδη από την υπάλληλο του ΙΚΑ κα Ζαρκαδούλα, η οποία του ζήτησε, προφανώς ενεργώντας κατ’ εντολή ανωτέρου της, τα κάτωθι:
1. Το πληρεξούσιο βάση του οποίου ενεργεί για λογαριασμό μου.
2. Στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η ύπαρξη της αναφερομένης στην αίτησή μου δωρεάς.
    Σε απάντηση του ανωτέρω αιτήματος, σας δηλώνω τα κάτωθι:
    1. Το αίτημα του ΙΚΑ για την αποστολή του πληρεξουσίου είναι επιεικώς απαράδεκτο και άκρως προσβλητικό τόσο για μένα όσο και (πρωτίστως) για τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου, ταυτίζει δε την υπηρεσία σας με τον μητροπολίτη Ναυπάκτου, ο οποίος επίσης αμφισβήτησε την πληρεξουσιότητα του συνηγόρου μου, μετά τη δημοσιοποίηση της αναφοράς μου εναντίον του, γεγονός που με υποχρέωσε να δημοσιοποιήσω το πληρεξούσιο στο διαδίκτυο. Το αίτημά σας είναι ακόμη προκλητικότερο, αν ληφθεί υπόψη το γεγονός (πέραν του ότι ούτε στον … Άρειο Πάγο δεν αμφισβητείται η πληρεξουσιότητα των δικηγόρων όταν καταθέτουν αναφορές ή αιτήματα για λογαριασμό των εντολεών τους ή ακόμη και ούτε στο … Πρωθυπουργικό Γραφείο, όταν υποβάλλονται έγγραφα υπογεγραμμένα από πληρεξούσιο δικηγόρο) ότι σας κοινοποιήθηκε η αναφορά μου στο Γραφείο Οικονομικού Εισαγγελέα, στην οποία στο τέλος γίνεται αναφορά στο πληρεξούσιο και στον αριθμό του. Λέτε να μην τους το κατέθεσα…;
    2. Το γεγονός, δε, ότι η αναφορά αυτή σας κοινοποιήθηκε και λάβατε γνώση του περιεχομένου της, δημιουργεί, τουλάχιστον, σοβαρές απορίες για το δεύτερο αίτημά σας, δεδομένου ότι σε αυτήν αναφέρεται πλήθος στοιχείων σχετικά με την επίμαχη δωρεά (κάποια δε εξ αυτών είναι ενσωματωμένα), για ένα κτίσμα και μία δωρέα που φαίνεται πως είναι γνωστά σε όλη την Ναύπακτο και την Αιτωλοακαρνανία, εκτός από το ΙΚΑ Ναυπάκτου.
    3. Εν πάση περιπτώσει, όπως έπραξα και με τον μητροπολίτη Ναυπάκτου (από τον οποίο, άλλωστε, δύνασθε να λάβετε, κατ’ αρχήν την ευλογία του, κατά δεύτερον δε, και κυριότερον, όλα τα στοιχεία της δωρεάς), σας επιδίδω α) το υπ’ αριθμ. 201305 Q / 25.1.2013 πληρεξούσιο του Συμβολαιογράφου της Νέας Υόρκης Δημητρίου Βάσσου προς τον δικηγόρο που υπογράφει την από 5.7.2013 αίτηση-αναφορά μου, και β), όλως ενδεικτικά, ένα δελτίο τύπου του μητροπολίτη (της 17.5.2013) που αναφέρεται στη δωρεά (για το περιεχόμενο του εν λόγω δελτίου, καθώς και για ένα προγενέστερο, ο μητροπολίτης Ναυπάκτου έχει μηνυχθεί και εναχθεί –όπως και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. του Καπορδελείου-Ξυκείου Ιδρύματος– προσωπικά από τον δικηγόρο μου).
    4. Ολοκληρώνοντας: Μετά όλα τα (περιττά) ανωτέρω, παραμένει προφανές, ότι αυτό που σε κάθε περίπτωση πρέπει να ενδιαφέρει την υπηρεσία σας (όπως και την Πολεοδομία Ναυπάκτου, στην οποία κοινοποιείται η παρούσα με φαξ, μαζί με την αρχική από 5.7.2013 αίτηση-αναφορά μου) είναι η ανέγερση του επίμαχου κτίσματος και αν τηρήθηκε η νομιμότητα κατά την ανέγερση αυτή, και όχι αν αυτή είναι προϊόν δωρεάς, επιχορήγησης ή άλλης χρηματικής πηγής. Και εφόσον, εν πάση περιπτώσει, σας ικανοποίησα το αίτημά σας να σας αποδείξω ότι έχω έννομο συμφέρον να υποβάλω την από 5.7.2013 αίτηση-αναφορά και να λάβω τα αιτηθέντα, και ότι αυτό το έπραξα δια δικηγόρου, στον οποίο, επίσης σας απέδειξα ότι πράγματι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα να χειριστεί την υπόθεση της διαχείρισης της δωρεάς μας, παρακαλώ να ικανοποιήσετε πάραυτα τα αιτήματά μου.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς τον Προϊστάμενο του Ι.Κ.Α. Ναυπάκτου, μετά α) του υπ’ αριθμ. 201305 Q / 25.1.2013 πληρεξουσίου του Συμβολαιογράφου της Νέας Υόρκης Δημητρίου Βάσσου και β) του από 17.5.2013 δελτίου τύπου του μητροπολίτη Ναυπάκτου, αναρτηθέντος στο διαδίκτυο, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες,  αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.
Αθήνα, Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
ΝΙΚΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Α.Μ.  Δ.Σ.Α. 17494
ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 9Β – 106 71 ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου