Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ! ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ]



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;;
[ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ]

ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

Σε μεγάλη απόγνωση οδηγείται ο αρχηγός δημοτικής παράταξης και η ομάδα συγκρότησης του ψηφοδελτίου. Εγκυρες πηγές μας έστειλαν την πληροφορία ότι τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον των «ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ» εστιάζεται στους ΡΟΜΑ της περιοχής Ναυπακτίας, στις κουμπαριές μερικών, στις «αλληλοεξυπηρετήσεις» μεταξύ των δύο μερών και ίσως κλείσει και η συμφωνία.




Πάντως ούτε ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ (!) είναι ούτε ο ΠΑΙΠΕΤΗΣ (!) ούτε ο γνωστός Ναυπάκτιος ΓΥΦΤΟΒΑΓΓΕΛΗΣ! Για να σας βάλω στο νοήμα, έχουν σχέση με την Ρουμανία,  το «ΔΗΜΟΤΙΚΟ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ» ταξίδι παραγόντων του Δήμου μας στα πλαίσια του Ρουμανικού προγράμματος “Romexpo 2013” !  που έγινε το 2013 (!) στα πλαίσια προσέλκυσης … (χα χα χα) ΡΟΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ!!!!

Η κα Αντιδήμαρχος ποζάρει στο ROMEXPO [ΓΥΦΤΕΞΠO]

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ:

Πρώτη ανάρτηση:

http://www.matrix24.gr/2013/11/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%85/

Δεύτερη ανάρτηση:

εφημεριδα ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  ΝΟΕ/2013 & εφημ Αστροναυπακτος

Λέτε να … πλακώσουν οι τουρίστες από τη Ρουμανία;;; Τότε πάντως η κα Μαρία του Μπουλέ η δεξια και αριστερά χείρ, έβγαλε το παρακάτω δελτίο τύπου, υπερηφανευόμενη ως Δήμος … για το τουριστικό άνοιγμα που πέτυχε στην ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ «ΑΠ’ ΧΑΛΙΛΙ». Συγνώμην του ΡΟ(Υ)ΜΕΪΚΟΥ ΠΟ(Υ)ΝΤΟΥ της ΡΟΜΑΝΙΑΣ! Διαβάστε το:

"Μέσα από στοχευμένες δράσεις επιχειρεί ο Δήμος Ναυπακτίας το άνοιγμα νέων αγορών στο εξωτερικό. Με πρωτοβουλία της εταιρείας Συμβούλων του Δήμου, η Ναυπακτία παρουσιάστηκε, χωρίς κόστος, στο επιτυχημένο  workshop που οργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας την Παρασκευή 15/11/2013 στο πλαίσιο της καθιερωμένης έκθεσης τουρισμού “Romexpo 2013”. Η προσβασιμότητα μέσω της Εγνατίας οδού, η ποικιλομορφία των ενδιαφερόντων του προορισμού και οι ανταγωνιστικές τιμές αποτέλεσαν τον κορμό της παρουσίασης σε επιλεγμένο κοινό ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά εδέσματα. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Σύμβουλος Οικονομικών Υποθέσεων της Πρεσβείας, κ. Ευφροσύνη Μήτα και ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου. Ο Δήμος και οι επαγγελματίες ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ευκαιρία που παρουσιάστηκε, με την Αντιδήμαρχο κ. Μαρία Ζιαμπάρα και την εκπρόσωπο των ξενοδόχων κ. Σάντρα Νούλα, με γνώση της Ρουμάνικης αγοράς. Σε συνέχεια της στοχευμένης ενέργειας, θα διερευνηθεί η περαιτέρω διείσδυση στη συγκεκριμένη αγορά με βάση τις κατευθύνσεις  και την αξιόλογη δράση που αναπτύσσουν ο κ. Ευσταθίου και το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας"

Δείτε τώρα και τους … υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους που …κυνηγά … να εξασφαλίσει ο γνωστός κυνηγός ταλέντων Γ.Ι.Β.







ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:

Ξέρει κανείς την προέλευση της λέξεως ΜΠΟΥΛΕΣ; Εγώ το έμαθα από τον ίδιο τον γυφτοΒαγγέλη, που έμενε στα γύφτικα στην πέρα άκρη του Γρίμποβο προς το ποτάμι και να πως.  Πήγαινα τότε Γυμνάσιο, όταν μας έβαλε ο φιλόλογος μας ο κ. Ραγκούσης μια εργασία για την ιδιαιτερότητα των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων. Ετσι μαζί με δυο φίλους μας καταλήξαμε στον γυφτοΒάγγο και εκεί καταγράψαμε και αρκετές γύφτικες λέξεις και φράσεις. Αργότερα έκανα σχεδόν ολόκληρο λεξικό GREEKROMA και ROΜΑ – GREEK!

Η λέξη ΜΠΟΥΛΕ και ΜΠΟΥΛΗ στα γύφτικα σημαίνει «ΠΙΣΙΝΟΣ» «ΑΠΕΥΘΥΣΜΕΝΟΝ» λαϊκά «Κ@@ΟΣ». Η δική μας αργκο βρισιά, «της μάννας σου» με το άλλο υπονοούμενο, στα γύφτικα λέγεται «Ντάχτε ρε Μπουλέ». Ο Μπουλές στα γύφτικα σημαίνει τον άντρα που ασχολείται με σοδομισμό! Καλά ακούσατε! Ακριβώς από κάτω θα δείτε απόσπασμα από το επίσημο λεξικό της Ακαδημίας Αθηνών!




QUIZ:
Ποιος ξέρει γύφτικα να μας εξηγήσει τι σημαίνει η φράση: «μπάζι σι αμέν μπουκί, μπάζι νάι αμέν»
Επίσης η φράση από τσιγάνικο τραγούδι:  «Πουρανέ λατσχέ μπροσσά σα ε Ρομά πφιρένας πε γκραστά»


Δήμαρχε Μπουλέ, φιλια και χαιρετίσματα!!!!!
Πατρόνι Μπουλέ, τσουμιντιπέ λατσχί αμαλίν Φ@φ@!







21 σχόλια:

  1. Γιαννάκηηηηηηη,
    Μ αρέσεις!! Εγραψες!!! Γελάω χωρίς σταματημό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ !!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ.Κ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙΙΙΙ!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΡΟΜΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΦΛΕΒΑ.... ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ.. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗ... ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!

      Διαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ,
    ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ! ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΚΑΡ!!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ: ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ... ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ.... ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ:....είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά εδέσματα...!!! ξΕΡΕΙΣ ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ;;;; Σ Κ Α Ν Τ Ζ Ο Χ Ε Ι Ρ Ο Σ .....ΚΑΠΑΜΑ!!!!
    ΩΡΕ ΣΚΑΝΤΖΟΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΠΡΟΦΥΡΗ,
    ΑΣΕ ΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παντως πορφυρη σε πιανω αδιαβαστο γιατι περιξ του πουντου και των ρομα υποψηφιοι ορεινοι του σωτηρα δασκαλακου ψαρευουν κουκια ......... για τσεκαρε το γιατι δεν στα μεταφερανε σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΡΦΕ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΑΝΑ.... ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΠΑΖΛ!!!!!!! ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ένας ψώνισε στην αποδοτία από το ψηφοδέλτιο του θανασάκη ..... και τώρα τους έκανε αριστερούς ....... !!!! κάποιος βλαχοκοινοτάρχης μάλλον ζορίζεται να ξαναεκλεγεί (ειναι και πολλα τα χρονια) και προσπαθεί να αυξήσει τα κουκιά του .....

      Διαγραφή
    3. κοντοχωριανος του ιπταμενου

      Διαγραφή
    4. Σ' έπιασα πατρίδα από το ιπταμένου!

      Διαγραφή
    5. και συνεργατης

      Διαγραφή
  6. Εδω παλια και ο Νταουσανης εδινε 50 ευρω σε καθε γυφτο για να τον ψηφισει. Ολοι τα εχουν κανει αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιάνει ο καθένας ένα πληκτρολόγιο -μια πένα λέγαμε παλιά-, και γράφει ότι του κατέβει. Οι ρομά είναι πιο σοβαροί φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ψηφίζω εκείνο με τα ωραία δόντια!!!! καλά κάνω;;;

      Διαγραφή
    2. Οτι πρέπει να διαφημίζει την ΚΟΛΥΝΟΣ!!!

      Διαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ !! ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ!!!
    ΙΓΩ ΨΗΦΊΖΟΥ ΜΠΑΣΟΚ ΜΠΙΚΙΡΙΙΙ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ!!!
    ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, εννοώ πιο σοβαροί από τον αρθρογράφο και διαχειριστή του ιστότοπου. Και σίγουρα και από σένα...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ....ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ......ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ!!

      Διαγραφή
  9. oi pasok ginan nd diladi papathanasis to 2010 kai to 2014 pane me loukopoulo diladi siriza ...... kai opoy fisai o anemos pao ....... mono koutala ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή