Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ- ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΟΥ ΙV



ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΘΑΤΕ
ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Δεσπότης κατηγορεί, δεσπότης δικάζει, δεσπότης αποφασίζει, δεσπότης τιμωρεί, δεσπότης διαλαλεί δικαιοσύνη, δεσπότης … επικυρώνει!
 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ

Σίγουρα δικαιούται να πάρει μια θέση στο βιβλίο ΓΚΙΝΕΣ αυτή η πρωτοπορία στα χρονικά κάθε δικαιοσύνης!  Κάποτε ο περίφημος Γάλλος Πρωθυπουργός ΖΩΡΖ ΚΛΕΜΑΝΣΩ [1841 -1929] είπε την περίφημη ιστορική φράση: «Η στρατιωτική δικαιοσύνη έχει τόση σχέση με το Δίκαιο, όση σχέση έχει η στρατιωτική μουσική με τη μουσική».


Εδώ υπάρχει σχετική αντιστοιχία στα περι της εκκλησιαστικής: «Η εκκλησιαστική δικαιοσύνη έχει τόση σχέση με το δίκαιο, όση ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ».


Σεβασμιότατε, ευλογείτε!
Είναι αλήθεια, αυτά που σας καταμαρτυρούν; Είστε συγχρόνως στην δικαστική υπόθεση του ομογενή Ναυπακτίου αρχιμανδρίτη ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ και ΚΡΙΝΩΝ και ΓΝΩΜΑΤΕΥΩΝ και συχρόνως ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ σε ΔΕΥΤΕΡΟ και ΤΡΙΤΟ βαθμό εκδίκασης;


Ετσι εφαρμόζεται το «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΑΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ»; Ετσι ΟΡΘΟΤΟΜΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ της του ΘΕΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑΣ; Μην ξεχνάτε Σεβασμιότατε, θεοπρόβλητε Ποιμενάρχα, ότι και ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ & ΑΝΘΡΩΠΩΝ και ο κρίνων κρίνεται; Μήπως σκανδαλίζουμε τους πιστούς;


Οποιος και όποια διαβάσει παρακάτω το κείμενο των λόγων ακυρότητας, “ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΑΣ”, που υπογράφεται από τον φημισμένο διεθνώς, αλλά και αρμόδιο στα ζητήματα, του ελληνικού Εκκλησιαστικού Δικαίου, κ. Κων/νου Παπαγεωργίου, επίκουρου καθηγητή της νομικής Σχολής του Αρ. Παν/μίου Θεσσαλονίκης, θα σας οδηγήσει σε δυσμενείς κρίσεις…..


Δείτε τη συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο:


Ο Θεός ας σας φωτίζει σεβασμιότατε, να σας … συγχωρεί και να ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ … κατά ΤΑ ΕΡΓΑ σας! Εμείς απλοί θεατές, αναλογιζόμαστε τα λόγια του ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ, του πιο σπουδαίου αρχαίου ρητοροδιδασκάλου, που είπε: «Να μην ζηλεύεις κανέναν από εκείνους που κερδίζουν με αδικίες, αλλά περισσότερο να τιμάς εκείνους που με δικαιοσύνη ζημιώθηκαν.» 





5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ Ο ΙΕΡΟΘΕΟΣ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΥΤΕ ΨΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΙ.... ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ.... ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!!! ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ... ΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ;;; ΘΑ ... ΠΕΘΑΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΙ ΜΟΝΟ.....ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ, ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΠΟΡΦΥΡΗ, ΚΑΤΟΡΘΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ (ΚΑΤΗΓΟΡΟ-ΔΙΩΚΤΗ-ΔΙΚΑΣΤΗ-ΤΙΜΩΡΟ κ.λ.π. κ.λ.π.) ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ Α Μ Μ Ι Α ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΕΡΩΜΕΝΟ (ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ!!!), ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ! ΑΡΑ, ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΦΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ SPA HOTEL Ή KAZINO Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.......ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΒΛ. π. Θ.ΒΑΜΒΙΝΗ κ.λ.π.); Ο π. ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ...ΕΓΩ, Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΛΑΙΚΟΣ, ΕΡΩΤΩ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΛΦΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΘΕΟΥ; ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΦΤΑΝΕΙ KI ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ- ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
      1) ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ Η ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!! 2) ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΒΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ, 3) ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ. ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
      ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΟΥΝ....
      Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΙΣΣΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ!
      ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ!
      ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
      ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. Εάν δεν κάνω λάθος,μάλλον είναι το πρώτο και μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της Εκκλησίας το να απαγορεύει δηλαδή Επίσκοπος την τέλεση της Λατρείας του Θεού! Οπότε σίγουρα έχει περάσει στο "πάνθεον" της ιστορίας η περίπτωση της Ναυπάκτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή