Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] XΙ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ,

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;

ΜΕΡΟΣ

 


3D ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΛΟΥΚΟ_ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

 

Για να μπούμε στο νόημα των ευρημάτων αυτών των 3D δημοτικών ακτινογραφιών, θα δανειστούμε επτά ατάκες ανωνύμων σχολίων αναρτήσεων, πάνω σε αυτό το θέμα. Ετσι είναι σαν να ρωτάμε το λαό και τι γνώμη έχει πάνω στο θέμα. Πάμε λοιπόν.

 

 http://antitsoumas.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3005.html

 

 

ΑΤΑΚΑ 1Η

Οσο και να μαγειρέψουμε Λουκόπουλο ... Καρακώστα θα φάμε!

ΑΤΑΚΑ 2Η

Όσο και να μιλάνε για σίγουρη νίκη στο τέλος κύριοι δεν θα βγούνε τα κουκιά μην παραμυθιάζεστε.....

 

ΑΤΑΚΑ 3Η

Αν κατέβαινε ο Καρακώστας με τη φανέλα Νο1 και ο Λουκόπουλος Νο2 έπαιρναν 9% και τώρα που είναι Νο1 ο Λουκόπουλος και Νο2 ο Καρακώστας πάνε να πάρουν 39% ;;; Κάτι δεν μου κολλάει...

 

ΑΤΑΚΑ 4Η

Τόση φασαρία γίνεται για την καταστατικά πανίσχυρη τύπου ΣΟΒΙΕΤ Γραμματεία που ελέγχει και θα ελέγχει τον Λουκόπουλο. Γιατί δεν μας λένε τα ονόματα και τον τρόπο λειτουργίας που κόβει υποψηφίους με τεράστια αλαζονεία; Τι κρύβουν και ντρέπονται για τα πρόσωπα και τις Θέσεις τους;

 

ΑΤΑΚΑ 5Η

 

Η συντονιστική επιτροπή της Ενωτικής Πρωτοβουλίας είναι ένας αχταρμάς προσώπων, ιδεών και συμφερόντων. Ο στόχος κοινός: Να πάρουν το δήμο. Με τέτοια κατάσταση όμως και τόσους παραγοντίσκους, που θα σφάζονται μεταξύ τους για το μοίρασμα της εξουσίας ήθελα να ήξερα τι θα τον κάνουν αυτό τον έρμο το δήμο;

 

ΑΤΑΚΑ 6Η

Όταν το παρελθόν, σου χτυπάει την πόρτα … μην την ανοίξεις (!) δεν έχει τίποτε νέο να σου προσφέρει! Δεν έχει τίποτε  ενδιαφέρον να σου πει… μακριά από τα λαμόγια που μαζί με τον σοβαρό Λουκόπουλο θέλουν να πάρουν το Δήμο !

ΑΤΑΚΑ 7Η

 

Αυτοί το έχουν καβαλήσει το καλάμι, κόβουν υποψηφίους γιατί το έχουν σίγουρο και μοιράζονται και θέσεις από τώρα… Έχουν να φάνε έκπληξη... Ελπίζουν να πάρουν πρωτιά στον Α γύρο και να τρυγήσουν από τους χαμένους… Έχουν να φάνε φλασιά …δείτε το ιστορικό των εκλογών:

Εκλογές 2002: Κονίδας 1ος  και χάνει! Εκλογές 2006 ξανά Κονίδας 1ος  και πάλι χάνει! Εκλογές 1010 Παπαθανάσης 1ος  και χάνει! Εκλογές 2014 Παπαθανάσης 1ος  και χάνει ....


ΑΤΑΚΑ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥ:

Ρε παιδιά, καλά μας δουλεύουνε, ψιλό γαζί, κι εμείς χειροκροτάμε; Για πολύ ΕΝΟΤΗΤΑ μας μιλάνε λες και είναι συννενοημένοι οι αθεόφοβοι και εμείς το χάβουμε; ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ σκάρωσε ο σερ Τάκης ο ποδοσφαιρόφιλος, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (!) τσουπ ο νιόπαντρος Θανασάκης και στο μέσον ο Μπουλές «των κοριτσιών» σαν κερασάκι της τούρτας,  που κατάφερε να ενώσει … τη Ναύπακτο!  Ρεεε που μας πάνε … και δεν το μολογάνε;;;

Μια γιαγιά ή σχηματίζει το σχήμα της νίκης του κ. Μπουλέ, ή ψηφίζει!!!!!

 ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ… ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ:

1. Ο Μπουλές ή γυρίζει στην ευλογημένη Γη της Πυλλήνης, [αν τον θέλουν και εκεί] ή τραβάει ψηλά, να αξιοποιηθεί από τους σπόνσορές του! Ηταν ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΔΥΟ  ΕΞΟΥΣΙΩΝ… εκκλησιαστικής και πολιτικής, το αξίζει.

 
Χρηστάκη1 Κύριε Γραμματέα της νομαρχιακής της ΝΔ, όσο και να ... κρατας ομπρέλλα στον Γιαννάκη... πάει έγινε ΛΟΥΤΣΑΑΑΑ!

 

2. Ο καλός μας Θανασάκης ο μικρο_νιόπαντρος και «μικρο_πολιτευόμενος» πήρε … τις άνωθεν εντολές του, την ευλογία και την προίκα του και “συνεκατατέθη” «ΕΙΣ Α (ΟΣΑ) ΔΙΕΤΑΧΘΗ» Λέτε να μην ξέρει ότι κυλάει στην ανηφόρα την ΚΟΤΡΩΝΑ (!) ΒΡΑΧΟ ΤΟΥ ΣΙΣΥΦΟΥ; Λέτε να μην βλέπει ότι έχει ρόλο ιερό (;;;) πάντα να «ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ» όποιον θελήσει η εξουσία (!) ΚΡΥΦΗ – ΦΑΝΕΡΗ όπως θέλετε ας την δείτε; Επί τέλους… ΞΥΠΝΗΣΤΕ και δείτε από το φυτώριό του ποιοι έφυγαν, πότε έφυγαν, που πήγαν, με τι αιτιολογία [δεν υπάρχει!], τώρα συμβαίνει το ίδιο;;;; Ξεγράφτε τον κι αυτόν!

 

3. Μένουν δυο ακόμη διεκδικητές… [τον κ. Κονίδα φυσικά δεν τον ανακατεύουμε και τον καθαρόαιμο εκπρόσωπο του ΚΚΕ που έχει συγκεκριμένη δύναμη – φωνή και ισχύ] Ο ένας ο σερ Τάκης με το χρήμα, το χρίσμα, τα ΜΜΕ, τον φιλόδοξο ανεψιό, τη λεγεώνα των επαγγελματιών αστέγων δημοτικών «κολοσσών» ή δημοτικών ιερών «τεράτων» όπως τους παρουσιάζουν! Και ο αθόρυβος, σεμνός, νεαρός εκπρόσωπος της νεολαίας ο Γιώργος ο Γούλας με τρεις «γνωστές» μεγάλες πηγές σίγουρων ψηφοφόρων … η μια πηγή μπορεί να του δώσει από 2.500 έως 3.500 ψήφους, η άλλη από 1.500 μέχρι 2.500 ψήφους και η άλλη γύρω στους 800 με 1200!

 

4.  Ο σερ Τάκης λοιπόν δηλαδή ο κ. Καρακώστας έντεχνα πάει να κάνει το 9 % σε 39 % και με άλλη μια πηδησιά να την κάνει, με μικροπροικούλες από τις άλλες δεξαμενούλες με τις ευλογίες των ..αοράτων φρουρών της Ναυπακτίας. Φυσικά θα έχει κάποιες ελπίδες ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Β ΓΥΡΟΣ και δεν  … τρέξει όσο πρέπει ο νεαρός διεκδικητής κ. Γούλας. Μην ακούτε κραυγές και επιφωνήματα .. του λιμανιού και του … μώλου!!!

 

Σ  Υ  Ν  Ν  Ε  Ν  Ο  Η  Θ  Η  Κ  Α  Μ  Ε;





13 σχόλια:

  1. Α ΡΕ ΤΑΚΗ!!!! ΣΕ ΜΠΛΕΞΑΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα να βγει ο Λουκόπουλος κύριε Πορφύρη, παρα ο Μπουλές! Κι εγώ πρώτη επιλογή έχω τον κύριο Γούλα φυσικά. Είναι η καλλίτερη λύση! Ευχαριστώ.
    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας βγει οποιοσδηποτε εκτος του συνοθυλευματος ...... του τσυριζα και ολιγον τσοχατζοπουλαικο πασοκ με αρχηγο δασκαλακο τακη λεβεντια

      Διαγραφή
  4. ο λουκοπουλος δυστηχως με τα τρωκτικα που μαζεψε απο αποδοτια και αντιρριο μαζι του θα ειναι οτι χειροτερο διοικητικα εχει περασει ποτε απο την επαρχια μας ....... ΜΑΚΡΥΑ ..... !!!!! οποιος αλλος και να βγει καλυτερος θα ειναι ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά δεν καταλάβατε ότι ο Λουκόπουλος δεν θα έχει λόγο σαν δήμαρχος;;;; Θα είναι μόνο για τον τυπο και τα πανηγύρια που λέμε...Εχει κάτι μπουμπούκια από πίσω...... καλά.. καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι νερο στο μυλου του μπουλε κουβαλατε τελικα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η μια πηγή μπορεί να του δώσει από 2.500 έως 3.500 ψήφους, η άλλη από 1.500 μέχρι 2.500 ψήφους και η άλλη γύρω στους 800 με 1200! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa κλαιω παρτε τις ψηφους απο τις οικογενειες σας πρωτα και πολυ σας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΛΑΨΕ - ΚΛΑΨΕ ΜΙΚΡΟΥΛΗ! ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ....ΝΤΑΒΟΥΛΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ....ΛΙΓΟ ΑΙΣΘΗΜΑ;;;;

      Διαγραφή
  8. Αγαπητέ αναγνώστη/αναγνώστρια, [αφορά το σχόλιο του αναγνώστη που έκανε στο NAFS CLICK -http://nafsclick.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3658.html#comment-form_9142825829041938781]

    Σας ευχαριστώ για τα τόσα μεστά και ουσιώδη μας χαρίζετε στις εξ (6) γραμμές του σχολίου σας.
    Η συνέχεια των αναρτήσεων, [κατ' εσάς ΦΩΣΚΟΛΙΑΔΑ και κατά το ΕΜΠΡΟΣ] έχει την λογική να μπει ο/η κάθε Ναυπάκτιος/α ψηφοφόρος στην λογική των μαγειρεμάτων Φυσικά στις επόμενες αναρτήσεις ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗς ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, αφού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που εκπονείται με προσοχή μεγάλη θα δοθεί στην δημοσιότητα και από εκεί θα κριθεί η διαφορά [αν υπάρχει, που πιστεύω ότι υπάρχει].
    Αυτές οι καλοπροαίρετες λογικές σας ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ και ΑΡΕΣΟΥΝ σε κάθε αναγνώστη/αναγνώστρια.
    Σας ευχαριστώ
    Με τιμή
    ΓΙΑΝΝΗΣ Ν. ΠΟΡΦΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρακολουθώντας την ηλεκτρονική διακίνηση ιδεών το τελευταίο διάστημα, είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς τα εξής:

    -ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ: Σίγουρα μάλλον θα καταφέρει να περάσει στο 2ο γύρο των εκλογών καθώς πολύ «επώνυμοι» θα μπουν στο ψηφοδέλτιο ή θα το στηρίξουν υποχρεωτικά (καθώς σε κάθε εκλογικό κέντρο μπορούν να ελεγχθούν οι ψηφοφόροι). Ο φόβος τους αυτός όμως ξεπερνιέται στο 2ο γύρο, όπου ψηφίζουν κατά συνείδηση (γι’ αυτό εξάλλου δεν βγήκε και την προηγούμενη φορά Δήμαρχος). Προτιμά στο β γύρο να είναι με το Λουκόπουλο καθώς οι εκλεγέντες υποψήφιοι του αντιπάλου του (που είναι προφανές ποιοι θα είναι σε αυτή την περίπτωση), είναι ικανοί να κάνουν συμπαθές το ψηφοδέλτιό του αλλά και τον ίδιο.

    -ΓΟΥΛΑΣ: Διαθέτει δυναμική αλλά είναι πολύ δύσκολο να περάσει στο β γύρο καθώς δεν διαθέτει τους «δυνατούς» συλλέκτες ψήφων – παράγοντες, οι οποίοι σε όλες τις εκλογές ήταν απαραίτητο συστατικό για τη συνταγή «περνώ στο β΄γύρο». Αν περνούσε ωστόσο, η εκλογή του θα ήταν πολύ πιθανή καθώς τα στελέχη του θα μοιάζουν «αγγελούδια» συγκρινόμενα με τα στελέχη του αντιπάλου του. Ίσως προτιμά περισσότερο ως αντίπαλο τον Παπαθανάση.

    -ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχοντας συλλέξει στο ψηφοδέλτιό του την αφρόκρεμα των παραγόντων του τόπου είναι πολύ πιθανό να περάσει στο β γύρο καθώς αυτοί καθορίζουν τις ψήφους μεγάλης μερίδας των δημοτών μας. Μόνο εμπόδιο σε αυτό είναι η κακή φήμη των «εκλεκτών» και το γεγονός ότι τα νέα πρόσωπα του ψηφοδελτίου του είναι διακοσμητικά και δεν πρόκειται να εκλεγούν. Προτιμά στο β’ γύρο τον Παπαθανάση, καθώς σε αυτή την περίπτωση θεωρεί ότι θα μπορέσει να συσπειρώσει μεγάλο ποσοστό από τους χαμένους.

    -ΜΠΟΥΛΕΣ: Δεν διαθέτει στελέχη και αυτό φαίνεται και από τους αντιδημάρχους που έχει βάλει που δεν έχουν σχέση με τα αντικείμενα που έχουν αναλάβει. Δυνατά όπλα του είναι οι απευθείας αναθέσεις που κάθε δήμαρχος αξιοποιεί και το ΕΜΠΡΟΣ που τον προβάλλει απροκάλυπτα δυσφημώντας όλους τους αντιπάλους του. Αν περνούσε στο β γύρο θα προτιμούσε τον Παπαθανάση, καθώς είναι δοκιμασμένος αντίπαλος.

    -ΖΕΛΙΟΣ: Δυστυχώς το κόμμα που τον υποστηρίζει δεν του δίνει τη δυνατότητα να φτιάξει ολοκληρωμένο και αξιόλογο ψηφοδέλτιο και αυτό τον καθηλώνει σε χαμηλά ποσοστά. Αν ωστόσο περνούσε στο β γύρο, θα προτιμούσε ως αντίπαλο όποιον από τους υπολοίπους συνδυασμούς έχει περισσότερο κομματικά χαρακτηριστικά, ίσως περισσότερο τον Παπαθανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/Αγαπητή φίλε/φίλη,
      Πολύ μυαλωμένη η μελέτη σας, με βάζει σε σκέψεις. Είναι μια τεκμηριωμένη άποψη. Αν θα συμφωνήσω ή όχι, θα το πω σε ένα μήνα περίπου! Αν -και είναι πιθανόν- βγουν εκτός μάχης και δεν κατεβούν π.χ. ο Μπουλές, εγώ πιστεύω πολλά μπορούν να συμβούν, τότε αλλάζει ΑΡΔΗΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. Η παράταξη κ. Γούλα κρύβει ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ και ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ για το...ΝΤΕΜΑΡΑΖ
      Γι αυτό, θα επανέλθω για εφ όλης της ύλης ΕΚΤΙΜΗΣΗ...
      Η μεγάλη μου αισιοδοξία να πάει μπροστά ο κ. Γούλας, είναι η μεγάλη μάζα της νεολαίας.... Μάλλον πάει κατα 75 % κατα Γούλα.
      Αλλά και τίποτε δεν αποκλείω...
      Ευχαριστώ πολύ!
      ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

      Διαγραφή
  10. Αν νομίζετε ότι ο Πορφύρης γράφει στα αστεια ΓΟΥΛΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, είστε βαθεια νυκτωμένοι... Χα χα χα χα είναι μεγάλη αλεπού ο Πορφύρης στηρίζεται σε νούμερα και όχι σε υποθέσεις... Εγώ τον κουβέντιασα και είδα ότι πέφτει διάνα!!!!
    Θα ξαναβγω να γράψω μετά ΕΝΑ με ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!! Σίγουρα τότε θα αλλάξετε γνώμη... Τον πέτυχα σε ένα καφενείο σε προάστειο να μιλάει σε καμια 50 μάτομα ανοιχτά και τελικά γέμισε το καφενείο!!! Ολοι τον άκουγαν με προσοχή και εγώ είδα ότι έχει μυαλό και θέλει να βοηθήσει.... Μην ξεχνάτε ότι είναι ο μοναδικός ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του μεγαλύτερου συλλόγου των Αιτ/νων της Πάτρας με πάνω από 40.000 απέκηδες!!! Κρατάει την προεδρία από το 2004, βγαίνει με πάνω από 90 % και δεν τολμάει κανείς να τον κουνήσει... Εγώ τον ξέρω από το Γυμνάσιο εδώ ήταν επί Καβουκλή κλπ και αργότερα ήταν 3 χρόνια στη Λομποτινά στα μέρη μας προιστάμενος του ΟΤΕ!!!
    Χσίρει μεγάλης εκτίμησης και είναι άνθρωπος της προσφοράς! Ο Σύλλογος Ναυπακτίων της Πάτρας τον ΚΗΡΥΞΕ ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ!!! εΔΩΣΕ 1.000.000 ΔΡΑΧΜΈς ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟ! ΑΓΌΡΑΣΕ 3ΌΡΟΦΟ ΣΤΗΝ ΠΆΤΡΑ πάνω από το Αρσάκειο με δικά του χρήματα και το διαθέτει ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. και πολλά άλλα!!!!
    Εγώ ξέρω πόσο τίμιος είναι και τα γράφω... ΔΙΝΕΙ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!!! Βοηθάει το Γούλα πάρα πολύ και το μοναστήρι μέχρι θανάτου!!!!!
    Ευχαριστώ
    Γεωργία Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή