Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] - ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΨΗΦΩΝ ΣΚΑΛΑΣ

ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΩΝ

ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ: ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ


ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ


ΕΠΕΙΔΗ  ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΣΚΑΛΑ  ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Α  ΚΥΡΙΑΚΗ
Β  ΚΥΡΙΑΚΗ

ΨΗΦΙΣΑΝ
308
286
- 22
ΑΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑ
4
17
+13
ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ
304
269
- 35
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ
95
161
+66
ΜΠΟΥΛΕΣ
22
108
+86




ΓΟΥΛΑΣ ΟΛΟΙ
116
ΕΔΩΣΑΝ 94
- 22
ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ
79
ΕΔΩΣΕ 57 ΛΟΥΚΟ
- 14
ΤΟΥ ΓΟΥΛΑ
29
ΕΔΩΣΕ 29 ΜΠΟΥΛΕ
- 00
ΛΟΙΠΟΙ
8
ΕΔΩΣΕ 8 ΛΟΥΚΟ
- 08




ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ
70
ΕΔΩΣΕ 57 ΜΠΟΥΛΕ
- 13
ΖΕΛΙΟΣ
1
ΕΔΩΣΕ 1 ΛΟΥΚΟ
- 00

Οι ψήφοι του Νταουσάνη οι 79, πήγαν 57 Λουκόπουλο, 9 ΑΚΥΡΑ και 13 δεν ήλθαν από μακριά.
Οι ψήφοι ομάδας Γούλα πήγαν και οι 29 στον Μπουλέ, οι ψήφοι των μεμονωμένων Γούλα πήγαν Λουκόπουλο.
Οι ψήφοι Παπαθανάση πήγαν 57 Μπουλέ, 4 ΑΚΥΡΑ  και 9 δεν ήρθαν από μακριά να ψηφίσουν.

ΠΗΓΗ:



Είναι τίμιο να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού, τω Θεώ!





61 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 29 ΓΟΥΛΑ; ΟΛΟ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΩΡΕ; ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ; ...ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;

    ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΗΔΙΕΣ.

    ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΑΛΑ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟΣ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΜΠΑΛΩΤΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΟΥΛΟΨΗΦΟΥΣ????? ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ!!!! Ασημακόπουλος Δημήτριος του Κωνσταντίνου 19 + Λακουμέντας Γεώργιος του Ιωάννη 10!!! χΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑ


      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε Πορφύρη, σε πάω, τα βασανιζεις τα καημένα, τα κάνεις αλοιφή... Αυτό το ταλαίπωρο έχασε τον έλεγχο και ... ρετάρει!!! Είδες πως ξεσπάει ;;; Σαν άτομο με ειδικές ανάγκες!!!
      Νότα

      Διαγραφή
    3. Φίλεεεεε, πάσχεις από ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!!!!! πρόσεχε και πάρε τα χάπια σου!!!! Θα σου πω και εγώ που πήγαν οι Ψήφοι Ασημακοπουλογουλοομάδας, αλλά πριν έχω μια απορία!! Γιατί βάζατε 2 μόνο για κεντρικό και όχι τρείς;;; μεγάλη απορία...Από τις διαστυαρώσεις ΑΛΛΑΞΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ:
      Ασημακόπουλος Γεώργιος του Χρήστου =.> 13,Βασιλόπουλος Γεώργιος του Αποστόλου => 23, Γαλάνης Μάρκος του Παναγιώτη => 2, Γλαβίνος Αντώνιος του Χρήστου => 2, Καραχάλιας Δημήτριος του Ελευθερίου => 6, Παπαϊωάννου Μαρία του Κωνσταντίνου =>1 Φουσέκης Χρήστος του Σωτηρίου => 8, Βασιλοπούλου Χριστίνα του Παναγιώτη => 4 [τους άλλους 7 τους έδωσε άλλος εκτός ζευγαρώματος] ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΦΙΛΕ; νΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ; εΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΠΗΡΕΣ .... ΜΗΔΕΝ!!

      Διαγραφή
    4. εεεεεεεε, παιδια λετε βλακειες. θα σας πω εγω που πηγανε οι ψηφοι. 45 πηγανε γαλαξιδι, 15 Πατρα, 5 Αθηνα, 1 Καλαματα, οι υπολοιποι στους Αγ Σαραντα.

      Α ναι, κατι αλλοι πηγανε στην μοναστηριακη τη μπυρα, ξερετε, την αλλη τη μαρκα, τη φισερ.

      Αθεοσ

      Διαγραφή
  2. Ο Γούλας ξέρει πολύ καλά ποιοί είναι οι 29... Και μην σου πώ όλη η Ναύπακτος... Μόνο εσύ στη Σκάλα αγαπητέ ανώνυμε δεν ξέρεις; Κοίταξε τον εαυτό σου, τους συγγενείς σου και φίλους σου... Είστε και εσείς μέσα στους 29 που ψήφισαν Μπουλέ...!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους ξερω και εγω τους 29, ε κΓιαννι ;

      https://www.youtube.com/watch?v=z77DOqZTDH8

      α8εοσ

      Διαγραφή
    2. φιλε ανωνυμε μολισ κοιταξα τον εαυτο μου και το πιασα...

      https://www.youtube.com/watch?v=z77DOqZTDH8

      α8εοσ

      Διαγραφή
  3. Κάποτε στην Πάτρα, υπήρχε ένας τύπος ξεχωριστός που αφησε εποχή!!! ο ΒΟΥΠΑ ΒΟΥΠΑ ΝΤΗΝ ΝΤΗΝ ερχόταν με κομμένο το ένα παντζακι και με βήμα κουτσό, κάπου κάπου και έλεγε:
    ΒΟΥΠΑ ΒΟΥΠΑ ΝΤΗΝ ΝΤΗΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΥΡΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΑΤΕΙΝ!!!! και οι θαμώνες κάνανε χάζι!!! ΕΕΕ, αυτά τα ατίθασα νειάτα, έτσι μοιάζουν, αφήνουν εποχή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΑΝΤΖΑΚΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΩΡΕ ΠΟΡΦΥΡΗ!

      Διαγραφή
    2. καποτε στη φυση υπηρχανε βοτανια, τα δοκιμασα ολα και τελικα χαθηκα.. εκανα ΚΑΜ ΜΠΑΚ ΟΜΟΣ και ελεγα ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ειμαι ΓΕΡΟΣ !!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=jP-TwRAfee8

      α8εοσ

      Διαγραφή
  4. Φίλε Γιάννη, ειμαστε εδώ στην Καλλιθέα, στη Μεγίστης και Σοφοκλέους και διαβάζουμε, με βουλιμία. Λυθήκαμε στα γέλια.... Τέτοιο στραπάτσο από αυτα τα χαζοπούλια δεν ξανάπαθε άλλος!!! Είσαι τέλειος και δεν χαρίζεσαι!!!!
    Εχεις φιλιά από την κυρία Μαρία Κ., τον κ. Ζώη από Αγιο δημήτριο και όλα τα κορίτσια!!!
    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟΟΟΟΟ!!! Η φίλη σου που ήταν υποψήφια στο Ιλιο βγήκεεεεε, σε περιμένει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω ειμαι σκαλα, κοιταω το ταβανι, διαβαζω με βουλιμια και εχω λυθει στον καφε. τετοιο στραπατσο δεν εχω ξαναδει. 2000 τσιπουρες χαθηκαν και εμφανιστηκαν οι 39. εεεεεε τελικα καποιος ειχε δικιο και ο αλλος αδικο. χαιρετισματα και απο τον σαργο που ηταν υποψηφιος στην Καβαλα, ουτε αυτος βγηκε, αλλα σε περιμενει. δωσε ΝΤΟΝΑΤ ΣΤΟ ΛΑΟ ΡΕ !


      α8εοσ

      Διαγραφή
  5. ωρε αυτο το μλοκ ειναι καλυτερο απο το ναφσ κλικ δημοσιευει με την μια τα ποστ αααααααααααα εδω θα μπαινουμενα γραφουμε με χρωμα κιτρινο.....λοιπον κ. Πορφυρη γιατι να περνει το ναφσ κλικ τα κλικ κια διαφημισεις και λεφτα και δημοσιοτητα---προτεινω να τα περνεις εσυ ολα αυτα ΕΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ εξυπνος εισαι θα σε τηλ αυριο να τα πουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμην για την παρέμβαση, αλλά θα ήθελα να παρέμβω για κάτι σοβαρό. Δεν θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με συναδέλφους ιστολογίων, μόνο αν υπάρχει κακοήθεια.
      ΤΙΜΩ - ΕΚΤΙΜΩ - ΣΕΒΟΜΑΙ - ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ NAFS CLICK!!
      Oi ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
      ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΥΣΙΩΔΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ==== ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ==== Η ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ---- ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ NAFS CLICK!
      ΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ!

      Διαγραφή
    2. και για τα παιφια στο ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τιμια και καλα τα λεγες τωρα τα κραζεις

      ΖΕΛΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΦΥΡΗ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ........

      Διαγραφή
    3. ναφσ κλικ, δεν αργω, τελειωνω απο εδω σε λιγο και ερχομαι εκει. θα τα πουμε μετα. γεια !
      15,000 και μια εμειναν !

      α8εοσ

      Διαγραφή
  6. Ο κ. Πορφύρης είναι άρχοντας με όλη τη σημασία της λέξης! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ, ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑΣ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΕΥΘΥΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ!
    Οπως βλέπετε, δεν λογοκρίνει, όταν είμαστε νόμιμοι και χωρίς υβρεις και βωμολοχίες, δίνει βήμα σε όλους και από ότι ξέρω είναι ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!! Στην Ευρώπη τον σέβονται και τον εκτιμούν, τον ακολούθησα σε Βιέννη, Μιλάνο, Μπολώνια, Μόναχο και είδα ποσο αγαπητός είναι!!!
    Οταν βλέπω και του επιτίθενται στενοχωρούμε, αυτός είναι ατάραχος και απτόητος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχο και εγο πτιχιο lower μετραει πουθενα ; εμενα με σεβεται η μανα μ και ο πατερας μ, αρκει ; απο το σαλονι μεχρι το υπογειο . ακομη ειμαι αταραχος, απτοητος και πολλα αλλα που δεν μπροω να γραψω, ενα θα σου ομος.

      την βρισκω με τζατζικι και με σουβλακια !1 δοσε ΝΤΟΝΑΤ λεμε στο λαο.


      α8εος

      Διαγραφή
  7. ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΕΜΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΠΑΜΠΟΛΕΣ;; εΧΕΙ ΚΥΡΗΧΘΕΊ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ; ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ,, ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΕΞΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ;;;ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΣΤΩ ΑΠΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΡΦΥΡΗΣ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ...ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...

      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ... ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ!

      Διαγραφή
    2. εεεεεεεεε ξεκολα, τι λαις! Κανε μπλοκ και πες τα εκει, αλλιως δεν μιλας σοβαρα, αντε..

      τιποτα τιποτα δεν εχω να σουπω, τιποτα τιποτα μια τρυπα στο νερο, οπως ειπε καποτε ενα δελφινι


      α8εοσ

      Διαγραφή
  8. κ. Πολέμη έχετε δίκιο απλά εμείς θέλουμε βήμα για τις απόψεις μας και το βρίσκουμε στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΤ/ΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ δεν διεκδικούμε κάτι περισσότερο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

    Ένας φίλος μου, μου δωσε μεσητία να ενοικιάσω ένα δυάρι Συχαινα, A/C TV αυτόνομη θέρμανσ 2 όροφος 190 ευρώ/μηνιαίως. Αν το ενοικιάσω θα δώσω το μισό νοίκι 95 ευρώ στον κ. Πορφύρη για την φιλοξενία που παρέχει στο μπλοκ αυτό. Επίσης όποιος ενδιαφέρεται να το δει ας γράψει με το προφίλ του '' ΓΙΑ ΤΟ 2ΑΡΙ ΣΤΑ ΣΥΧΑΙΝΑ'' να το κάνει πόστ και θα του απαντήσω εγώ με πμ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νικιαζω και εγω ενα χωραφι, διπλα απο το μοναστηρι στην κατω αχαγια. εχει τα παντα εκτος νοβα. τα λεφτα δεν ξερω τι θα τα κανω, αλλα μαλλον θα τα φαω πιτογυρα. αυτο


      α8εοσ

      Διαγραφή
  9. ΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΕ Ανώνυμος3 Ιουνίου 2014 - 4:05 μ.μ,
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!
    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ....
    ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΩΤΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΓΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τοση δυναμη ειχαμε να δουμε απο τον σουπερμαν.. ΠΩΠΩ !!!!


      α8εοσ

      Διαγραφή
  10. Φίλε Πορφυρογέννητε, καλησπέρα,
    Από το Ευπαλιο είμαι ο Παναγιώτης. Εγώ θέλω να σου δώσω μια συμβουλή. Σταμάτα να χαλάς τη ζαχαρένια σου με δαυτα όλοι τα καταλάβαμε τι βιολί βαράνε! Ειναι τα μισά χαζά και άμυαλα, τα μισά απειρα και οι πυρήνες που ανέφερες πολυ βρώμικοι. Κανείς δεν τους είχε σε εκτίμηση. Και ο αρχηγός δεν πάει πίσω...Ακοινώνητος και φιλοχρήματος! Ο Νταουσάνης είναι έξυπνος και πολιτικός, έμπλεξε και αυτος στα σκατά, το ίδιο και ο κ. Τρύφωνας, ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Τάκης ο κουρέας, πολλά νεα παιδιά με πτυχια ΛΙΡΑ ΕΚΑΤΟ, ο Γκέκας και δυο επιστήμονες βαρβάτοι με πτυχια εξωτερικου δυνατά!
    καιρός να φύγουν όλα τα καλά παιδιά πό κοντα απο αυτα τα πολύ παλιόπαιδα...Αρκετα τα κορόιδεψαν και επαιξαν στην πλάτη τους!
    Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Παναγιώτη,
      Σ ευχαριστώ για την παρέμβαση. Εχεις δίκιο και δεν σε άκουσα. Τι κάνουν τα εγγόνια σου; Τα θέλω στο χορευτικό, έμαθα πάνε Πάτρα σε σχολή, Σε περιμένω να τα πούμε από μκοντά.

      Διαγραφή
  11. Τον Νταουσάνη τον φοβάμαι, λέγονται πολλά πρέπει κάποτε να βγει να μιλησει και να αποκρούσει όσα του φορτώνουν!! Πάντως όντως άφησε έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εργο αφησε και η μερκουρη, τη στελλα με το μαχαιρι... κι εγω τον φοβαμαι, οταν βγαινω εξω κρυβομαι..


      α8εοσ

      Διαγραφή
  12. Κι αυτός ο Πέτρος που κάνει το αντράκι δεν πρέπει να είναι κακό παιδί. Νευρόσπαστο, είναι, επιπόλαιο και χαράμι παιρνει κακή φήμη. Πάντως τον είχε ο Μπυλες σε έργα και κονόμαγε και ηρθε πακέτο με τον Γούλα που ήταν τακίμια στα έργα.Ελπίζω να ηρεμήσει και να καταλάβει πότε πρέπει να μιλάει και τι να λέει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω στο οτι διαφωνουμε, η χωριατικη μονο με αγγουρι
      .

      α8εοσ

      Διαγραφή
  13. κ. Γιάννη μην ασχολείστε άλλο με αυτούς. Πέρα απο τα Συχαινα έχω πολύ γνωστο κόσμο από Αιτ/νια που έχουν σπίτια για ενοικιασμα στην Πάτρα, εγώ επειδή εσάς ξέρω ότι βγάζω δια δύο αν μου δώσετε και σεις υποψηφίους πελάτες τίμια πράγματα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκηρίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχω γνωστους στην κρητη, εαν ενδιαφερεστε για τιμια δουλεια κατι γινεται, ειναι και δυσκολες οικονομικες συγκηριες πια


      α8εοσ

      Διαγραφή
  14. προσεχε τον αυτο Γιαννηηηηηηη ειναι επικυνδυνος μην εχεις πολλα νταραβερια φυσικα και ειναι χωμενος στα εργα δεν ειναι τυχαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΘΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!

      ΟΟΟΨς γραφω χαζομαρες παλι


      α8εοσ

      Διαγραφή
  15. Φίλε Γιάννη με την τσιμπούκα σου, άρχοντας λέωωω!! Τους φουμάρεις και μας φουμάρεις φίλεεε
    Βιργινία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AMA EXEIS STOIXEIA ENANTION TOU BGALTA........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλάραααα, έχω εγώ στοιχεία αλλά δεν είναι ώρα... τον περιμένω στη γωνία... Ελπίζω να κατάλαβε ποιά είμαι. Αφησέ τον να ψηνεται!

      Διαγραφή
    2. παιδια εχω και εγω στοιχεια αλλα σας περιμενω ολους στην γωνιά, ξερετε στο κεφαλοβρυσο, στη γωνια... ξερετε. μην χαθειτε ε, να ανταλλαξουμε στοιχεια .


      α8εος

      Διαγραφή
  17. ΠΟΡΦΥΡΟΓΙΑΝΝΕ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΧΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΓΚΕΛ ΜΠΟΥΡΔΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονηρούτσικα παιδάκια, είστε και μαζοχιστές!!! Σας αρέσει το μαστίγιοοοο!!! Σας αρέσει και το φτερόοοοο;;;;Αχ καλέ θεία να έρθω κι εγώ;; Που θα ανταμώσετε;;;Να φέρω και τη φίλη μου;;;;

      Διαγραφή
    2. εεεε πιτσαδορε, την πιτσα καλε.... βεζουβιος.... ετοιμη να εκραγει πισω απο τις πορτες....

      εεεε πιτσαδοοοοορε την περουκα μην ξεχασεις

      χεχε, αυτο ηταν ακυρο αλλα το κολλησα.


      α8εοσ

      Διαγραφή
  18. ela apo dv re su leme se perimenei politismiko sok me ton xoro toy saloggoy sto pato ua paw palioshmadoura ektrwma thw fyshs exeis kairo gia xorous sto 8eatraki ela apo dv gia na kafe

    PALIO TROLL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΧΟΛΙΟ
      -----------------------------------------------------------------
      ΑΤΑΚΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ,
      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ;
      Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ... ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ!!!!!!
      ΕΤΣΙ ΟΛΗ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!!!!!!
      ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΟΥ !!!
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΟΥ!
      ΦΙΛΕ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΛΕΣ;
      ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΟΥΛΑ ΤΙ ΛΕΣ;;;;
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!

      Διαγραφή
    3. ΨΥΧΑΚΙΑ PALIO TROLL
      ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΟΥ
      ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΜΕ ... ΨΥΧΗ
      ΟΧΙ ΚΥΛΟΤΕΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ,
      ΟΥΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ...ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ.....
      ΝΤΡΟΠΗ ΓΟΥΛΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗ

      Διαγραφή
    4. ΨΥΧΑΚΙΑ PALIO TROLL, ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ,
      ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ!!
      ΟΧΙ ΚΥΛΟΤΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ .... ΣΑΝ ΕΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ,
      Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!!!
      ΔΡΟΜΟΟΟ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ .... Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ

      Διαγραφή
    5. στο newcastle λενε πως καλιτερα να σε τσιμπησει αστριτης παρα να σε φιλησει νιοκαστριτησ, να προσεχετε που μιλατε..


      α8εοσ.


      ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ. ;) MHN JEXNIOMASTE

      Διαγραφή
  19. ΚΑΛΕ ---- ΚΑΛΕΕΕ --- ΚΑΛΕ ΘΕΙΟΟΟΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΡΗ;;; ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ; ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΩ! ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ...
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
    ΑΧ ... ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ..
    ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ;;;
    ΝΕΥΡΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΑ
    ΚΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ;;;;
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!!
    Ο ΓΟΡΙΛΛΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΑΝΑΝΕΩΣΗ ....ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ.....
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑΑΑΑΑ... ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΟΛΟΥΡΑΑΑΑ
    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑΑΑΑΑΑ!!!
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ!!!!!!
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μετά απο την παραπάνω απειλή του ανώνυμου προς τον κ. Γιάννη Πορφύρη όσοι έχουν συνείδηση, φιλότιμο, να σταματήσουν τη σχέση τους, με την ομαδούλα- φατρία, απο την οποία κάποιοι είναι έτοιμοι να κάνουν μέχρι και σωματικό κακό σε έναν συνάνθρωπο. Δεν ξέρω άν θέλει ο κ. Γιάννης Πορφύρης να πραγματοποιήσει καταγγελία-μήνυση και με την βοήθεια του εισαγγελέα και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να βρεθεί ο συντάκτης του παραπάνω μηνύματος. Γίνεται προσβολή της προσωπικότητας και απειλή για την κακοποίηση και απειλή για τη ζωή ενός ανθρώπου.
    Είναι άμεση ανάγκη ο ηγέτης-ες της φαινόμενης παράταξης, να συνετίσουν προς το καλό του κοινωνικού συνόλου τα άτομα αυτά που προβαίνουν σε απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητος, ειδάλλως θα θεωρηθούν ηθικοί αυτουργοί τέτοιων επικίνδυνων φαινομένων.
    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι έως τώρα δεν έχει απαντηθεί τίποτα απο την παράταξη Ανανέωση -Δημιουργία σε όσα καταγγέλει ο Πορφύρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ελα ρε πορφυρη αφου τους ξερεις ποιοι ειναι εχεις τα ip τους βγαλτους στην φορα.......προσεχε μοναχα τι θα δημοσιευσεις γιατι αυτην την εποχη τα δικαστηρια μονο υποθεσεις συκοφαντιας εκδικαζουν ....
    ...........και μας λειπουν λεφτα για επιταγες ΕΛΑ ΒΓΑΛΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΦΠΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΑ. χιχιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά, κατέβασαν κάποια από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά προλάβαμε και το αποθηκεύσαμε!!! Οποτε τα θέλεις ΤΖΩΝ τα έχεις!
      Επιστήμονααα, πες αλεύρι!!!! Χούφτωσες, χούφτωσες φιλαράκοοοο!!! Πολεμάτε κορόϊδα, άλλοι κονομάνε!

      Διαγραφή
    2. επιστημονες ολοι μαθατε και ip,

      http://whatismyipaddress.com/

      κανε μας μυνηση κγιαννι να τα κονομησουμε


      α8εοσ

      Διαγραφή
  23. Τι φοβάσαι ρε Γιάννη, θα σε προστατεύσουν οι ,,, "καλοί" της παρέας, ο Αντώνης ο Γλαβίνος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο αρχηγός, ο μαραθωνοδρόμος ο Πετράν που λύσσαξε να σε φέρει στο ... θίασο της προηγούμενης Δευτέρας, μέσω facebook, Eγώ πιστεύω ότι αν τολμήσουν να σε πειράξουν θα ορθώσουν τα γενναία στήθη τους η Νεκταρία, η Μαρία και θα σε προστατεύσουν!!! Ααα ρε τυχερέ!!! Ξέχασα είναι και ο Κωστάκης, ο ξάδερφος ο αθλητικός παράγων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει καιτς 39 τσιπουρες απο τις 2,000, οι αλλες ειναι αλλου


      α8εος

      Διαγραφή
  24. Γιάννο,
    Βγάλε εκείνο το ντοκουμέντο που σου έδωσε η ξαδέρφη μου. Τον υποψήφιο που ψηφίζει Ναύπακτο και στο τμήμα που ψηφίζει δεν πήρε κανέβα σταυρό.Ψήφισε ΜΠΟΥΛΕΕΕΕ!! Κάνε τον ρόμπα τον μασκαρά που θέλει να το παιξει και πονηρός!!!
    Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!!
    ΛΟΥΜΠΑΑΑΑ, ΟΧΙ ΤΖΟΥΜΠΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. α ο ιδιος χαροκαμενος με το ντοκουμεντο του Τριανταφυλλοπουλου παλι

    Αθεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή