Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΟΥΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ & ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΘΟΡΥΒΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ;
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ
Όχι μία αλλά πολλές ομάδες επιστημόνων και  Ελλήνων που ανησυχούν, ερευνούν χρόνια τώρα αυτή την απάθεια και την περίεργη συμπεριφορά των Ελλήνων «μηδενικής αντίδρασης σε όσα υφίσταται. Ετσι κατέληξαν σε πόρισμα με αποδείξεις και όχι ενδείξεις. Όλα αυτά τα προκαλούν αθόρυβα όπλα υποταγής της ανθρώπινης διανοητικής διαύγειας και συνείδησης!
 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ
Είναι τριών ειδών:
1. Οι πολύ χαμηλές συχνότητες ή υπόηχοι - ELF, που χτυπάνε στο συναίσθημα,
2. Οι πολύ υψηλές συχνότητες (EHF - gwen towers) τα γνωστά μικροκύματα, που εκπέμπουν σε χιλιάδες ΜHZ και “ψήνουν” τον εγκέφαλο, σαν να βρίσκεται μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων, και
3. Οι εισπνεόμενες ουσίες μαζικής καταστολής, με βάση το χλωροφόρμιο.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
Με ειδικά  μηχανήματα Γερμανικής και Αμερικάνικης κατασκευής που  έχουν εγκατασταθεί εντός Ελλάδος, από το 2010 με την έγκριση της τότε Ελληνικής Κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου και  το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (Τίνα Μπιρμπίλη, Νικόλαος Σηφουνάκης, Γιάννης Μανιάτης, Θάνος Μωραϊτης)
Η έρευνα απέδειξε ότι η Ελλάδα έκανε αίτηση για να τα πάρει!
Στην υπόθεση φαίνεται να συμμετείχε και η τοπική αυτοδιοίκηση, οι δήμοι και Περιφέρεια. Μια επιστημονική ομάδα που ασχολείται μήνες με αυτά, ανακάλυψε περισσότερα από 700 στοχοποιημένα σημεία εκπομπών χημικών νεφών χλωροφορμίου στην Ελλάδα, από τα οποία 58 είναι στον νομό Χανίων. Αυτά είναι στοχοποιημένα με γεωγραφικές συντεταγμένες Στρατού και απόκλιση μισού μέτρου.
ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ
Οι μεν εισπνεόμενες ουσίες μαζικής καταστολής, δηλαδή το ΧΛΩΡΟΦΟΡΜΙΟ και οι ενώσεις του, διαχέονται στον αέρα με τα τεχνητά νέφη “συμπύκνωσης” από ορεινές και ημιορεινές περιοχές, οι δε πολύ χαμηλές και πολύ υψηλές συχνότητες, δηλαδή τα βιολογικά όπλα που επηρεάζουν συναισθήματα και χτυπάνε σε εγκέφαλο και νευρικό σύστημα, βρίσκονται εντός πόλεων. Διαθέτουν μεγάλους πομπούς σε μορφή μηχανήματος σαν μεγάλες ηλεκτρογεννήτριες και βρίσκονται εγκατεστημένα πάντα εντός ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ιδιωτικών και ΔΗΜΟΣΙΩΝ, εντός ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ σε όλη την επικράτεια. Π.χ. στην Πάτρα είναι κυρίως στην περιοχή Κοτρώνι.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. Για τα χημικά νέφη συμπύκνωσης “ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ”
 Πρόκειται για τεχνητά σύννεφα συμπυκνωμένης άσπρης σκόνης, εμποτισμένης σε χλωροφόρμιο (CHCl3). Διοχετεύονται στον αέρα από ειδικές εγκαταστάσεις σε ορεινά και ημιορεινά σημεία, είτε από αεροψεκαστικούς μηχανισμούς. Ένα άπειρο μάτι νομίζει ότι είναι φυσικά σύννεφα. Αυτά τα νέφη ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών “στέκονται” από τα 1000 έως τα 1500 μέτρα, λόγω του ειδικού βάρους τους. Δεν εμφανίζονται στον ορίζοντα από μακριά και ψηλά, αλλά “φυτρώνουν” από την γή προς τα πάνω, πίσω από ορεινά και ημιορεινά σημεία, έχοντας την μορφή “λευκού βάμβακος”.
Πολλές φορές ρίχνουν τόσα πολλά νέφη, ώστε “συννεφιάζει” ξαφνικά ο τόπος, μόνο που δεν θα βρέξει ποτέ από αυτά. Λόγω μεγαλύτερου βάρους από τα φυσικά σύννεφα, κινούνται πιο αργά και διαλύονται σιγά σιγά, ρίχνοντας την εμποτισμένη σκόνη στην γη, δημιουργώντας έναν θολό ορίζοντα, ενώ απελευθερώνεται το χλωροφόρμιο που σαν πτητικό αέριο που είναι, ανακατεύεται με τον αέρα που αναπνέουμε.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ & ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Ο κόσμος δεν γνωρίζει και δεν παραξενεύεται που βλέπει “σύννεφα” στα 1000 μέτρα, ενώ θα φόραγε “κοντομάνικο”. Αυτό συμβαίνει μόνο στα τροπικά κλίματα και φυσικά εκεί βρέχει απότομα. Στην Ελλάδα ποτέ δεν είχαμε με ζεστό καιρό, σύννεφα στα 1000 μέτρα. Τα έχουμε από το 2007 που ξεκίνησαν οι ρίψεις χλωροφόρμιου. Είναι φοβερό βιολογικό όπλο, γιατί εκτός από αέριο καταστολής, μπορεί να φέρει και δηλητηριώδη αέρια, ή βακτήρια και ιούς.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΝΟ 1: ΥΠΟΗΧΟΙ (ELF)
Το δεύτερο όπλο υποταγής συνειδήσεως με το οποίο και μας χτυπούν είναι οι υπόηχοι τα λεγόμενα ELF (Εxtra Low Frequence) δηλαδή πολύ χαμηλές συχνότητες και στην απλή γλώσσα τα πολύ δυνατά “ΜΠΑΣΑ”.
Οι υπόηχοι είναι πολύ μπάσα κύματα, ώστε η συχνότητα τους να είναι ΚΑΤΩ από την ακουστική περιοχή του ανθρώπινου αυτιού. Δεν μπορούμε λοιπόν να τα ακούσουμε, αλλά τα νιώθουμε και έχει αποδειχθεί οτι προκαλούν διάφορες αντιδράσεις στους ανθρώπους, όπως άγχος, υπερβολική θλίψη, φόβο και κατάθλιψη. Σε μεγάλη ένταση μπορεί να είναι θανατηφόρα γιατί χτυπάνε τα εσωτερικά όργανα και προκαλούν ρήξη αγγείων. Αυτό συμβαίνει και σε συσκευές απώθησης εντόμων! Ετσι ψοφάνε τα ποντίκια!
ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΥΠΟΗΧΩΝ - ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Τους υπόηχους, δηλαδή αυτά τα πολύ δυνατά “ΜΠΑΣΑ” τους δημιουργούν με μηχανήματα που είναι σαν μεγάλοι ενισχυτές. Φανταστείτε έναν ενισχυτή σε μέγεθος ενός δωματίου, που τροφοδοτείται με ισχυρό ρεύμα και παράγει πολύ δυνατό “μπάσο”, που τραντάζει μία ολόκληρη συνοικία. Αυτό όμως δεν μπορούμε να το ακούσουμε, αλλά επιδρά στα συναισθήματά μας.
Για να μεταδίδονται αυτά τα “μπάσα” στο περιβάλλον, το κάνουν με τεράστιες “μπασομηχανές”, και πάντα μέσα από το ΕΔΑΦΟΣ, γιατί μεταδίδονται καλύτερα, με μεγαλύτερη ταχύτητα και σε μεγαλύτερη απόσταση, μέσα από το έδαφος. Αυτό το κάνουν από διαμορφωμένες “μπασομηχανές” ΕΔΑΦΟΥΣ. Η διαμόρφωση γίνεται με διαζώματα σαν ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, γιατί ο ήχος “αγαπάει” αυτήν την διαμόρφωση. Και τα E.L.F. είναι ένας “μπάσος” ήχος που απλά, δεν τον ακούμε.
Πολλές φορές καμουφλάρονται σαν “ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ” αλλά είναι δυστυχώς “ΜΠΑΣΟΣΩΛΗΝΕΣ”. Οι κανονικές δεξαμενές είναι οι δύο “λευκές” που δεν έχουν αλλοιώσεις, είναι κανονικά στεγανές και δεν δέχονται υψηλές τάσεις ηλεκτρικού ρεύματος. Οι υπόλοιπες, που από το έδαφος φαίνονται ως “δεξαμενές”, είναι “κούφιες” γιγάντιες σωλήνες, ανοιχτές και όχι στεγανές, που δέχονται στο πάνω μέρος όπως φαίνεται, υψηλής τάσης ρεύμα και το κάνουν “μπάσο”. Άλλωστε και τα πρώτα πειράματα υποήχων, το 1953 με σωλήνες 7 μέτρων τα έκαναν. Σήμερα βέβαια τα έχουν “γιγαντοποιήσει”.
 
Φυσικά δεν έχουν ταμπέλες αναγνώρισης αλλά καμουφλάζ. Οι “ενισχυτές” βρίσκονται σε χώρους που μπορούν να τροφοδοτηθούν με πολύ ΙΣΧΥΡΟ ΡΕΥΜΑ και να έχουν ΙΣΧΥΡΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που ανεβάζουν. Τους χώρους αυτούς, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους “προσφέρει” η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, τα ΛΑΤΟΜΕΙΑ και οι μεγάλες κατασκευαστικές ΕΤΟΙΜΟΥ ΜΠΕΤΟΥ. Όταν δεν υπάρχει τέτοιος “συνεργάτης”, ή γίνεται κάποιο δημόσιο έργο, για οποιοδήποτε σκοπό, που θα κρύψει κάπου μέσα του και έναν “ενισχυτή”, ή βρίσκεται κάποιος διαπλεκόμενος με τους προδότες ιδιώτης, να κάνει την βρωμοδουλειά.
ΜΠΑΣΟΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Τέτοιο παράδειγμα σχολείου που φιλοξενεί εγκατάσταση υποήχων,  είναι το δημοτικό σχολείο ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ που η ερευνητική ομάδα δίδει σαν παράδειγμα. Οι “ενισχυτές” των E.L.F. είναι εξελιγμένα μηχανήματα, που ελέγχονται δορυφορικά από υπολογιστή. Χρειάζονται όμως ισχυρό ρεύμα και ηλεκτρονικό κέντρο ελέγχου. Αυτά τα δεδομένα φυσικά δεν τα χρειάζεται ένα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και έτσι οι έμπειροι τα στοχοποιούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσουν οι ειδικοί την γραμμή, για να βρουν τον γιγάντιο “ενισχυτή” των Ε.L.F. Από την εμπειρία της έρευνας συνήθως  βρίσκεται κρυμμένος επάνω από την πλάκα της ΟΡΟΦΗΣ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ και κάτω από τα κεραμίδια. Στην κατασκευή των κτηρίων φτιάχνουν συνήθως δύο πλάκες, ή κάτω κανονική και η άνω κεκλιμένη και στον ενδιάμεσο χώρο κρύβουν τα μηχανήματα.
Λεπτομέρειες για σημεία τέτοια  σε περιοχές και με συντεταγμένες μπορείτε να δείτε εδώ:

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΝΟ 2: MIKΡΟΚΥΜΜΑΤΑ (GWEN TOWERS)
Το χειρότερο βιολογικό όπλο που μας πολεμούν, είναι τα ισχυρά μικροκύμματα gwen towers. Αυτά στην κυριολεξία ψήνουν τον εγκέφαλο. Τα παράγουν ειδικές κεραίες εκπομπής μικροκυμάτων GWEN TOWERS!  Οι διαχειριστές των ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τον κόσμο και λένε πως είναι κεραίες κινητής τηλεφωνίας!
Αλλά στην περίπτωση κανονικών κεραιών ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, όσο πιο κοντά βρίσκεσαι τόσο λιγότερη ακτινοβολία δέχεσαι, γιατί είναι ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ δηλαδή πομπός και δέκτης. Στην περίπτωση όμως των  gwen towers, είναι ΜΟΝΟ ΠΟΜΠΟΙ, δηλαδή εκπέμπουν μόνο εγκληματικά ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ! Και φυσικά δεν εξυπηρετούν κανένα λινητό, αλλά ψήνουν ΜΟΝΟ εγκεφάλους! Όπου τα βάλλουν, ο κόσμος τρελαίνεται στην ακτινοβολία και στον πονοκέφαλο. Και θα σας πω, πως από την ΖΗΜΙΑ που κάνουν στον εγκέφαλο και στο σώμα, ο πονοκέφαλος είναι ένα τίποτα. Είναι ακριβώς σαν να βάζετε το κεφάλι σας μέσα σε ένα φούρνο μικροκυμάτων, όταν είναι σε λειτουργία. Ψήνουν τον εγκέφαλο και το σώμα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ & ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ
Τα gwen towers λοιπόν δεν είναι κεραίες κινητής, αλλά ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ! Αυτό είναι το ψωμοτύρι … σε πολλές χώρες, ώστε τους ανθρώπους τους έχουν ελεγχόμενους και δυστυχώς τους έχουν κάνει εντελώς φυτά, με τα gwen towers, τα οποία κρύβουν με επιμέλεια! Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας πληρούν κάποιες τεχνικές προϋποθέσεις και παίρνουν άδεια. Τα gwen towers είναι δολοφόνοι και όχι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, εντελώς αυθαίρετες και φυσικά με την σιωπηλή άδεια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΔΗΜΩΝ αφού δεν ελέγχουν τίποτα!  Δυστυχώς  έχουν κάνει όλη την Ελλάδα ένα κέντρο ΥΠΟΗΧΩΝ και δημιουργούν θλίψη και απελπισία στους Έλληνες. Αν δεν υπήρχαν αυτά, ελάχιστοι θα είχαν αυτοκτονήσει. Έχουν μολύνει όλο τον αέρα με τεχνητή συμπυκνωμένη σκόνη και χλωροφόρμιο, για να μας κοιμίζουν και να μας “ηρεμούν”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ σε αυτά που μας κάνουν.  Ας θυμηθούμε τα λόγια του Ιακώβ Ρόθτσαιλντ… Μας το είπε καθαρά. “Το μόνο που μας φοβίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε, … μη τυχόν και πάρετε τις ζωές σας στα δικά σας χέρια … αυτό όμως είναι σχεδόν αδύνατο … έχουμε κατορθώσει να μετατρέψει τους περισσότερους από εσάς σε ανθρωπόμορφα χωρίς συνείδηση, χωρίς γνώση, χωρίς σκέψη, χωρίς θάρρος … είστε ήδη εγκεφαλικά νεκροί και μας ανήκετε …”
Ας θυμηθούμε επίσης τα λόγια του DEJAN LUČIĆ  ειδικού συμβούλου του Βλαντιμίρ Πούτιν “… ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΑΣ ΓΗ» Τι λέτε; Είναι όλα απλή σύμπτωση, ή είναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;   
ΠΗΓΕΣ

6 σχόλια:

  1. Έλα βρε Γιάννη. Μόνο εσύ μας ενημερώνεις. Με όλα αυτά σίγουρα ζούμε τα χρόνια του Αντίχριστου.
    Πότε θα έρθεις τον Ποδο; Χειμώνιασέ και συ ακόμη δεν ήρθες. Δεν πειράζει. Τα Χριστούγεννα με τα χιόνια να ψήσουμε στο τζακι λουκανικα και θα πιούμε και κανένα κρασάκι.
    Μια παράκληση από την παρέαΓιαννη να γράφεις και κανένα ποιηματάκι να έχουμε να γελάμε. Ξέρεις εσύ από αυτά τα ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.......ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!
      http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=28&t=261248

      Διαγραφή
    2. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΑΑΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΔΟΟΟΟΟΟ!!!!
      ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ ΜΑΖΥ????
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
      ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤO ΤΗΓΑΝΙ.... FISSLER!! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΓΛΗΝΑΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΜΟΥΡΓΑΑΑΑ!!!

      Διαγραφή
  2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ...
    --------------------------
    Η συχνότητα των 7-8Hz, γνωστή και ως ‘brown note’ ή ‘brain alpha wave’, είναι η πιο επικίνδυνη αφού αποτελεί τη συχνότητα συντονισµού του ηλεκτρικού εγκεφαλικού κύµατος ‘άλφα’(alpha)5, αλλά και των περισσοτέρων οργάνων στην κοιλιακή και θωρακική κοιλότητα του ανθρώπινου σώµατος.Έκθεση, λοιπόν, σε αυτήν τη συχνότητα µπορεί να προκαλέσει και άλλα συµπτώµατα εκτός των παραπάνω , όπως πόνο στο στήθος ,δύσπνοια, ρίγη, στοµαχικές διαταραχές, ναυτία, πανικό έως και λιποθυµία, ενώ µε µια εκτεταµένη σε αυτήν έκθεση µπορεί ένας άνθρωπος να καταλήξει σε κώµα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι αυτη Γιαννο..Εχει γινει μολο"ιμα σε ολη την Κοζιτσα.και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ αναλυτική και εμπεριστατωμένη έρευνα εκλεκτέ κύριε Πορφύρη. Σας διακρίνει βάθος σύνεσης και γνώσεων. Η μεθοδικότητά σας είναι χάρισμα και δώρο θεού. Σας ευχαριστούμε γιατί μας σκέπτεστε και μας χαρίζετε τις γνώσεις σας! Ευλογία Κυρίου και έλεος έλθει επεί σε!
    Θα προσεύχομαι για σας.
    Ο Θεός μαζύ σου
    π. Γεώργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή