Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ?ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ; ΠΕΡΙ “SHEMITAH” ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ; Αρμαγεδδών το Σεπτέμβρη;Βρήκα στο διαδίκτυο μεταφρασμένο ένα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ VIDEO! Πιστεύω όλοι πρέπει να ΤΟ ΔΟΥΜΕ για να πάρουμε μια εικόνα από μοτίβα που συμβαίνουν στον κόσμο μας αλλά μέχρι χτες τα αγνοούσαμε! Πέραν τις αφηγήσεις του βίντεο θέλω να προσθέσω κάποια πράγματα ακόμα …


Θέλω όλοι σας να πάρετε την πληροφορία αλλά να συνεχίσετε να έχετε και ανοικτό το μυαλό σαν αλεξίπτωτό γιατί πολλές φορές η ελίτ μας δίνει κομμάτια από ένα μεγάλο παζλ… μικρές αλήθειες με μη συνδεόμενα γεγονότα σε χρονική σειρά … προσπαθώντας να αποδομήσει την όποια νέα πληροφορία μπορούμε να προσεγγίσουμε!


Πέρα λοιπόν της οικονομικής αναταραχής θα πρέπει να έχουμε ανοικτό το μυαλό μας να δούμε και άλλα φαινόμενα.. όπως πχ είναι το φαινόμενο τώρα με το άνοιγμα της Ευρώπης προς τους λαθρομετανάστες!… Ποιος έδωσε την εντολή να γίνει τώρα το λεφούσι και γιατί; .. Ποιος άνοιξε την πόρτα για την κεντρική Ευρώπη και γιατί ; Περαν των φαινόμενων που μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας …(φαινόμενα που μπορεί να ονομαστούν Α αλλά να είναι Β ) ..υπάρχουν και φαινόμενα που δεν θα τα αναγνωρίζουμε ποτέ….Όπως πχ μια συμφωνία μελον κρατών της ελίτ … η μια συμφωνία πολεμου… η ένας ολοκληρωτικός πόλεμος σε επίπεδο psy !!


Αρα ..αν δεν λειτουργεί μόνιμα ανοικτό το αλεξίπτωτο μυαλό σας κινδυνεύετε να γίνεται βορά σε όσους το σύστημα θα θέλει να σας φέρει ως … Εωσφόρους … φέροντες το φως… την νέα γνώση! Ποιανου είναι η γνώση .. και γιατί πάντα η γνώση πρέπει να είναι με ταμπέλα … είναι μια ερώτηση που θα χρειαστεί σαν ερευνητές να κάνετε πάντα στην Ζωής σας!

Ωρα για να μας πει τα υπόλοιπα το video που φρόντισε μια καλή φίλη να βάλει ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΗ & ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ…. ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ…. ΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ!


2 σχόλια:

 1. Μην κάνεις αντιγραφές τα σχόλια Δεν είναι δικά σου υπάρχουν στο διαδίκτυο και δεν είναι φίλοι σου ή κύρια που έκανε τους υπότιτλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ /Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...........
   ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... [ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ] ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ!!!!
   ΓΚΕΙΚΕ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ISO!!!
   ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ==== ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ======
   ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΜΗ.....
   Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!!!
   ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ==== ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ .... ΚΑΚΗ!!!
   ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ... ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ?
   ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΣΤΟ TEAM ΜΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΩ ΟΣΑ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ?
   ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΥΓΙΑΙΝΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ

   Διαγραφή