Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ Π ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ 
Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ
 
Ο ΝΙΚ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΗΠΑ
Ο ομογενής μας Πλατανιώτης Νικόλαος Π. Καραγεώργος, επί σειρά ετών στέλεχος  της παγκοσμίου κλάσεως βιομηχανίας Harley Davidson, ιεροψάλτης και σύμβουλος της ΕλληνοΟρθοδόξου Ενορίας του York Πενσυλβάνιας, βραβεύτηκε για πολλοστή φορά για την κοινωνική, φιλανθρωπική και πολιτιστική προσφορά του στην περιοχή που ζεί.

 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ
Συγκεκριμμένα στο φετινό καθιερωμένο ετήσιο «ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 2016» που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Πίτσμπουργκ  έλαβε ο κ. Νικόλαος Π. Καραγεώργος την εξαίρετη αυτή τιμητική διάκριση/ Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Sheraton Pittsburgh Hotel στις 7 Μαϊου 2016. Την τιμητική διάκριση απένειμε ο ίδιος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  του Πίτσμπουργκ  Σάββας (Zembillas. Ακολούθησε εορταστικό δείπνο στο ίδιο ξενοδοχείο

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον ομογενή μας αδελφό για την αδιάκοπη διακονία του στα θρησκευτικά, φιλανθρωπικά και πολιτιστικά δρώμενα της ενορίας του, για τις επί σειρά ετών υπηρεσίας του ως ιεροψάλτης και μέλος του Δ.Σ. και για  την προσπάθειά του να διατηρούνται άσβεστες οι Ελληνοοθόδοξες διαχρονικές αξίες και ιδεώδη.
Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.
 
Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑΝ ΕΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

Ο ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η ΑΦΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

Διακρίνονται Ιωάννα Καραγεώγου Πορφύρη, σύζυγος, ο Σεβασμιότατος, ο βραβευθείς και η ευεργέτιδα του Πλατάνου και σύζυγος του αειμνήστου μεγάλου ευεργέτη μας Γεωργία Μαύρου Καραγεώργου εκ Πλατάνου.

Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΜΑΣ Ν. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Sheraton Pittsburgh Hotel at Station Square, 300 W Station Square Dr, Pittsburgh, PA 15219, United States

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου