Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ .... ΦΡΥΔΙΑ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΙ



Ο ΓΕΓΡΑΦΑ…..ΓΕΓΡΑΦΑ!!!!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ!
 
Με την πέννα του Γιάννη Πορφύρη, "γράφει και δεν ξεγράφει"


Αυτό το «ρητό» ας το πούμε, αναφέρεται σε απόφαση που ισχύει τελεσίδικα, χωρίς καμία αλλαγή (από φράση του Πιλάτου με την οποία αρνήθηκε να αλλάξει την επιγραφή πάνω στο σταυρό του Χριστού). Σήμερα έχει την έννοια της τελεσιδικίας, ότι δηλαδή κάτι, ΙΣΧΥΕΙ!!!!


Ο λόγος για το δημοσίευμά μου: “ΠΡΟΚΑΤ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Π. ΦΥΣΣΑ;;;; ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ” και φυσικά για το προοίμιο, ψηφίζω  Σ.Κ.Α.Τ.Α.!!!, Οσοι δεν το διάβασαν, μπορούν και τώρα, εδώ είναι:

http://syletpatr.blogspot.gr/2013/09/blog-post_19.html

Εδώ άφησα επίτηδες … λίγο σκοτεινό, το νόημα αυτό και είχε πολύ πλάκα! Ηθελα να παίξω με τους φίλους μου –ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ- του αριστερού χώρου, που ΤΙΜΩ, ΕΚΤΙΜΩ, ΣΕΒΟΜΑΙ και ΑΓΑΠΩ…. Σήμερα θα τα ξεκαθαρίσω!

Όχι το περιεχόμενο της λέξης του πρωτότυπου κόμματος, αλλά τα όσα γέγραφα!!!

Μετά το δημοσίευμα, δέχθηκα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα, το περίμενα. Επίσης είδα το δημοσίευμά μου διασκευασμένο, να γίνεται ΣΗΜΑΙΑ, σε αρκετά ιστολόγια. Δεν σας κρύβω αυτό με χαροποίησε πολύ! Απλά γιατί με την πείρα μου, -την υπόθεση ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ την έζησα από κοντά- και έπιασα τα υπονοούμενα, βοήθησα να αφυπνιστούν πολλοί και ειδικά και μέλη του Κοινοβουλίου, ή αν θέλετε και Κυνοβουλίου, μέσα είστε!

Μερικοί συνεργάτες μου, αποστασιοποιήθηκαν πολύ μην στιγματιστούν, χε χε χε, πλάκα έχουν!!! Μερικοί παρεξηγήθηκαν… και αυτοί πλάκα έχουν, τώρα θα καταλάβουν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ!!!!

Ας πάμε φίλοι μου, στο ζουμί, μην μακρηγορούμε. Το δημοσίευμα γράφηκε για τους ΑΘΩΩΟΥΣ και  ΑΦΕΛΕΙΣ φίλους μου της αριστεράς!!!! Πληρώνουν αυτή την αθωότητά τους χρόνια, με ταλαιπωρίες, με αίμα και κατηγόριες!!!! Ας θυμηθούμε την εποχή του εμφυλίου πολέμου! Ας δούμε και τη συνέχεια μέχρι και σήμερα…. Αγώνες ΤΙΤΑΝΙΟΙ, ναι πολύ δύσκολοι, πολύ αιματηροί, χωρίς συμβιβασμό, αλλά πάνε στράφι!! Ξέρετε το γιατί;;;; ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Η ΑΓΝΟΤΗΤΑ, Η ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ… ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ….

Δεν μπαίνω – στο τρυπάκι- να δικάσω την ιδεολογία τους, αυτό είναι άλλη κουβέντα!  Αναφέρομαι στην ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ και τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!! Σε αυτά έδωσαν ρεσιτάλ! Αγωνίστηκαν για ότι πίστεψαν, θυσιάστηκαν, έμειναν σταθεροί με υπερηφάνεια, αψήφησαν κακουχίες και ταλαιπωρίες!!! Τι έγινε όμως;;; Αυτό έχει σημασία!!!

Φίλοι μου, όπως και τώρα, έτσι και τότε προδόθηκαν από τους ΕΠΟΧΙΑΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ!!! Ναι τότε όμως τους έλεγαν “ΚΑΡΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ“ που δεν είχαν ιδεολογία, απλά δρούσαν σαν συμμορία!!! Αυτοί γρήγορα πήραν τα ηνία και έτσι και τότε τα πατριωτικά κινήματα έγιναν κόμμα Σ.Κ.Α.Τ.Α. και σήμερα είναι ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!

Σήμερα θα προσθέσω άλλες ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!

Αλήθεια ΤΕΡΑΣΤΙΑ:

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ!

Αυτό γίνεται σαν συνέπεια λάθος καθοδήγησης και πλάγια!!! Τάχα την πολεμάνε και την πάνε στο κατακόρυφο… Όπως πάνε θα την βγάλουν ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ! Ξέρετε ότι σε ΓΚΑΛΟΠ για το ποιος είναι ο δημοφιλέστερος υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, ο κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ πιάνει πάνω από 70 % και όλοι οι άλλοι κάτω από 10 %;;; ΓΙΑΤΙ;;; Εδώ είναι το ψητό!!!

Αποπροσανατολίζονται και αφιονίζονται από τους ινστρούχτορες μπαχαλάκηδες και δεν ξέρουν γιατί πολεμάνε!!! ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ, για την πείνα μας, για ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ που άγγιξαν τις 10.000 ψυχές, φταίει η  χρυσή αυγή;;;; Για την κατοχή μας από μη Ελληνες, φταίει ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης και ο Μπαρμπαρούσης;;; 

Ξυπνάτεεεε, αν δεν ασχολείτο κανείς με αυτούς ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟ 15 % !!! Τώρα μας και σας ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ –για να ακούμε στην προτροπή ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ – και το – ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΑΛΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ -  και ρωτ΄άω ευθέως, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ και λοιποί ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ - ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ πάνε να πιάσουν σύνολο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ;;;  Εεεε, σώστε τους με τις …. Βλακείες σας!!

Ας σας δικαιολογήσω γιατί ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, δεν το αφήνω αναπάντητο, το άφησα τελευταίο, ΕΧΩ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ!! Θα είδατε καλά μου φιλαράκια, τον ΝΤΑΗ και πονηρό κύριο Υπουργό, να ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΣ μιας προσπάθειας φιάσκο, ναι φιάσκο…. Τάχα να βγάλει εκτός Νόμου την χρυση αυγή… ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!  Πολύ έξυπνο και πολύ … πειστικό μόνο για τους αφελείς!!! Τσιμπάτε ΜΩΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ, ΓΚΟΥΤΣΙ – ΓΚΟΥΤΣΙ που έλεγε και ο καραγκιόζης!!! Τρέξτε και μαζέψτε υπογραφές να δείξατε το ΒΑΘΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ!!!

 

Είχαν και την έξυπνη πατέντα να το φέρουν στη Βουλή!! Σου λέει «κορόϊδα είναι, άγονται και φέρονται και αυτοί, κινδυνεύει  ΤΟ ΤΑΪΝΙ ΤΟΥΣ, και θα ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΜΟΥΡΗ στα κορόίδα τους ψηφοφόρους μας και θα ΤΣΑΛΑΠΑΤΉΣΟΥΜΕ και τον ΤΣΙΠΡΑ ΠΛΑΓΙΩΣ, με κίνηση ΜΑΤ!!!  Ο πιτσιρικάς όμως ο Αλέκος δεν ΜΑΣΗΣΕ!! Η έχει μυαλό, ή έχει καλούς συμβούλους!!!! Και κινδυνεύει να φορτωθεί και ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΟΣΤΟΣ άδικα… Πλάκα έχει, μιλάμε για ΠΟΛΙΤΙΚΗ “Γύρω – γύρω όλοι “.

Διαβάστε εδώ και αυτό, θα πιάσετε πολλά…

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=26239:2013-09-22-09-13-29&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2


 

 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου