Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] VΙΙ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ,

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;

ΜΕΡΟΣ VIΙ


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Η ΕΞΩΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ 1939 ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΗΣ  WORG ΑΥΣΤΡΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ & ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

Ενα μικρό διάλλειμα ίσως είναι καλύτερα στα συνεχόμενα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ. Δεν είναι σωστό μόνο να κριτικάρουμε [αυτό το θεωρούμε απαραίτητο για να μπορεί να βγάζει ο/η ψηφοφόρος εύκολα τα συμπεράσματά του,] πρέπει να προτείνουμε και λύσεις που πιστεύουμε ότι θα γίνουν μπούσουλας στην κάθε προσπάθεια. Εγώ φυσικά αν κατέλθω υποψήφιος σύμβουλος, θα προσπάθήσω να προτείνω καινοτόμες λύσεις, βασισμένες στην μακροχρόνια πείρα μου με τα κοινά... Αυτό θα το πούμε... μάλλον σε ένα μήνα και βάλε!!!.   
Ας παρακολουθήσουμε, για πρόγευση (!!!) μια αληθινή ιστορία στα αυτοδιοικητικά πράγματα, που πιστεύω θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε δημοτική παράταξη, με διαφοροποίηση ελάχιστη!Τι λέτε συνδημότες και συνδημότισσες, να πάρουμε κι εμείς τα θετικά στοιχεία του πειράματος για το καλό της αγαπημένης μας Ναυπακτίας.


7 σχόλια:

 1. Κύριε Πορφύρη,
  Συγχαρητήρια για το άρθρο. Εχει βάση και υπόβαθρο. Φυσικά δεν χρειάζεται να τυπωθεί νέο νόμισμα,αυτό ξεπερνιέται με άλλο τρόπο. Η ανταποδοτικά, ή πολυ απλά με ένα σύστημα ... σαν αυτό με τις μάρκες των καφετζήδων. Το κάνει ήδη ένας μικρός Δήμος μόνο inside [εσωτερική χρήση].
  Είστε χρήσιμος πολύ και αν είστε υποψήφιος θα σας στηρίξουμε.
  Συνεχίστε να γράφετε ο κάθε αναγνώστης καταλαβαίνει το πνευμα σας και την διάθεσή σας.
  Εγώ ψηφίζω Χάλκεια και θα σας ήθελα για δημοτικό σύμβουλο.
  Α.Κ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά ρε φίλε Πορφύρη,
  Αλλά τα χρήματα που θα βρεθούνε;;;;
  Χωρίς "λαλα" όλα στεγνάαα!!!!!
  Μήπως είναι υπερβολές;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν ξέρω αν διάβασες την ωραία πρόταση αυτού του πειράματος ή όχι. Αν το έγραψες έτσι για φραμπαλά, τότε άστο να πάει. Οι ημέρες είναι δύσκολες και χρειάζεται ο Δήμος όχι διαχείριση αλλά κάτι άλλο. Αλλιώς αύριο κι εσύ και εγώ θα ...κλαίμε...Ξαναδιάβασε λιγάκι, εγώ είδα ότι ακόμα και στοιχεία μπορούν να παρθούν στην πράξη...Σοβαρά πράγματα, όχι αέρα μπανάλ.. οσον αφορά τον Γούλα, περιμένουμε να εξαγγείλει πρόγραμμα και θα τον ... δούμε.
  ΑΝΕΡΓΟΣ ... ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΟΥΛΑ.......μακρυά από τα λαμόγια της αποδοτίας που πήγαν μεταφερόμενοι από το παπαθανάση στο λουκόπουλο...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΙΓΑ ... ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ..... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΑΧΥΡΟ!!!

   Διαγραφή
  2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ .... ΚΑΙΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

   Διαγραφή
  3. Μαύρε Τάκη τι σου μελε να τραβήξεις.... ΜΙλάμε για ΤΑ ... ΕΞΑΣΦΑΙΡΑ!!!!!

   Διαγραφή