Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ- ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ... ΠΑΤΟ ΤΗ ΝΔ!



ΠΑΤΩΝΕΙ Η ΣΑΜΑΡΙΚΗ ΝΔ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ !
ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 65 % Κύρια αιτία η σφαγή της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ !
Γράφει ο Γιάννης Ν. Πορφύρεης

Δεν είναι αποκύημα της φαντασίας, είναι σφυγμο-μέτρηση της κοινής γνώμης από τους καταλόγους του κόμματος!
Τη ... σφυγμομέτρηση  πραγματοποίησε γνωστό κλιμάκιο από <<πρώην>> Νεοδημοκράτες και επικεφαλής πρώην ΤΟΜΕΑΡΧΗ και πρώην στέλεχος του κόμματος της Ν.Δ. που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα και φυσικά τα μέλη της Ν.Δ. όσο κανείς άλλος!!! (οικογενειακή υπόθεση γαρ!!!!)
Ερωτήθηκαν συνολικά 100 άνδρες και 100 γυναίκες, σύνολο 200 άτομα. Τα ερωτήματα που δόθηκαν ήταν:
  • Είστε εσείς (το ίδιο πρόσωπο) εγγεγραμμένος/η στους καταλόγους μελών του κόματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
  • Ψηφίσατε τελευταία φορά ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
  • Με δεδομένο το γεγονός ότι το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τα στελέχη του [ΣΑΜΑΡΑΣ – ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ – ΑΞΟΝΑΣ ΦΙΛΩΝ ΠΕΛΕΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ κ.λ.π.] είναι οι ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ που ΕΒΑΛΑΝ πλάτη και τη σφραγίδα τους   στην άδικη ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ  ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, θα ξαναψηφίσετε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε επόμενες εκλογές;;;; Θα ενισχύετε και θα υποστηρίζετε το κόμμα;



Τα αποτελέσματα ήταν κατά σχόλιο.
  • Στο πρώτο ερώτημα απήντησαν ΝΑΙ 200 ΟΧΙ 0 ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 0 ποσοστό 100 % ΝΑΙ
  • Στο δεύτερο ερώτημα απήντησαν πάλι ΝΑΙ 200 ΟΧΙ 0 ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 0 ποσοστό 100 % ΝΑΙ (οικογενειακή υπόθεση γαρ!!!!)
  • Στο τρίτο ερώτημα απήντησαν ΝΑΙ 42 ποσοστό 21 %, ΟΧΙ 136 ποσοστό 68 % και ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 22 ποσοστό 11%!!!! ΣΚΕΤΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «Π»!!!
 


ΕΕΕΕ!!!!! Δεν ηξεραν..... δε ρώταγαν;;;;;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν έστω και την τελευταία στιγμή δεν επανορθώσουν… Αν ο πολιτικά πρωταπριλο_ανοιξιάτικος αστράτευτος κ. Σαμαράς, ο χωρίς πολύ σοβαρότητα κύριος εκδοροσφαγέας της Μονής κ. Αρβανιτόπουλος, οι ποιώντες την νήσσαν Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές, πολιτευτές και λοιποί γαλάζιοι και πράσινοι (συνέταιροι) “νταραβερητζήδες” ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ…. ας αποφασίσουν ότι τους περιμένει …. Ο ΚΑΙΑΔΑΣ!!! Ο έχων ώτα ακούειν… ακουέτω!!!






ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ
Θα σου δώσω, θα μου δώσεις, θα υπακούεις!!!!


Πειραιάς, 12 Δεκεμβρίου 2012 Ηδη βάφεται κάλαμος!!!

-Τι θα γίνει υπουργέ με την υπογραφή της διάλυσης της Ι.Μ.Ναυπάκτου;

Μακαριώτατε, τα Θεοφάνεια θα τα γιορτάσουμε στον Πειραιά, θα φέρω και το Σαμαρά!
Θεοφάνεια!! Πειραιάς και αγιασμός υδάτων! Το περιστέρι ... έφτασε μέχρι τη Ναύπακτο!
Το σκαλοπάτι της ... καλης θελήσεως!!!




ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ
ΚΑΙ ΕΞΕΔΟΘΗ ΙΕΡΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΝ ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ (;) ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝΤΩΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!
ΑΜΗΝ!!!












21 σχόλια:

  1. Γιαννάκη,
    Εγώ βλέπω να χάνει περισσότερο!!! Γιαυτό έβαλαν τον Θανασούλη το νιόπαντρο και όσους έχουν βολέψει... να γλυτώσουν την πανωλεθρία!! Μέχρι την Πασοκικιά γραμματέα επιστράτευσαν ... αλλά έχουν ήδη ΠΑΤΩΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΔ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΣΥΡΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΑΜΕΝΟ, ΕΛΗΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, .. Η ΝΔ ....ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΝΔ ΨΗΦΙΖΑ, ΤΩΡΑ .... ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΕΕ, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΦΟΥΜΟ!!!!!!!! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ είδα τον Κωστάκη Καραγκούνη συνέχεια να ανεβοκατεβαίνει στη Σκάλα, το ίδιο κι ο Παπαθανασης και άλλοι ΝΔ! Τώρα γιατί ξεκόψανε;;; Τους ... επιστράτευσαν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΡΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ, ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!! ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;;;;;;
      ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!!
      ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ - ΙΣΩΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ;;; ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ;;;;;;;
      ΚΙ ΕΣΥ ΙΕΡΟΘΕΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;;; ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ... ΑΛΛΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!! ΟΧΙ ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ... ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!!!!!!
      Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Οσάκις έχουν αυθαιρετήσει οι πολιτικοί άρχοντες σε θέματα της Εκκλησίας,τα έχουν κάνει ΘΑΛΑΣΣΑ! Επιπλέον,όπως μας διδάσκει η ιστορία, η πορεία τους μετά,συνήθως ακολουθεί φθίνουσα και κατιούσα διαδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν ο Θανασάκος φωτογραφίζοταν στο κλειστό γάμο του στην Αθήνα με τα βαρίδια της ΝΔ στο Λυκαβηττό, την ίδια ώρα μας έλεγε ότι δε μπορεί να παρέμβει σε κανένα στέλεχος της κυβέρνησης για το Μοναστήρι, που τόσο τον στήριζε διαχρονικά. Παράλληλα υπέγραφε τα πρακτικά των ΔΣ του ξύκειου ιδρύματος για να σώσει το Δεσπότη. Τώρα που ο δέσποτας φτιάχνει ψηφοδέλτιο για τον Μπουλέ εσύ τι κάνεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙΠΟΤΕ ... ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΦΑΡΑΣ .. ΚΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ!!! ΜΑΥΡΟΟΟΟ ΚΑΤΡΑΜΙΙΙΙΙΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ .....ΚΑΗΚΑΝΕ!!!! ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΡΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕ! ΡΙΞΕΕΕΕΕΕ!!!
    ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!! ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΑΠ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΑΝΕΛ!!! ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
    -----------------------------------------------
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ, ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ - ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ- Ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΝΟΥΛΑΣ!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΑΠΤΑ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΔΕΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΤΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΟΥ.
    ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΚΥΡΙΕ ΝΟΥΛΑ, ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ, Η ΦΙΛΙΑ, Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ
    ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΩΝ ... ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ .... ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ!!! ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ..... ΜΟΥΓΚΑ!!!!!
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ.... ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑΖΩ!!! ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ -ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΝΑΜΙΣΥ ΜΗΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ....
    ΕΛΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ.
    ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΣ
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ... ΣΚΛΗΡΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ
    ΤΡΙΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΑΑΑΑ, ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ... ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προβληματίζομαι πάρα πολύ με όσα διαβάζω! Η υπόθεση ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ είναι πιο πολύπλοκη απ΄ότι φαίνεται... Υπάρχει ΣΥΣΤΗΜΑ - ΜΕΘΟΔΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!!! Κάποτε σίγουρα θα βγουν πολλά στη φόρα. Ο κ. Πορφύρης - δεν τον ξέρω φατσικά μόνο από εδώ- άγγιξε πολύ την αλήθεια και την προσέγγισε. Εγινε ενοχλητικός πολύ έτσι φαίνεται και βγαίνουν αρκετοί και του γράφουν αυτά ΤΑ ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ και ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ... Να δούμε τη συνέχεια ... Πάντως η ΝΔ μπορούσε να γλυτώσει αυτη την πτώση... Τι θα πάθαινε αν έσωζε το μοναστήρι;;;
    ΤΑ ΓΥΡΕΥΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ....
    Κ.Α.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ [ΝΔ]
    πρωην μπλε ΚΟΠΑΝΟΣ!
    ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗ ΝΔ.
    ΧΑΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ
    ΜΑΥΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΘΑΝΑΣΑΚΗ ... ΔΡΟΜΟ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ!!! ΤΩΡΑ ΠΑΤΟ!!!!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ!!!!
    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή