Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ - ΙΔΡΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ

ΠΗΓΗ:http://nafsnet.blogspot.gr/2014/11/blog-post.html

ΚΡΙΜΑ Η ΟΜΟΡΦΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ “ΕΞΑΠΟΔΩ”!

 

Γράφει ο NAFS MOUSE

 

Κάποτε, μέχρι και το 1975 περίπου, η Ναύπακτος είχε μόνο τρεις υπηρέτες του υποχθόνιου εωσφόρου. ΤΑ ΠΡΩΤΕΊΑ είχε … το όμορφο κάστρο της Ναυπάκτου, ο Λυγιάς, η Βαρναράχη …. Τώρα δεσπόζει στο παιχνίδι, η ΒΑΡΝΑΡΑΧΗ, ο Λυγιάς, τα παράλια της Φιλοθέης, η Σκάλα, η  …. Μανάγουλη, η Λιμνίστα .. 

 

Στο κόλπο και ρασοφόροι αδίστακτοι και διμούτσουνοι, θεομπαίχτες! Κάτω από τα ράσα και κάτω από το καλιμαύχι  … τρυπώνουν οι ζερζεβούληδες και κάνουν πάρτυ!  Υπηρετούν αυτά τα μίσθαρνα όργανα του ακατανόμαστου, κανονικά τον … βασιλιά τους … Φτάνουν στο σημείο να πουλάνε την Αγία Ζεση σε μεντιουμ, μάγισσες και εμπόρους μαγείας.

 

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ του εωσφόρου, να είστε βέβαιοι θα πληρωθείτε κατά τα έργα σας! ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ … πως πέθαναν όμοιές σας μάγισσες και πως βγήκε από του κουφάρι η μαύρη ψυχή τους…. στα τελευταία τους…. Υπάρχει καιρός για μετάνοια και αποκοπή από τον … “κουμπάρο” βούλη!

 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ο αθώος λαός, υποφέρει από τα καταχθόνια έργα τους, τα βουντού, τα δεσίματά τους και  τις μοβόρες επικλήσεις τους! Διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρώπινης γαλήνης, της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων!

 

Όπως δε ο διάβολος μπερδεύεται και χώνεται παντού, έτσι και οι μοβόρες αυτές ψυχές, μπερδεύονται με το πιστο πλήρωμα σε κάθε λατρευτική συνάθροιση… Ξέρετε γιατί; Απλά να θολώνουν τα νερά και να παρασύρουν αθώες και αθώους ότι να κι αυτοί είναι … άνθρωποι του ….Θεού!

 

Ωρα να τους καταδείξουμε … φωτογραφίζοντάς τους και θα το κάνουμε. Αλλωστε αργά ή γρήγορα και ο κουμπάρος τους αυτό κάνει, τους ξεμπροστιάζει, αφού τους κυριεύσει. Αυτός το κάνει να τους καταξευτιλίσει και να μην τους χάσει και εμείς τους φωτογραφίζουμε πρώτον να προσέχει ο αθώος λαός και δεύτερον μπας και τους ξυπνήσουμε την κοιμισμένη συνείδησή τους και μετανοήσουν…

 

Δυστυχώς και το αγαπημένο μας μοναστήρι στη Σκάλα στη Ναύπακτο, περιτριγυρίζεται, γεμίζει τακτικά και μολύνεται, από δεκάδες θεομπαίχτες και θεομπαίχτριες!

Δεν μπορεί εσύ, κυρία διμούτσουνη, να εκδίδεσαι “επι χρήμασι”, να σε ξέρει η μισή Ναύπακτος ότι πορνεύεσαι ασύστολα και να … καταγράφεσαι σαν …  χριστιανή μυροφόρα και άνθρωπος των χριστιανικών κύκλων!!!

 

Δεν μπορεί εσύ, “αδελφή” του ελέους … να μολύνεις τα άγια και όσια… Δεν μπορεί εσύ, σατανοβαπτισμένη ύπουλη μάγισσα, που κάνεις “σατανικά τραπεζάκια”,   “ολονύκτιες σατανικές μαζώξεις” να μοστράρεις στις ιερές τελετές σαν χαμηλοβλεπούσα αγία χριστιανή ψυχή, σαν φίλη του μοναστηριού, σαν εκπρόσωπος χριστιανικής οργάνωσης!

 

Ευτυχώς οι πιστοί ξύπνησαν και κάνουν τον ΚΡΥΦΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ, χωρίς τυμπανοκρουσίες και προβολή! Αρχίζουμε τον θρησκευτικ΄πο μαχητικό πόλεμο, όχι κατά των ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ απίστων, αυτοί δεν μας κάνουν κακό, αυτοί είναι ελεύθεροι να πιστεύουν ότι θέλουν.

 

Εμείς στρεφόμαστε κατά των ΛΥΚΩΝ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ, των ρουφιανο_δήθεν_χριστιανών, αν μπορούμε να τους βαπτίσουμε έτσι. Ο εξαποδώ και οι υπηρέτες του τι φοβούνται; Το φως το αληθινόν! Φοβούνται την αλήθεια! Φοβούνται την καθαρότητα και την αγνότητα!

 

 

Ε, πονηρά καθαρματάκια, εμείς θα σας ρίχνουμε φως!!!! Μπόλικο φως, εκτυφλωτικό φως, να παθαίνετε τσιβούρισμα και σιγανοτριγάνισμα… Το λιβάνι, έστω και δύσκολα το αντέχετε, τις εικόνες και τα ιερά είδη και σκεύη τα μολύνετε, το ΣΤΑΥΡΟ ΟΜΩΣ και το ‘απλετο ΦΩΣ σας τρυπά το διαβολικό σας σαρκίο!

Αντε καλά ανταμώματα…

 

Ευχαριστούμε τα βορειοηπειρωτάκια φιλαράκια που μας προμήθευσαν το παρακάτω βίντεο κλειδαρότρυπας… Αξίζει να το δείτε… Τάχα οι σατανικοί μάγοι, …. Λύνουν τα μάγια και εξορκίζουν το αφεντικό τους, που χώθηκε μέσα σε μια ταλαίπωρη ψυχή, μέσα στην εκκλησία… Δείτε το και θα τα ματα_ξανα_ειπούμε!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΕΙ 

ΠΗΓΗ:http://nafsnet.blogspot.gr/2014/11/blog-post.html

7 σχόλια:

  1. ΠΩ ΠΩ....... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..... ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΡΑ ΒΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΣΕ ΤΙΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΕΙΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΛΟΥΚΑΣ ΕΔΩ ΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα άτομα που κάνουν αυτές τις μαγείες και όσα συνεργάζονται έχουν πααρδώσει από τώρα την ψυχή τουσ στο σατανά.
    Τα περιμένει πωςκαι πως ο αρχηγός τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Πορφύρη καλησπέρα,
    Μπράβο σας που τα γράφετε και τα λέτε έξω από τα δόντια.
    Δυστυχώς αυτές οι κατάμαυρες ψυχές έχουν αποθρασυνθεί
    Θέλουν ΦΩΣ να εκτυφλωθούν! Είναι μαζί σας όλη η Ναυπακτος,
    κυκλοφόρησε και όλοι ... υπολογίζουν και τα διαβολικά άτομα....
    Μην διστάζετε να τους καταδεικνύετε
    Μόνο αυτό τους αξίζει!
    Με εκτίμηση
    ΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALEMERA
    DEN EINAI MONO ENA VINTEO APO TON EXORKISMO, TA PEDIA EHOUN KAI ALLA. EINAI POLLA MIKRA KI SINEHOMENA. I EKLISIA DEN EINAI MESA STO NAFPAKTOS ALLA LIGO EKSO KONTA STO NAFPAKTOS.IDIA PEDIA EVALAN KE ALLA VINTEA APO ALLI SINEHEIA. EINAI GINEKA MAGISA GNOSTI KE ENAS PAPAS POU PSELNEI. KE O ADELFOS TIS AROSTIS
    EIDA STO INTERNET

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αισχος, θέλουν κρεμασμα και ζεμάτισμα με χοχλαστό νερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο
    --------------------
    Διαβάστε και αυτό έχει σχέση με τη Ναύπακτο και όσα γράφετεεεεεεε!!!!!
    Θα σας πω και ονόματα κατ' ιδίαν!!!!!!!!!!!
    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%80%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή