Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ευρωπαιοι κανιβαλλοι - Η σφαγή των δελφινιών



ΔΑΝΙΑ & ΦΕΡΟΟΙ ΝΗΣΟΙ =
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ

ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ  ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΩN

Αυτή είναι η Δημοκρατία που πρεσβεύετε; Είστε δολοφόνοι του περιβάλλοντος και της θείας φύσης




Καλούμε όλους να διαδώσουν τις εικόνες αυτές αλλά και να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για την ανοχή που δείχνει η δημοκρατικότατη Ευρώπη στο έγκλημα κατά της Μητέρας Φύσης. Στην Ευρώπη που ονειρευόμαστε «άνθρωποι» σαν αυτούς των παρακάτω εικόνων δεν χωρούν ….

Ντροπή στη Δανία και στην Ευρώπη !!! Η θάλασσα κάθε χρόνο γίνετε κόκκινη, όχι λόγω κάποιων κλιματικών ή περιβαλλοντικών αίτιων, αλλά λόγω του ότι κάποιοι μανιασμένοι «πολιτισμένοι» «άνθρωποι» σκοτώνουν εκατοντάδες δελφίνια Καλντερόν (Γκρίνδα), γνωστά για την υψηλή νοημοσύνη τους .




Συμβαίνει κάθε χρόνο στους Νήσους Φερόες της Δανίας και πρωταγωνιστές αυτής της βάναυσης σφαγής είναι οι έφηβοι. ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ; Όπως οι ίδιοι λένε, με τον τρόπο αυτό τα κτήνη αυτά θέλουν να «αποδείξουν» ότι είναι πλέον ενήλικες και ότι είναι και «μάγκες».

Σ’ αυτή τη μεγάλη τους κτηνώδη «γιορτή» όλα γίνονται για την «διασκέδαση».  Ο καθένας παίρνει μέρος με τον δικό του τρόπο, συμμετάσχει στη θανάτωση ή απλά παρακολουθεί τη βάρβαρη σφαγή και την στηρίζει ως «έθιμο».


Τα δελφίνια Καλντερόν (Γκρίνδα) καθώς και πολλά άλλα είδη δελφινιών έχουν καλά ανεπτυγμένο το ένστικτο, δεν φοβούνται και πλησιάζουν εύκολα στον άνθρωπο και αλληλοεπιδρούν μαζί τους.
Κατά τη διάρκεια αυτής της βίαιης αιματηρής σφαγής τα ζώα αυτά τα απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο πλάσματα, δεν πεθαίνουν αμέσως. Γι αυτό τα κτυπούν πολλές φορές με μεγάλα αιχμηρά αγκίστρια. Τα δελφίνια βγάζουν μια κραυγή που είναι απίστευτα παρόμοια με το κλάμα νεογέννητου μωρού.



Δυστυχώς οι εκπρόσωποί μας στο Ευρωκοινοβούλειο, δεν βλέπουν, δεν ακούουν, δεν αισθάνονται, δεν μιλούν! Τους εμποδίζει η λάμψη και το βάρος των ευρωαργυρίων που τσεπώνουν…. Ντροπή μας Ευρωπαίοι καννιβαλοι!




Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Διεθνές Τοκογλυφικό Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή, που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα.
Η ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ, Η ΘΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ!









2 σχόλια:

  1. απιστευτη δολοφονια......ειναι κτηνη αυτοι..δεν ειναι ανθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ευρωπαίοι,αγαπητοί μου,ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα των διεστραμένων πούστηδων και λεσβιών.Για τα δελφινάκια θα ενδιαφερθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή