Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΙΙ - ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



Σάλος στην Πάτρα: Ομάδα νεαρών σατανιστών σκορπά τον τρόμο - Βανδαλισμοί & τελετές

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ: http://syletpatr.blogspot.gr/2014/11/blog-post_27.html
 
Σάλος στην Πάτρα: Ομάδα νεαρών σατανιστών σκορπά τον τρόμο -Βανδαλισμοί και τελετές

Νεαροί αυτοπροσδιοριζόμενοι ως σατανιστές έχουν προκαλέσει ανησυχία στις αστυνομικές αρχές της Πάτρας. Σύμφωνα με το patrastime.gr, ομάδα νεαρών που αυτοαποκαλούνται σατανιστές δρα ανενόχλητη σε διάφορες περιοχές της Πάτρας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μέσα στις δράσεις της συγκεκριμένης ομάδας εντάσσονται τελετές σε εγκαταλελειμμένα κτίρια ή νεκροταφεία και λεηλασίες αμαξιών, τα οποία είτε έχουν κρεμασμένο είτε έχουν σε εμφανή σημείο κάποιο θρησκευτικό σύμβολο.



Τα μέλη της οργάνωσης ακολουθούν έναν συγκεκριμένο τρόπο δράσης. Χωρίζονται σε ομάδες και «χτυπούν» διαφορετική συνοικία κάθε φορά. Εντοπίζουν τον στόχο τους, αμάξια «πιστών», δηλαδή, και με τη χρήση μπουζί σπάνε το παρμπρίζ ή κάποιο άλλο παράθυρο του αυτοκινήτου, αφαιρώντας μόνο οτιδήποτε παραπέμπει στον χριστιανισμό. Βάσει στοιχείων της Αστυνομίας, οι αρχηγοί της ομάδας επιδίδονται και σε πράξεις μύησης και μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί είκοσι περιστατικά.



2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ,
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩ@@@@Α ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ... ΜΑΝΑΓΟΥΛΗ;;;;; Η ΦΙΛΟΘΕΗ;;;; ΚΑΙ ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΒΟΥΝΑ;;;;;; ΨΑΡΕΜΜΑ .... ΟΥΣΙΩΝ;;;;; Η ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΠΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε για μαυράκι πάμε ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    ΣΤΗΝ ΕΕΕΡΗΗΗΜΙΆΑΑΑ
    θάρθουν απ' την Πάτρα ρούφα μυρωδάτα
    γιααα τααα παιδιααααα


    Α ρε παλιοβούνα γιόμοσες αντάρα απο πατητες καλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή