Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΥΣΙΑΣ

ΤΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΤΩΝ ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Πρώτη εκδήλωση για το τμήμα των γυναικών της αδελφότητας  AHEPA PATRAS, DOP 433 OLYMPIADA PATRAS  και η επιτυχία ήταν σε υπερθετικό βαθμό!  Η παρθενική τους εκδήλωση, ήταν και η παρθενική τους εμφάνιση στην κοινωνία  της Πάτρας και συνδυάστηκε με εκδήλωση τιμής για τα 86 χρόνια ζωής της μεγάλης οικογένειας των Θυγατέρων της Πηνελόπης.
Η εκδήλωση είχε την επωνυμία:
CHARITY EVENT FOR  86TH ANNIVERSARY FROM THE  FOUNDATION OF  DAUGHTER OF PENELOPE
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ - 86 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ DOP AHEPA ORG.

Η εκδήλωσε έλαβε χώρα στους χώρους του Κωσταντοπουλείου Ιδρύματος Πάτρας [οδός Πην. Κωνσταντοπούλου 10 άνωθεν Ιεράς Μονής Γηροκομείου Πάτρας] και περιλάμβανε εκκλησιασμό, παράδοση ειδών διατροφής των τροφίμων, παραδοσιακό χορευτικό πρόγραμμα και μικρό πρόγραμμα ΡΕΤΡΟ.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και το τμήμα ανδρών ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ HJ_25/25 «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις Θυγατέρες της Πηνελόπης της Πάτρας, στην δραστήριο πρόεδρό της κα Ρεββέκα Τσούλου και σε όλες τις κυρίες. Από τα συνημμένα βίντεο θα δείτε την ποιότητα της εκδήλωσης και το μέγεθος της επιτυχίας της.
Η κα πρόεδρος του τμήματος με την ευκαιρία απηύθυνε χαιρετισμό σε όλα τα τμήματα της αδελφότητος με την ευκαιρία του εορτασμού των 86 χρόνων ζωής των Θυγατέρων της Πηνελόπης, ευχόμενη υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επιτυχίες στο έργο της αδελφότητας. Τις ευχές της έστειλε στα πέρατα της οικουμένης και η αντιπρόεδρος του τμήματος κα Ευαγγελία  Μπακόλα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στην επόμενη εκδήλωση των ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ την 22α Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ ΠΑΤΡΑΣ, στα πλαίσια του MONEY SHOW.

Παρακολουθείστε σε βιντεοσκόπηση τις κυριότερες στιγμές της εκδήλωσης και φωτορεπορταζ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΘΕΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ
ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ
ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΝΤΙΔΩΡΟ
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΟΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΗ
ΤΟ ΡΕΤΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ











4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια παιδιά μου έχετε την ευχή μου! Πάντα να είστε οι καλοί σαμαρείτες που σκορπίζουν γύρω μόνο αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλες και όλους σας! Συγχαρητήρια κι σε σένα κύριε Πορφύρη με την αστείρευτη δύναμη και ενέργεια που βγάζεις. Πάντα ήσουνα μπροστάρης και πάντα για καλό., Από το Γυμνάσιο Ναυπάκτου σε θυμάμαι το 1968 - 1970!!! Θυμάμαι την ομιλία σου για τη γιορτή που είχαμε στην Εθνική Τράπεζα για την Αποταμίευση. Είχα και σχετική φωτογραφία με όλη μας την τάξη και την έχασα!
    Αυτές οι εκδηλώσεις είναι αγνέσ και όχι μαϊμού. Συγκρίνω αυτή την θεάρεστη εκδήλωση και πόσο αληθινή είναι και.... θυμάμαι την ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ το καλοκαίρι με το ΑΧΕΠΑ ΜΠΗΤΣ ΒΟΛΕΥ... !!! Καλά όλοι καταλάβαμε ότι ήταν μια στημένη εκδήλωση και με ονοματεπώνυμο... αθλητικού σωματείου και τη βαπτισαν εκδήλωση ΑΧΕΠΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!!! Ντροπή!!! Ημουν κι εγώ εκεί και ψηλά πάνω στο μοναστήρι και είδα την υποκρισία και το ψέμμα. Τόσα στελέχη (;;;;) και έπαιξαν τον παππά;;; ΝΤΡΟΠΗ!!! Αραγε από τις χορηγίες ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ;;;; και με τις ευλογίες ... της εκκλησίας;;; Ποιάς εκκλησίας;;; Μήπως της αγυρτίας;;;
    Εγώ είμαι στοι κρεββάτι εδώ και δύο χρόνια από σκλήρυνση και δοξάζω τον Θεό που με αφήνει και ζώ.... Μην σταματάτε να είστε σωστοί και αγνοί. Τα οψώνια της αμαρτίας και αγυρτίας ... θάνατος!
    Τάκης από Βαρναράχη τότε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ! ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!!! Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!
    Η ΠΕΝΝΑ ΣΟΥ ... ΚΕΝΤΑΕΙ!!!! ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ...ΜΕ ΤΡΕΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!!!! ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ....
    ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ...ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ.... ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ... ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ... ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ ΕΔΩ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ... ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕΝΗ!!!
    ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ,ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ "ΠΤΩΧΕΙΑ" ΚΑΙ "ΑΣΧΗΜΗ" ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΕΛΟΣ!!!!!
    ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ .... ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΕΝΝΕΕΣ ... ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή