Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΑΧΑΙΑΣ - ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΑΧΑΪΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»
Με την πέννα του προέδρου ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ
ΠΑΝΑΧΑΙΟ_ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στον πολιτιστικό Τομέα της κοινωνίας των Πατρών και της Αχαϊας. Ο Σύλλογος Αιτ/νων Αχαϊας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» έκανε το πρώτο βήμα και αποφάσισε να ιδρύσει ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ στην κατηγορία του Εντεχνου Ελληνικού τραγουδιού.
 


Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ενθαρρυντικές και το μέλλον διαγράφεται φωτεινό. Οι στόχοι πολύ υψηλοί και ελπίζουμε να βγούμε πέραν του πανελληνίου, στο πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο στερέωμα.  Το εγγυώνται οι προτάσεις συνεργασίας, με Ρουμανία, Τσεχοσλοβακία, Ιταλία, Αυστρία και έπεται και συνέχεια σε προτάσεις.
 
Ο μαέστρος καθηγητής κ. Αναστ καραγιάννης διευθύνει τη χορωδία Ο.Τ.Ε. Πάτρας σε εκδήλωση στο Αγρίνιο
Ηδη υπάρχουν στην ιδρυτική ομάδα και δυο όργανα, πιάνο και πιανόργανο και κιθάρα, ελπίζουμε να βελτιωθεί και να εμπλουτισθεί στη συνέχεια, ώστε να έχει και το οργανικό του τμήμα.  Μαέστρος, χοράρχης και καλλιτεχνικός Διευθυντής ο καθηγητής κ. Αναστάσιος Νικηφ. Καραγιάννης, με απεριόριστες δυνατότητες, σημαντικές ήδη επιτυχίες και παρουσία.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ ωράριο 18.30 -20.00 στο ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ, Βαλτετσίου 14 και Κανακάρη, πάνω από το παλαιό Αρσάκειο Πάτρας. Τα μόνα έξοδά μας θα είναι η μηνιαία εισφορά στο σύλλογο 10 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ για να τσοντάρουμε στο ενοίκιο του πιάνου, την εκτύπωση των φωτοτυπιών στα μέλη και απαραίτητων σημειώσεων. 
 
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ: 2/10/2013 ΗΜΈΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30! Δηλώσεις συμμετοχείς στους υπεύθυνους οργανωτικούς και καλλιτεχνικούς Διευθυντές,

1. κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ              ΤΗΛ.  6977288056

2. κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ        ΤΗΛ.  6988072725

 & στον ΠΡΌΕΔΡΟ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ  ΤΗΛ.  6974438311

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέσω e mail:  στα¨


ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

1 σχόλιο: