Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΠΟΥΛΕ

  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
http://nafsnet.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8959.html
ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ;
ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ – ΡΕΥΜΑ!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ!
Γράφει ο ΠΑΘΩΝ και ΜΗ ΣΥΜΠΑΘΩΝ Γιάννης Πορφύρης

Υπάρχει κάποιος, που δεν γνωρίζει τον μεγάλο «έρωτα» εκκλησιαστικής  και δημοτικής αρχής Ναυπάκτου; ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Ο Σεβασμιότατος Ναυπάκτου και οι εξ Αθηνών Νεοδημοκράτες προστάτες και συνεργάτες του προεκλογικά, -ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ- να βρουν τρόπο να πουλήσουν τον αθώο «Θανασάκη» και να ΩΘΗΣΟΥΝ τον καταλληλότερο παρτεναίρ του Σεβασμιωτάτου!!   “Για το χατίρι του λαγού, σπρώξε κι εσύ χελώνα….” λέει μια ωραία σοφή παροιμία! Ετσι οι Ναυπάκτιοι φορτώθηκαν «ΝΎΧΤΑ» για Δήμαρχο τον «βλάχο» εκ Πυλλήνης, όπως αποκαλούσαν, ή τον πιθανής τσιγκάνικης καταγωγής, λόγω ονόματος, όπως πιστεύω εγώ, χωρίς να νοιώθω ρατσιστής, ια και αγαπάω του γύφτους. Οποιος δεν ξέρει, η λέξη «μπουλές» και «μπούλη» στα γύφτικα σημαίνει «οπίσθια» ή «απευθυσμένο» κοινώς «κ@λ@ς». Οι γύφτοι για να εκστομίσουν την αγαπημένη τους  βρισιά, λένε «ντάχτε ρε μπουλέ», που σημαίνει «της μαμάς σου» ΜΠΙΠ! ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
Θα μου πείτε, γιατί τα λες αυτά για το συμμαθητή σου;; Μα από αγανάκτηση μεγάλη! Με έχει ενάμιση χρόνο ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!  Ναι, καλά ακούτε και θα σας αποδείξω και το παράλογα και το άδικα. Με έχει και χωρίς ρεύμα ταυτόχρονα, αλλά εκεί καλύπτεται κάπως από τη ΔΕΗ, το παρακάμπτω… Αδικα τηλεφωνώ και ζητάω, ανθρώπινα και ευγενικά να αποκαταστήσει την ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ αδικία!! Και δεν μιλάμε για διακοπή συνηθισμένη, αλλά ΓΙΑ ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ από κατανεμητή μέχρι την παροχή!!!! Μάρτυς μου ο τοπικός πρόεδρος που του κοινοποίησα τηλεφωνικά το συμβάν από πέρισυ!!! ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ:
Η κεντρική ΒΑΝΑ, ο κεντρικός διακόπτης παροχής, είναι στο φρεάτιο στην κεντρική πλατεία «ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ» όπως το έλεγαν οι παλιοί, κάτω από την Αγία Παρασκευή. Στα 300 μέτρα, είναι το πρώην Δημοτικό Σχολείο Βονώρτας, τώρα «ας το πούμε» λαογραφικό μουσείο (;) έμπνευσης του εξ Αγίας Τριάδος γαμβρού Δημ. Αγγελή που έχει την «αποκλειστική νομή και χρήση» και φυσικά είναι και ο αποκλειστικός κλειδοκράτορας και στη συνέχεια στα 500 συνολικά μέτρα είναι η δική μου παροχή. Δείτε τη φωτογραφία με το σχετικό υπόμνημα. (σημεία «01», «02», «03» αντίστοιχα) της φωτογραφίας.
Συγνώμην για τον ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ, έφαγε ένα αθώο γιώτα
Ο άρχων του οικήματος πρώην σχολείο κλπ κλπ κ. Δημ. Αγγελής οικογενειακός συνεργάτης ΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΙΑ! Μέλη της οικογενείας του ήταν υποψήφιοι του συνδυασμού Μπουλέ, άρα ενεργεί ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ!!!  Ετσι ΠΛΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΑΤΥΠΑ υδροδότησε το ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ του με τις καπιστράνες και τα σαμάρια του συγχωρεμένου του γαιδάρου του καλαντζή με τεχνίτη νέας κοπής και Αλβανικής καταγωγής!!  Κάποτε στο σχολείο αυτό έμενε και ο ξενοτοπίτης ιερέας για μια βραδυά κάθε Σάββατο βράδυ!!! Ετσι του εξασφαλίσανε στα μουγγά, οι χωριανοί τη συναίνεση για την «μουλωχτή» υδροδότηση.

Το καλοκαίρι, του 2011 από τον χειμωνιάτικο πάγο, έσπασαν οι ψευτοσωλήνες της διαδρομής και έτσι υπήρχε διαρροή!!! Ετσι οι «δημοτικοί ινστρούχτορες» ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Αντί να σκάψουν να διορθώσουν τη βλάβη, με το πρόσχημα ότι ήταν στη δική μου περιουσία, ΕΚΟΨΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ για να ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ….. ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ;;
Η ταλαίπωρη παροχή μου, την διέλυσαν εντελώς!!! Καλοί άνθρωποι!

Στο χωριό οι φήμες δίνουν και παίρνουν! Αρκετοί λένε, ότι ήταν επιθυμία του δεσπότη για να εκδικηθεί τον Πορφύρη, επειδή είναι φίλος του Μοναστηριού! Λέτε να είναι έτσι;;; Αρκετά περιστατικά παρόμοια συμβαίνουν στο Δήμο Ναυπάκτου σε φίλους της Μεταμορφώσεως! Παράδειγμα σχετικό η άρνηση του Δημάρχου να εγγράψει ΒΑΦΤΙΣΗ φίλου της Μονής, η άρνηση να δοθεί άδεια να γίνει γάμος σε εξωκλήσι!!  Ο άλλος ΈΚΑΝΕ ΈΝΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ και ελέω δεσπότη και πλήρωσε πρόστιμο σε ΙΚΑ και δικάστηκε για αυθαίρετη κατασκευή! ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ! Λέτε να διέταξε ο Πάπας και όχι ο δεσπότης;;; ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
Δείτε πως την κατάντησαν!! Τόσο μίσος;;;
Αχ Γιαννάκη πονηρέ, δεν μας τα λες καλά… και δεν πάμε καθόλου καλά… Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ…..Κουνήσου, εξακρίβωσε τι ακριβώς συμβαίνει και διόρθωσε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ, αυτή τη χοντρή πατάτα… Εγώ με τέτοια κόλπα δεν πτοούμε, ούτε έτσι θα πάψω να αγαπάω το μοναστήρι μας, τον ιδρυτή του και τους πατέρες! ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΩΣΤΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΣ νοιώθει ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ στους ευεργέτες του!!! Αυτοί προσέφεραν στην περιοχή, δημιούργησαν, ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ… ΓΚΑΙΚΕ;;;;


Εχω άδικο εγώ να μην σου προβάλω τα ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ, εν ΠΥΛΗΝΗ;;;

2 σχόλια:

  1. εσενα στο εκοψε ο μπουλες στο καταφυγιο στο μισο χωριο το κοβει ο προεδρος της κοινοτητας αποστολης ζορμπας επειδη δεν τον ψηφιζουν ...... αισχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ιδια γινονται σε ολα τα χωρια .... και στο καταφυγιο ο προεδρος της κοινοτητας αποστολης ζορμπας .....τα ιδια κανει με το νερο στο μισο σχεδον χωριο γιατι δεν παιρνει ψηφους απο αυτους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή