Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΕΒΔΟΜΟ

 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ
ΧΤΙΣΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ


Με πολύ κόπο, με υπευθυνότητα και με αγάπη κάναμε την παρούσα μελέτη για να  βοηθηθούμε όλοι από την λαίλαπα της δίνης των παρανοϊκών επιθέσεων στην υγεία μας, μέσω των σατανικών και με σχέδιο εξόντωσής μας θανατηφόρων αεροψεκασμών αλλά και των σατανικών παρεμβάσεων στις κυκλοφορούσες στο εμπόριο διατροφικές μας αλυσίδες.



ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Αποτοξίνωση

Επειδή όλοι έχουμε ταϊστεί απο τη σοδειά της Βαβυλώνας και έχουμε φάει τοξικά απόβλητα της Μονσάντο, της Dow Chemical και της Archer Daniel, και τα γενετικά σχεδιασμένα τρόφιμα και χημικά και τα φθόρια τους, και το χλώριο τους, πρέπει να αποτοξινωθούμε. Ένα εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης είναι με φρεσκοστυμμένη λεμονάδα που προσθέτεις σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι καγιέν.


ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ

Για να μετατρέψεις την χημεία του σώματος σου, να το κάνεις πιο αλκαλικό. Μόνο στην όξινη κατάσταση ο οργανισμός αναπαράγει βακτήρια, ιούς, μύκητες, μούχλα και καρκίνο και τα καρκινικά κύτταρα κάνουν πάρτι. Δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Τι είναι αυτό που κάνει τη χημεία του σώματος σου να γίνει όξινη και τόπος αναπαραγωγής για βακτήρια και μολυσμένους παράγοντες; Η καφεΐνη, η νικοτίνη, η ζάχαρη, επεξεργασμένοι υδατάνθρακες, το αλκοόλ, τα φάρμακα και τ΄αντιβιοτικά, το κόκκινο κρέας, το στρες – αυτοί είναι οι κύριοι παράγοντες. Εξαφάνισε τους ή μείωσε τους όσο μπορείς.

Στίβε χυμό λεμονιού μέσα στο νερό σου. Το λεμόνι έχει πολύ ασβέστιο και μετατρέπεται σε υδροξείδιο του ασβεστίου στο πόσιμο νερό. Αυτό είναι αλκαλοποίηση. Ανεβάζει το pH του νερού από το 7 στο 8 περίπου. Το καυτό πιπέρι καγιέν είναι ένας από τους πιο αλκαλικούς συντελεστές που μπορείς να βάλεις στο σώμα σου. Αποτοξινώνει και αποξυνιστά μαζί.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ

Οι παγκόσμιοι τραπεζο-γκάνγκστερ και τα ιατρικά μονοπώλια, είναι πολύ απασχολημένοι να καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σας. Πρέπει να αυξήσουμε το οξυγόνο στο αίμα σας. Πως το επιτυγχάνουμε;
1. Αλκαλική δίαιτα,  2. Επαρκή ενυδάτωση, 3. Η σωστή αναπνοή και 4. Καθημερινή άσκηση



ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ

Η αύξηση αλκαλικότητας του σώματος, βασίζεται στην σωστή διατροφή. Αυξήστε την ποσότητα των φυτικών τροφών στη διατροφή σας και να μειώσετε την ποσότητα των επεξεργασμένων τροφίμων και των ζωϊκών με βάση τα δημητριακά, τα οποία προκαλούν οξίνιση. Αν μη τι άλλο, να αυξήσετε το ποσό των τρπφών σας σε σκούρα, φυλλώδη πράσινα λαχανικά, όπως λάχανο, σπανάκι, σέσκουλο, το μαϊντανό, τα λάχανα, λάχανο, και τέλος τα πράσινα μουστάρδας, [π.χ. Βιολογικά σούπερ πράσινο συμπληρώματα που περιέχουν Chlorella, σπιρουλίνα, χλόη κριθαριού και χόρτου μηδικής]



ΕΠΑΡΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Καταναλώστε, αρκετό πόσιμο νερό ημερησίως για τη καλή κυκλοφορία του οξυγόνου στο σώμα και για την καλή μεταφορά του αίματος και άλλων σωματικών υγρών. Χωρίς επαρκή νερό, όλες οι σωματικές λειτουργίες μειώνονται. Η οξυγόνωση συντελεί στην καλή κυτταρική αναπνοή και την απομάκρυνση των τοξινών και των μεταβολικών αποβλήτων. Από το πόσιμο φιλτραρισμένο νερό και μόνο παίρνετε  τα πλήρη οφέλη της οξυγόνωσης. Τέλος ιονισμένο νερό δημιουργία μικρότερες ομάδες των μορίων του νερού και παρέχει έτσι υψηλότερα επίπεδα της ενυδάτωσης και της οξυγόνωσης σε κυτταρικό επίπεδο


Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ

Ο Δρ Κ.Ρ. Buteyko είναι ένας γιατρός φυσιολόγος με κλινικές έρευνες, που αφιέρωσε 50 χρόνια της ζωής του στη μελέτη της αναπνοής. Σύμφωνα με τον Buteyko, οι άρρωστοι άνθρωποι αναπνέουν χρησιμοποιώντας το άνω μέρος του θώρακα και εισπνέουν περισσότερο αέρα, που προκαλεί μειωμένα επίπεδα οξυγόνου στα κύτταρα του σώματος. Η αναπνοή στο στήθος μας αγωνίζεται να λάβει πάρα πολύ αέρα κατά την εισπνοή και συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Υγιής αναπνοή είναι η αργή (περίπου 12 αναπνοές ανά λεπτό), από το διάφραγμα (και όχι το στήθος), μέσω της μύτης (αντί του στόματος) πρέπει να είναι ήρεμη και σε φωτεινό περιβάλον. Αντιθέτως η βαθιά ή γρήγορη τεχνική αναπνοή δεν αυξάνει την οξυγόνωση!
 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ

Προσπαθήσετε αύξηση της αερόβιας άσκησης, όπως το περπάτημα, η πεζοπορία ή η ποδηλασία. Η αεροβική άσκηση βοηθάει το σώμα επειδή χρησιμοποιεί το οξυγόνο και έτσι έχουμε απομάκρυνση των αποβλήτων μέσω του λεμφικού συστήματος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το κυκλοφορικό σύστημα έχει την καρδιά να αντλεί το αίμα σε όλο το σώμα, το λεμφικό σύστημα δεν έχει καμία αντλία. Η λέμφος όμως παίρνει το αίμα που κυκλοφορεί ώστε για να ξεπλυθούν κατά κύριο λόγο μέσω της κίνησης.



Έτσι, από την άποψη της υγείας και της οξυγόνωσης του σώματος, θα ήταν ωφελιμότερο το περπάτημα για 15 λεπτά την ημέρα παρά  για μια ώρα ή περισσότερο το δαπανηρό γυμναστήριο 2 έως 3 φορές την εβδομάδα. Η πιο αποτελεσματική άσκηση που έχω βρεθεί για το ξέπλυμα λεμφαδένες είναι το μίνι τραμπολίνο (ριμπάουντερ). Δύο λεπτά ριμπάουντ μπορεί να ξεπλύνετε το σύνολο της λέμφου και τριπλασιάσει την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων - μια σούπερ καταπληκτική ανοσία!


Εν κατακλείδι, η επαρκή οξυγόνωση και το υγιές pH του σώματος είναι απαραίτητα για την υγεία και τη ζωτικότητα!  Μερικά σπουδαία οφέλη από τη διατήρηση της οξυγόνωσης του σώματος σε ένα ισορροπημένο επίπεδο είναι η ενίσχυση της λειτουργίας του εγκεφάλου, η μείωση του άγχους, η αύξηση της ενέργειας, και γενικά μια μακρύτερη και υγιέστερη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου