Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ



“ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΣ” & "ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ" Ο κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ;
 
Γράφει με σταθερό χέρι, ο Γιάννης Πορφύρης

Τελικά όλοι, μα όλοι όσοι έχουν βαλθεί να σφάξουν το μοναστήρι της Μεταμόρφωσης Ναυπάκτου ελέγχονται ότι εμπλέκονται σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ! Η θεία δίκη και ο ίδιος ο νονός τους ο διάβολος τους ξεσκεπάζει και τους παραδίδει στην δημόσια κοινή γνώμη μάλλον πολύ «λερωμένους» έως βουτηγμένους στα σκάνδαλα.

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Ο πρώτος «καλός και άγιος άνθρωπος» που σήμανε ΜΑΡΣ για την διάλυση του μοναστηριού, είναι ο λογιότατος “ΣΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΣ” κατ’ όψη ιεράρχης Ιερόθεος Βλάχος! Αρίστη η ευφράδεια λόγου του, μεγάλες οι γνώσεις και η κατάρτισή του, αλλά στον ΤΟΜΕΑ ΑΓΑΠΗΣ και ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ, είναι μετεξεταστέος.


Στον άλλο κρίσιμο τομέα «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» εκεί δεν συζητείται. Εκεί πρέπει να “…πάθουν όλοι οι ελεγκτές, όλοι δικαστικοί, όλοι οι επιθεωρητές, αλτσχάϊμερ …» για να βγει λάδι! Για να κλείσουν τα μάτια και να τον αποδώσουν ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ στην κοινωνία, ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! Μόνο στο Ξύκειο, μιλάμε για τεράστιο μπάχαλο, για ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝΤΑ ΜΥΡΙΑ και για διαδικασίες οικονομικής διαχείρισης ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, έως πλαστές! 

Εδώ γυρίζει την πλάτη του στον Ιησού Χριστό μας, τυχαίο;;

ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ & ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Το δικό του γραφείο λειτούργησε σαν μεικτός θρησκευτικο – πολιτικός άξονας. Σ’ αυτόν προστέθηκαν και τα πειθήνια όργανα το ουσιαστικά υπηρετικό διορισμένο προσωπικό, όπου παρήχθησαν δεκάδες ψευτο-δικαιολογητικά, από ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ (!!) για να βγει το περίφημο διάταγμα διάλυσης!


Εδώ οι κατηγορίες για σκάνδαλα είναι πολλές!  Το θέμα της καμουφλαρισμένης παράνομης κεραίας στην ταράτσα του σπιτιού του και της «ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ», η κατοχή της θέσης του ΠΑΡΑΝΟΜΑ ενώ έχει λήξει η θητεία του από 14-9-2009, χωρίς να ανανεωθεί, οι αμαρτωλές Μ.Κ.Ο. π.χ ««Φίλοι της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας», που ήταν κύριος μοχλός… Ξεχνιούνται αυτά;;;
 


ΜΕΓΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΔΡΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.


Αυτός είναι εκτός από εμπνευστής, νουνός και νομικός θεμέλιος λίθος της περίφημης αβάσιμης θεολογικά και νομικο_θρησκευτικά ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑΣ, ο αόρατος ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ [δεξί ισχυρό χέρι] του Ιερόθεου και κρίκος διαμεσολάβησης ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ στο διωγμό της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Νατυπάκτου! Τώρα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ για ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!


 
ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΕ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Η ΤΖΕΝΗ ΣΕ ... ΓΥΡΕΥΕΙ

Πάμε τώρα στον ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΛΕΙΔΙ στη διάλυση τον νυν υπουργό και θρησκευτικό προϊστάμενο τον “ΠΟΛΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ”. Αυτός ΣΦΡΑΓΙΣΕ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ το ιστορικό και για πρώτη φορά συμβαίνον ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΜΟΝΗΣ!!! 





ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΩΣ!
 
Φυσικά με τις ΥΠΕΡΕΥΛΟΓΙΕΣ και ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ των καθαρων ιερών χεριών του σεβασμιοτάτου ΠΕΙΡΑΙΩΣ, την ημέρα εορτής του πολιούχου της πόλης του Πειραιά!!!
 
Τζενηηηηη, είσαι εδώ;;;;;; Ο Ταρζάν που είναι;;;;

Ηρθε η ώρα λοιπόν ο κυρ Κωστάκης Ο Αρβανιτόπουλος, να μπει στο ΚΛΑΜΠ των ανθρώπων εξουσίας με ΒΑΡΟΣ, ή ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ή ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΕΣ! Μιλάμε για το παρασκήνιο και τις εξελίξεις για το σκάνδαλο διαφθοράς στον Οικο Ναύτου που τσαλακώνει και λερώνει τον κ. Κώστα Αρβανιτόπουλο και "ακουμπαει" και τη ΝΔ!!! Και ποιος δεν έμαθε για το θέμα  "καυτοί" διάλογοι, τη  Τζένη που ήταν δεξί χέρι του υπουργού Κ. Αρβανιτόπουλου, τα 5.000.000 ευρώ, τον κλινικάρχη, το διοικητή του ΟΓΑ, το Μιλτιάδης, τα "κομματόσκυλα" και τον αν. γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ.!

Δείτε εδώ το θέμα:

http://parakatianos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6374.html

Συνέχεια, λοιπόν  δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση στο σκάνδαλο για τον Οίκο Ναύτου με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Κουμουνδούρου και με την οποία ζητείται από τον κ. Αρβανιτόπουλο να πάρει θέση, έπειτα κι από την προφυλάκιση της συνεργάτιδάς του.


Είναι σίγουρα εντυπωσιακό το πως μια απλή ιδιαιτέρα φέρεται να απέκτησε τόσες πολλές διασυνδέσεις με στελέχη σε νευραλγικές θέσεις, όπως ισχυρίζεται στις συνομιλίες της που έχουν διαρρεύσει σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Η Τζένη Π. αναφέρει μια σειρά από ονόματα προβεβλημένων προσώπων που φτάνουν πολύ ψηλά. Ακόμη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Γεννιούνται έτσι πολλά ερωτήματα για τις διασυνδέσεις που είχε, από που προέρχονται αυτές οι γνωριμίες, αν είναι αποκύημα της φαντασία της και φραστικές υπερβολές της στην προσπάθειά της να επιτύχει τους σκοπούς της. Εντύπωση προκαλεί το πως η συγκεκριμένη κυρία έφτασε να απειλεί ευθέως ολόκληρο υπουργό.

Η χιλιοτραγουδισμένη ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΕΡΟΘΕΟΥ από τον ΟΣΥΝ & τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ! Τόσο κόπο έκανε να μην βραβευτεί;;; ΕΥΓΕ!

Κατά πόσο μπορεί να δοθεί βάση στις συνομιλίες της και βάσει αυτών να στοιχειοθετηθούν βάσιμες κατηγορίες που εμπλέκουν κόσμο και πολιτικό κοσμάκη; Η κυρία αυτή που συνελήφθη με ένα τεράστιο ποσό επ' αυτοφώρω, αποτελεί αξιόπιστο μάρτυρα; Tα λεγόμενα της είναι κατευθυνόμενα; Ποιούς εξυπηρετεί το νεφελώδες τοπίο που έχει διαμορφωθεί γύρω από το θέμα;



1 σχόλιο:

  1. Αξιολύπητος όποιος αδικεί συνανθρώπους του, καί μάλιστα εσκεμμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή