Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ]



ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ,

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;

ΜΕΡΟΣ ΙΙ

 

[ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ]

Για να συνδεθούμε με τα προηγούμενα μιλάμε για τους λόγους  που πιστεύουμε ότι ο εντιμότατος και πολύ αγαπητός υποψήφιος δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Τάκης Λουκόπουλος, παγιδεύτηκε και ανέλαβε ένα ρόλο άχαρο και αταίριαστο να παίξει στα δημοτικά δρώμενα, την ερχόμενη 4ετία. Δηλαδή να γίνει η ΩΡΑΙΑ βιτρίνα σε ένα σύνολο που δεν έχει ομοιογένεια,  δεν έχει norms, δεν έχει καν νέο ιδρυτικό πνεύμα (!!!). Άλλο πράγμα κύριοι και κυρίες να ιδρύεται μια νέα παράταξη με μέλλον, πρόγραμμα,  στόχους  κι άλλο να κατασκευάζεται ΕΝΑ ΥΠΟΣΤΕΓΟ να στεγάσει πρώην δημοτικούς επαγγελματίες συμβούλους. Μήπως αυτό είναι ο ορισμός ΤΟΥ ΑΤΑΚΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ;;;

 

2. Η αιτιολόγηση, γιατί πρέπει να με ψηφίσετε!

Εδώ αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες είναι «ΤΟ ΖΟΥΜΙ», δηλαδή εδώ πρέπει να επικεντρώσει ο/η  ψηφοφόρος το ενδιαφέρον του.  Περιμένει κάτι ο/η ψηφοφόρος καινούργιο; Αρκείτε σε μια καλή, μέτρια, ή υποφερτή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και μόνο των δημοτικών πραγμάτων;

Τα μεγάλα λόγια, οι υπερβολές, τα πολλά ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ όμορφα ακούγονται, ίσως ξεγελούν αρκετά, αλλά δεν είναι το ζητούμενο. Δεν πρόλαβε να αναλάβει την ηγεσία της νέας δημοτικής ομάδος ο νεαρός κ. Γούλας και αμέσως ανασκουμπώθηκε, έκανε το έμβλημα-σήμα, έθεσε τη βάση λειτουργίας, όρισε κανόνες συμπεριφοράς των μελών, με κυρίαρχο κανόνα τον έλεγχο δράσης των μελών (!) την απαγόρευση κάθε επιθετικότητας και στείρας αντιπαράθεσης,  την εντιμότητα απάντων, τη στοχοθέτηση του αγώνα!

 

Αναμένω κι εγώ αγαπητέ μου κύριε Τάκη, να με κατατοπίσετε, γιατί εγώ ο/η ψηφοφόρος πρέπει να σας ψηφίσω και τι να περιμένω. Και μην μου πείτε τα περί πείρας στα δημοτικά δρώμενα, τα περί … ενότητας και τα περί δημοτικής προϋπηρεσίας, αυτά δεν είναι λόγοι, έτσι δεν είναι;; Τα προβλήματα της Ναυπακτίας είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, είναι ΕΥΜΕΓΕΘΗ, είναι ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ!

 

Άκουσα με προσοχή και ευλάβεια την πρώτη σας «πανηγυρική» ομιλία. Εντονο το πνεύμα της μαθηματικής σοφιστικής λογικής. Αναμενόμενο ήταν. Αλλά μέχρι εκεί. Οι αοριστολογίες και τα ευχολόγια, ακόμα και η προτροπή για ομαδική συνεργασία, δεν είναι πρόγραμμα. Δεν είναι καθορισμός δράσης και εργασίας. Δεν είναι στόχος, δεν είναι καθορισμός του βήματος, ούτε των βημάτων που θα ακολουθήσετε!  Θερμή παράκληση να ξανά ακούσετε το λόγο σας τώρα που πέρασε στην ιστορία. Εδώ είναι:

http://youtu.be/VIWQ-lLxa30

Βέβαια, ρίξατε κάτι «μπηχτούλες» για τις «αμαρτωλές»  αναθέσεις έργων, για κρυφά μυστικά κέντρα λήψεως αποφάσεων, για εικονική ύπαρξη των περιφερειακών οργάνων κλπ. Αλλά είπατε ότι όλα ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΑ!!!! Κάτι τέτοιο δεν είπατε; Αν αυτά φίλε Τάκη, αρκούν στους Ναυπακτίτες  ψηφοφόρους να σας φέρουν στο δημοτικό θώκο, τότε σφάλετε, ή πλανάσθε!

 

3. Η έλλειψη νεολαίας, ή έστω το ελάχιστο ποσοστό νεανικού δυναμικού της παράταξης!

Πλην από τους θαυμάσιους εκφωνητές και ελάχιστα τέκνα των συνεργατών σας, που είδαμε στη σύναξη, οι υπόλοιποι … είμεθα άνθρωποι υπερήλικες, πάρα πολύ της τρίτης ηλικίας γκριζομάλληδες, φαλακροί, ασπρομάλληδες με περιορισμένο μέλλον!!!! Εδώ … έχετε μεγάλο, … ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!  Ακούστε το λόγο σας και … διαπιστώστε ότι … δεν αναφερθήκατε στο ΚΑΥΤΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, που είναι το ζοφερό μέλλον της νεολαίας; Στην νεολαία, φίλε Τάκη, τι θα προσφέρετε; Την συμπάθειά σας και την αγάπη σας; Η την «ανοιχτή» πόρτα σας, χωρίς το μετά, τη λύση στο πρόβλημά του;

 [Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι]

6 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΣ - ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! ΠΟΛΛΑ LIKE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά πόσα πράγματα περνάνε απαρατήρητα αν δεν βρεθεί κάποιος να σου ανοίξει τα μάτια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρ Γιάννη, η Κατερίνα είμαι καμμιά δουλίτσα υπάρχει για μας;;;
    Μας έχει πιάσει κατάθλιψη. Δυο χρόνια άνεργη. Σας παρακαλώ κάντε κάτι!
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Ιωάννη,
    Είστε άψογος!!! Εντυπωσιακά επιχειρήματα, κατατοπιστικά τα γραφόμενα! Πολύ θα ήθελα να βρεθούμε από κοντά. Είμαστε αρκετοί εδώ - αν και γκριζομάλληδες και ασπρομάλληδες- συμμεριζόμαστε αυτά που γράφετε. Η νεολαία πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος και πως θα βοηθηθεί και δεύτερος η εξασφάλιση εργασίας! Είμαστε στο πλευρό σας. Ο κ. Γούλας πράγματι είναι ο καταλληλότερος για δήμαρχος Ναυπακτίας, λόγω νεανικής σφριγιλότητας, λόγω νεανικής θέλησης και λόγω ότι το μέλλον του ανήκει.
    Αν θα είσθε κι εσείς υποψήφιος, θα ήθελα να συναντηθούμε. θα ήθελα να πλαισιώσω εθελοντικά τις όποιες προσπάθειες σας. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!
    Ορος απαράβατος. Μακρυά τα κόματα και οι πολιτικάντηδες. να σας λείπουν τα χρίσματα και τα επιχρίσματα!
    Δ.Σ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, παιδιά, ας με συγχωρέσει ο φίλος Γιάννης Πορφύρης,
    Να τον καρφώσω.....λίγο, έτσι για πλάκα;;;;
    Θα τον μαρτυρήσω .. σε κατι που σκαρώνει..... πολύ πλάκα!!
    Μάλον δεν το τελοείωσε ολόκληρο σας γράφω όσο ...βούτηξα!!!!!
    Ρεμπέτικο άσμα ντουμπλαρισμένο στης ΑΜΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ======================
    Της Ναυπάκτου τα παιδιά...
    βάλαν στον ΠΕΛΕ θηλειά...
    βγάζουν Δήμαρχο το Γούλα,
    με σφραγίδα και τη βούλα,
    χαιρετούνε και τον Τάκη,
    με μουσάκι και μουστάκι....
    -------------------------------------
    Της Ναυπάκτου τα παιδιά,
    στου Μαϊου τα μισά...
    με τον Γούλα στο τιμόνι,
    τον ΝΤΑΟΥ χωρια να οργώνει
    φέρνουνε τα πάνω κάτω,
    και τον βλάχο θα τον κράξωωω...
    ---------------------------------------
    Δεν μπόρεσα να κλέψω άλλο....
    που θα πάει θα το ξεφυτρώσει....

    Πορφύρη πες αλεύριιιιιι είσαι ωραίος!!!! Πάρε με τηλέφωνο
    Η συμπεθέρα σου!!!!! Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή