Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ



ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!


ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ!

  
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
 
Μας αρέσει να αναδεικνύουμε και να φιλοξενούμε όλες τις απόψεις σε θέματα που αφορούν την Ναύπακτο! Ολοι έχουν δικαίωμα στην κατάθεση άποψης! Εμείς, δηλαδή ο κλάθε αναγνώστης και η κάθε αναγνώστρια μαθαίνει και αποφασίζει για την πορεία του!!


Σήμερα διαλέξαμε δυο όμορφα βιντεάκια σχετικά με τα δημοτικά πράγματα. Το πρώτο κάνει κρίσεις περί υποψηφίων δημάρχων και είναι από ένα «λαϊκό τύπο» της  Ναυπάκτου τον γνωστό σε όλους κ. ΜΠΟΛΑΡΗ και το άλλο δείχνει την εγκατάλειψη ενός όμορφου χωριού, γειτονιά με την Ναύπακτο. Εδώ θα θαυμάστε και την κλασσική «βλαχοπολιτική» του νυν τσοπάνη προέδρου, που διπλωματικά …. Σκεπάζει τον αφέντη ΜΠΟΥΛΕ! Ακόμα και αν του τρώει ο λύκος τα πράματα, φταίει η πολιτεία όχι ο Μπουλές… Αυτός εξαιρείται, σαν τον άλλο ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ τον σεβασμιότατο, ο νόμος έγινε για τους μικρούς….



http://youtu.be/lxTTQV9zD9c


Πάμε το πρώτο του Μπόλαρη και ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ …. Καλός και ο μικρός ο νιόπαντρος, θεραπεύει πάσαν νόσον… Το νού σου Μπόλαρη!!!!




http://youtu.be/wbeSS4GuzCo


Το δεύτερο έχει απ’ όλα και διαμαρτυρίες για το πράγματι παρατημένο Παλαιοχωράκι και ΡΕΣΙΤΑΛ βλαχοπολιτικής και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ!!!  Μόνο που δεν είναι λύκοι πονηρέ πρόεδρε, αλλά ένα άλλο ειδος τσακαλόλυκου που οι παλιοί έλεγαν ΡΕΣΟΣ! Αυτό πνίγει και πίνει αίμα δεν τρώει κρέας.



ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ











5 σχόλια:

  1. οταν μιλάς για βλαχοπολιτική πρέπει να αναφέρεσαι στους μέτρ του είδους ; βασίλη σούζα βλεπε δήμαρχο αποδοτία και κοινοτάρχη Λομποτινάς και στον αιώνιο κοινοτάρχη της Αμόρανης αποστόλη ζορμπά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξέχασες να αναφέρεις τον 1ο βλαχοδήμαρχο; Γιαννάκ'ς απτη Σκάλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι απλά αυτοί είναι εξπέρ ...... και φυσικά και ο γιαννάκης εκ σκάλας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά όλοι αυτοί δεν είναι απλά ανίκανοι είναι επικίνδυνα ανίκανοι ... να πάνε όλοι σπίτι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή