Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ]



ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ,

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;

[ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ]

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ

 

Τάραξε τα δημοτικά προεκλογικά νερά, σε μέγιστοι βαθμό, η υποψηφιότητα του Ναυπάκτιου φέρελπι νεαρού τεχνοκράτη κ. Γιώργου Γούλα! Ένα νέο σημαντικό πρόσωπο και με προδιαγραφές που ικανοποιούν τον σκεπτόμενο χωρίς παρωπίδες Ναυπάκτιο! Το σημαντικότερο δε εξ όλων των προσόντων του υποψήφιου Ναυπάκτιου Δημάρχου, είναι η συσπείρωση της Ναυπακτιακής νεολαίας! Λατρεύεται από την νεολαία ο κ. Γούλας και αυτό φάνηκε από την πρώτη συγκέντρωση στελεχών της 9ης Φεβρουαρίου 2014!

 
Ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Οι «σοφότεροι» και «περισσότερο ψαγμένοι» Ναυπάκτιοι, δίνουν ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, στον νεαρό κ. Γούλα, δεν θα διαφωνήσω φυσικά, γιατί συμμερίζομαι τις αιτιάσεις των και τα όσα επικαλούνται. Κι εγώ –πιστεύω- ότι ο νεαρός υποψήφιος, θα κόψει το νήμα των εκλογών και θα στεφθεί Δήμαρχος Ναυπακτίας!

 

Πριν προχωρήσουμε στα παραπέρα συμπεράσματά μας, θα σταθούμε με σεβασμό στους άλλους διεκδικητές της Δημαρχίας! Όχι μόνο με σεβασμό αλλά και με πνεύμα ακριβοδίκαιο, με παραμερισμό συναισθημάτων και ενδόμυχων σκέψεων προτίμησης.

 

Ο κυριότερος εκδικητής «αντίπαλος» στην διεκδίκηση είναι κατά πρώτον ο διευθυντής των φροντιστηρίων κ. Τάκης Λουκόπουλος! Ας σταθούμε πρώτα στον αγαπητό κ. Τάκη Λουκόπουλο. Ομολογουμένως είναι καλός άνθρωπος, ηθικός άνθρωπος, ήπιος άνθρωπος και με … χρήμα στην τσέπη! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, όμως για Δήμαρχος Ναυπακτίας και θα εξηγήσω τα γιατί, που είναι πολλά! 

 

Αφού είπαμε τα υπέρ του θα πούμε και τα κατά, με σεβασμό πάντα και μάλιστα μεγάλο στο πρόσωπό του.  Δική μου γνώμη οι λόγοι που τον κατατάσσω εγώ στην κλίμακα αυτή είναι:

1. Η ποιότητα συνεργατών:

Ναι καλά διαβάζετε, η ποιότητα συνεργατών! Εν πρώτοις ο τίτλος είναι ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. Μου αρέσει σαν καλολογικό στοιχείο σαν πρώτο συνθετικό! ΕΝΩΣΙΣ, μεγάλο όπλο νίκης!! Αλλά τι ενώνεις κύριε Λουκόπουλε; Αξίες,; Προσωπικότητες προσφοράς διασπαρμένες; Τον κόσμο της Ναυπακτίας; Δεν νομίζω! Η ένωση σας σταματά στην επόμενη λέξη.. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.  Ξέρετε τι νομίζει ο κόσμος ότι «προσπαθείτε να ενώσετε; Το άκουσα [με θαυμασμό] στο Καταφύγιο Ναυπακτίας!!! Ναι εκεί στο χωριό από ντόπιο κάτοικο και … ψαγμένο!!

 

ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ [ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ] ΞΕΠΕΣΜΕΝΩΝ ΝΑΥΑΓΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ήταν το κραβαρίτικο προσωνύμιο του Αμορανίτη φίλου!!! Γέλασα πολύ με ότι άκουσα και σκέφτηκα. Μήπως έχει δίκιο Ο ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ;;; Εμ, δίκιο έχει Τάκη!!!! Είναι ολοι τους «ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ» συνεργάτες σου, πρώην ασχολούμενοι με τα Δημοτικά πράγματα;;; Δεν θέλω να μιλήσω για προσφορές ΑΤΟΜΙΚΕΣ του καθενός, γιατί δεν θέλω να μηδενίζω τα πάντα. Πάντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι «απολογισμένες δημοτικές επιτυχίες τους» ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ!!

 

Αλλα τρία μεγάλα ΜΕΙΟΝ στην προσπάθεια του αγαπητού Τάκη να εκλεγεί Δήμαρχος, είναι οι φήμες α) ότι κατεβαίνει μόνο και μόνο για να βάλει στη θέση του τον ανεψιό του κ. Καρακώστα, β) ότι καπελώνεται όλη η ομάδα από το τρίδυμο κ.κ. Κοτσανά, Καρακώστα, Ράπτη και οι λοιποί συνασπισμένοι θα σύρονται στο αριστερίστικο πνεύμα και γραμμή αυτών και γ) ότι πίσω από αυτό το σχήμα, κρύβεται ακόμη μια δεξαμενή που εκπορεύεται από τους κ.κ. Πελέκη, Ιερόθεο, σαν εναλλακτική λύση του επίσης συνεργάτη κ. Γιάννη Μπουλέ [ενδειξη χρησιμοποιούν το ότι η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, στήθηκε από τον κύριο συνεργάτη κ. Ράπτη, με νομικό σύμβουλο τον κ. Πελέκη, στήριξε χρόνια αυτό το σύστημα και έχει μεγάλη βάση!!!]

 

Μέσα σε αυτές τις σκέψεις, δίκαιο και δημοκρατικό είναι να ακούσουμε –με προσοχή και παρατηρητικότητα- τι ειπώθηκε και τι γράφηκε από την πρώτη εκδήλωση του κ. Τάκη Λουκόπουλου!

http://lepantomag.gr/nafpaktia/photoshooting/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CF%89/

 

[Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι]





24 σχόλια:

  1. Αγαπητέ αρθρογράφε, ελπίζω στη συνέχεια να μας προβάλλετε πολλά άγνωστα για πολλούς παρασκήνια. Κι εγώ παρατηρώ περίεργες κινήσεις και αφύσικες στρατευμένων πολιτικών δυνάμεων, ώστε να δρομολογηθεί η επιτυχία συγκεκριμμένου δημάρχου. Αναλύστε μας πως έγινε π.χ. και ενώ ήταν υποψήφιος ο κ. Παπαθανάσης υποψήφιος με το χρίσμα τυπικά της Ν.Δ. η δεξιά έστειλε τον ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της Νομαρχιακής της κ. Χρ. Σικόλα στον κ. Μπουλέ κλπ κλπ ώστε να χάσει ο κ. Παπαθανάσης και να βγει ο κ. Γιάν. Μπουλές!
    Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ισχύουν αυτά που γράφετε κύριε Πορφύρη. Κρίμα... στο λέει κάποιος που σε εκτιμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,
      ΔΕΚΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ... ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ... ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΜΕ ΧΑΡΑ!!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΣΗΣ

      Διαγραφή
  3. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα περιμένω μιά απάντηση από τον κο ΓΟΥΛΑ αν συμφωνεί με τα λεγόμενα του κου ΠΟΡΦΥΡΗ γιατί μάλλον ζημιά του κάνει και μάλιστα μεγάλη. Και πολύ φοβάμαι ότι είναι κατευθυνόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ!!!! ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΟΥΛΑ ... ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!!!! ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!!!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ;;; ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!!
      ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ! ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙ ΑΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!
      ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ!!! ΕΤΣΙ ΞΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ;;;;
      ΦΙΛΙΠΠΑΣ Α.

      Διαγραφή
    2. Απορώ κι εγώ κύριε, χωρίς όνομα, με την επίκληση του κ. Γούλα. Τι να συμφωνεί και που εσεις διαφωνείτε ανώνυμα! Τη γνώμη του γραφει και αναλύει ο πρόεδρος.μας και ΕΠΩΝΥΜΑ & ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ! Αν αφάλει γραψτε το και αν το αποκρύψει τότε κι εγω μαζύ σας!

      Διαγραφή
  5. Ιγώ κίριοι, αεικούου πράματα, ινδιαφέρουντα κι τα λέει ένας με του ονουμά τ' κι του ιπωνυμόττ' Ουτι βρίζζζι, ούτι βλαστημάει, ούτι κακουλουγάει!!!! Ισί ου άγνουστους μπάρμπας, τι λιέςςς; φαίνιτι δεν σ' αρέσσ' γιατί σι μαρτυράει κι σ χαλάει τ' σάλτσααα!! χα χα χα χα Αντιξι φίλιμ' να τα αεικους κι αν έχεις νιφρά απάντα ιπωνυμα όμους!!!! Ουόχιι με φιριτζέ!!! Τι κριβισι παναθιμά σιιι!!!

    ΟΥ ΜΙΤΡΟΥΣ ΟΥ ΒΛΑΧΟΥΣ!
    Από κει σια πάν!!!! και σια κάτττ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΡΦΥΡΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΗ ΜΠΛΈΚΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ. ΑΛΛΟ ΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!! ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΦΟΒΕΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ!!!! ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ... ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!! ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ!!!! ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΧΥΝΕΙΣ ΚΑΡΔΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ;;;; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!
      ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ! ΕΓΩ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΠΡΙΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕΣ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ!!!!
      ΝΑΙ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΟΥΛΑ!!!!!! ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΞΕΜΠΑΡΚΑ ΑΣΤΕΓΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ !!!! ΟΕΕΕΟΟΟΟ!!!

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;;;
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ;; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ;;;
      ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ!!! ΑΛΛΟ ΓΟΥΛΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ... ΜΠΟΥΛΑΣ!!!
      ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΕΙΣΑΙ Ο Κ....Ν...;;;;;
      ΦΊΛΕ ΑΛΛΑΞΕΣ ΜΑΝΤΡΙ... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΞΗΓΑΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΡΑ.
      ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟ... ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΝΑΣ...
      ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;;; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ;;; ΜΠΟΥΛΕ;;; ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ11 Η ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ Α.Ε.?
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ αα ΡΕ ΑΜΟΡΑΝΙΤΗΗΗΗ!!!

      Διαγραφή
  7. Δεν μπορώ να σχολιάσω αρνητικά την ανοιχτή υποστήριξη του συντάκτη του άρθρου προς το πρόσωπο του Γ. Γούλα, που αδιαμφισβήτητα είναι μια αξιόλογη πρόταση για το Δήμο μας και εν πάσει περιπτώση είναι δικαίωμα του συντάκτη να το κάνει.

    Τρία πράγματα που ξένισαν στο άρθρο οφείλω όμως να τα αναφέρω:

    1. Για ποιό λόγο η πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού του Λουκόπουλου σχολιάζετε αρνητικά; Φυσιογνωμίες όπως ο Κοτσανάς, ο Ράπτης, o Κοτρωνιάς κτλ χαίρουν αναγνώρισης από μεγάλη μερίδα της Ναυπάκτου και για πολλούς αξίζουν να μπουν στο ΔΣ, όπως αποδεικνύεται από τα ποσοστά που καταλαμβάνουν. Για άλλους πάλι το αντίθετο. Γιατί θα πρέπει σώνει και καλά να μην τους συμπεριλάβει ο Τάκης στο ψηφοδέλτιο;

    2. ο μητροπολίτης πως μπορεί να εμπλέκεται στα πολιτικά; Η αναφορά ότι ο μητροπολίτης υποστηρίζει τον Μπουλέ και ως εναλλακτική έχει τον Λουκόπουλο είναι αστήρικτη και αναλογιζόμενος το ρόλο ενός μητροπολίτη είναι μάλλον και άτοπη

    3. Η υπονόηση ότι η τοπική εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ στηρίζει τον Μπουλέ και εναλλακτικά τον Λουκόπουλο σηκώνει συζήτηση... Σίγουρα οι εκλογές είναι ευκαιρία για τα ΜΜΕ να βγάλουν χρήματα προβάλοντας ή/και στηρίζοντας συγκεκριμένες παραταξιακές απόψεις & θέσεις για τη χειραγώγηση του πλήθους αλλά από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό για το ΕΜΠΡΟΣ; Λίγο που παρακολουθώ την αρθρογραφία της εφημερίδας αυτής θεωρώ ότι μέχρι σήμερα τουλάχιστον σχεδόν σε όλες της τις αναφορές προς τον Γούλα εκφράζεται θετικά και με εμφανή σεβασμό, κάτι που δεν ισχύει για πολλόυς άλλους που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση.

    Περιμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια του άρθρου σας και περιμένω ίσως και κάποιες εξηγήσεις στα παραπάνω θέματα που επισημαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ!
      ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ; ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.
      ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ;;; ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ;;;
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ!!! ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Εγω σαν παλιός και με χρόνια στην πλάτη μου δεν συμφωνώ ότι επειδή ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΡΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ... θα τα ξαναπάρουν!!!! ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!
      Μην ξεχνάτε αγαπητέ διαμαρτυρόμενε και ΤΟ ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κάποτε... πηραν τεράστια ποσοστάααα. Τώρα όμως;;; Το έργο που αφήνουν στην πόλη μετράει!!! Οχι οι τσακωμοί και οι θεαματικες κωλοτούμπες και τα θεαματικά πηδμηματα σε νέο μαντρί!!!!
      Σας παρακαλώ κύριε Προφύρη, μην τα γράφετε με σταγονόμετρο... είναι ενδιαφέροντα όσα γράφετε άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι....
      Ο αγνός ψηφοφόρος ξέρει να κρίνει !! Θέλει όμως τσιγκλισμα και βοήθεια.
      καληνύχτα σε όλους και όλες!
      Κι εγώ Γούλα θα ψηφίσω και στο καφενείο είδα να τον εκτιμούν πολλοί.
      Είναι καλό παιδί.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΞΕΠΕΣΜΕΝΩΝ ΝΑΥΑΓΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ για παράταξη Λουκόπουλου ..... μεγάλη ατάκα .....

      Διαγραφή
  8. Εγώ θα αναφερθώ μόνο σε Μητροπολίτη και κύριο Πελέκη και ΕΜΠΡΟΣ!
    Ας μην κρυβόμαστε, μας βλέπουν!!! ο Σεβασμιότατος όπου πάει και όπου σταθεί ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΥΛΕΣ!!! Στο χωριό Πλάτανο, από άμβωνα στις 23 Αυγούστου τον άκουσα να του πλέκει εγκώμια!!! Ηταν σωστό;;;Είναι ή δεν είναι δίδυμο αχτύπητο;;; Αλλη εξήγηση δεν χρειάζεται!!!
    Πάμε τώρα στη σχέση με το ΕΜΠΡΟΣ. τΗΝ ΕΞΉΓΗΣΗ ΤΗ ΓΡΆΦΕΙ Ο ΣΥΝΤΆΚΤΗΣ ΜΠΡΟΣ ΜΑΡΙΑ - ΠΙΣΩ ΑΝΤΩΝΗΣ!!!! ΙΔΡΥΤΗΣ ΡΑΠΤΗΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΕΚΗΣ. !!! τΥΧΑΊΟ ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ!!!! πΌΤΕ ΣΤΉΘΗΚΕ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ;;; Ειπαμε να το παιζουμε στραβοί... και να μην το λέμε. Εχει δίκιο ο αρθρογράφος. Ιδια πηγή, ίδιο στήσιμο!!! ιδιοι σκοποί!!!!! και στο βάθος η ΝΟΥΔΟΥΛΑ!!!!!
    Υπάρχει ένα ιστολόγιο ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ.. ΑΝΤΙΤΣΟΥΜΑΣ!!! Διαβάστετο θα σας λύσει απορίες.
    Κι εκεί γράφει για τους ύμνους Ιερόθεου σε Μπουλέ κλπ κλπ.
    Αυτά για τώρα!!!! Ο κύριος Ράπτης απαρνήθηκε το ΕΜΠΡΟΣ και τον κύριο ΠΕΛΕΚΗ;;; Παίρνει πίσω τα όσα κακά προξένησε στη Ναύπακτο αυτή η ΡΟΥΚΕΤΑ ΦΥΛΛΑΔΑ που ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ!!!!!
    Κ.Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Πορφύρη,
    Αν και δεν έχουμε καλές σχέσεις λόγω παρεξήγησης {Κάποτε μαλώσαμε οικογενειακώς για το ΠΑΣΟΚ και τον άντρα μου] εν τούτοις τώρα επικροτώ τα όσα γράφεις. Είσαι ξεκάθαρος και ουσιαστικός. Τολμάς να εγγίξεις πληγές που και χρονίζουν και πονάνε! Πρέπει να μάθουν οι Ναυπάκτιοι αυτά τα παρασκήνια που βγάζουν επίσκοπο, δήμαρχο και ενωματάρχη!!!
    Εμένα μου φαίνονται αληθινά και βάσιμα!!!!
    Ο κ. Γούλας είναι σίγουρα η καλλίτερη λύση για τη Δημαρχία και χρειάζεται και την παρουσία σας και την παρουσία άλλων μυαλωμένων!! Πρώτα το συμφέρον της πόλης και μετά οι συναισθηματισμοί! Πολύ σωστά γράφεις καλά λόγια για τον κ. Τάκη Λουκόπουλο. Είναι καλός άνθρωπος πράγματι και καλός φροντιστής. Εδω άδικα έμπλεξε στα δημοτικά! Αλλο φροντιστήρια και άλλο δημοτική φροντίδα και μάλιστα μιας μεγάλης γεωγραφικής περιφέρειας. δεν νομίζω ότι έχει κάτι να δώσει με την πανστρατια που τον ακολουθεί!!!
    Ψηφίζω ΓΟΥΛΑ κι εγώ και τον βλέπω σίγουρο Δήμαρχο! μακάρι!
    Ν.Δ. Τ.
    Συνταξιούχα εκπαιδευτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια κύριε Πορφύρη,

    Χρειάζεται ένα τέτοιο ταρακούνημα!! Ετσι με ευγένεια, με πνευμα, με σεβασμό και με επιχειρήματα. οσον αφορά τις ανώνυμες αναρθρες κραυγές που πετάγονται ανώνυμα, είναι αναμενόμενες. Εχουν μάθει στα θολά και μόλις καταλάβουν ότι το τοπίο καθαρίζει τότε ... οχλαγωγούν!
    Βοηθείστε τη νεολαία, το έχει ανάγκη!
    Ο κ. Γούλας πρέπει να βγει δήμαρχος και όλοι θα βοηθήσουμε.
    Εχει όπως είδα πολλά αξιόλογα νέα παιδιά δίπλα του και πρέπει να τα αναδείξετε.
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η σφυγομέτρηση έδειξε ότι πιάνουν τόπο τα γραπτά του Προφύρη!! Ολα ήρεμε και καλά. Οι Ενωτικοί αντιδρούν ... σαν να κατάλαβαν την ουσία των γραφομένων, που δεν τους αρέσει ... να τους τα σούρουν, οι τάχα πιο δυναμικοί αμολάνε αδέσποτα ότι τους καπνίσει... Ποσέξτε τον από πάνω άγνωστο θέλει να πει ότι τα κείμενα είναι επιθετικά τάχα....και έστω και ανώνυμα γίνεται ρεζίλι... Αλλο επιθετικότητα, άλλο σιωπηλή ανοχή και άλλο ελεύθερη διακίνηση γνωμης και ιδέας... κάποιοι το πάνε πονηρούτσικα να γαυγίσουν να φοβηθεί ο Προφύρης ... μην τον παρεξηγήσουν και να σταματήσει.... Οι σωστά σκεπτόμενοι, διαβάζουν, ζυγίζουν, κρατούν τα ωφέλιμα ....και αποφασίζουν....
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΦΥΡΗ. Περιμένουμε να συνεχίσεις μέχρι τέλους!!! Από τα πολλά σχόλια και μόνο βλέπεις πόσο σημαντικά γράφεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KKYRIE PORFYRA KAI PROFHTH HLIA EISAI EKTOS OLWN..POU NA PAEI O GOULAS KAI ME POIOUS NA PAEI??MILAS GIA LOULOPOULO KAI POIOI EINAI DIPLA TOU...DEN MAS LETE KYRIE PORFYRH KSEREIS POIOS KRIVETAI APO PISW APO TON KYRIO GOYLA....O K.NTAOUSANHS...MHPWS THELETE NA SYNEXISW????TA SXOLIA DIKA SAS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. BASIKA DEN KRYBETAI O NTAOYSANHS ALLA KYKLOFOREI EYTHARSWS DIPLA STO GOYLA DHLWNONTAS DEKSA ZERBA OTI TON STHRIZEI ME KLEISTA MATIA... MAKARI TETOIA EMPISTOSYNH NA EXOYN KAI OI ALLOI "EPWNYMOI" YPOPSIFIOI STOYS EPIKEFALEIS TWN PARATAKSEWN POY KATEBAINOYN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Νταουσάνης με τη στάση του να θυσιάσει τα πρωτεία, για χάρη της νεολαίας, πιστώθηκε με θαυμαστικά αυτό δεν παίρνει κύριε μου διαφωνίες... Λίγοι το κάνουν αυτό!!! Λάθη όλοι κάνουμε, αλλά μετράνε και τα καλα!!! Ευχαριστώ.

      Διαγραφή