Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] X




ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ,

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;

ΜΕΡΟΣ X






ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ NAFS CLICK!  ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!


Είναι πολύ καλό σημάδι, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ότι συμμετέχει ο αναγνώστης σε ουσιώδεις συζητήσεις για την αναζήτηση της καλλίτερης λύσης για το Δήμο Ναυπακτίας. Φυσικά οι Ναυπάκτιοι έχουν την ευκαιρία αυτή, χάρις στην ποιότητα, την ανεξαρτησία και την δημοκρατικότητα του NAFS CLICK.


Δυστυχώς τα περισσότερα τοπικά Ναυπακτιακά site διαλέγουν – επιλέγουν – κατευθύνουν – τα περιεχόμενα των αναρτήσεών τους! Ακολουθούν το δρόμο που … χάραξε ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ της γλοιώδους τακτικής, να … ξεσκονίζουν κατεστημένα, να προβάλλουν αφέντες, να παρασύρουν τον αναγνώστη με την μονομερή τους ενημέρωση!!!! Λυπάμαι που το γράφω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια! Εμένα προσωπικά, ουδέποτε φιλοξένησαν ανάρτηση, λέτε και ...βρίζω τα θεία!


Ας το πάρουν χαμπάρι, ότι αυτό και δεν τους τιμά και ας καταλάβουν ότι οι Ναυπάκτιοι το βλέπουν και δεν το έχουν σε υπόληψη! Δεν ξέρω αν αυτό κρύβει και άλλες – υλικές συνδιαλλαγές και οικονομικά ή προσωπικά οφέλη- όλα είναι πιθανά! Εγώ λυπάμαι ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ αυτή…..
 


Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου στα δημοτικά! Σέβομαι και τιμώ όλους τους υποψηφίους των παρατάξεων και για τη θέση του Δημάρχου και για τη θέση του συμβούλου!


Ο Τάκης ο Λουκόπουλος, είναι σταθερή αξία στην κοινωνία της Ναυπάκτου, συνάδελφός μου εκλεκτός Μαθηματικός, συνεργάσιμος, Ο Κώστας Κονίδας με πολύ καλή πορεία στα κοινά της πόλης, προσπάθησε αρκετά και έχει σεβαστή προσωπικότητα. Ο γιατρός ο Δούρος αξιοσέβαστο πρόσωπο, άκακος,  έχει να δώσει πολλά ακόμη στη Ναυπακτία.

 

Ο Γιάννης Μπουλές, συμμαθητής μου, κινητικός, έχει προσόντα, αλλά ... μας απογοήτευσε. Ειδικά οι κακές παρέες του, οι ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ στα παρασκήνια με το κατεστημένο [ξέρει αυτός τι εννοώ...] τον έκαναν να έχει γίνει αποκρουστικά ανεπιθύμητο δημοτικό πρόσωπο. Θα έχει τεράστιο πρόβλημα θεαματικού καταποντισμού… θα το δείτε….  Εγώ τον ευχαριστώ, για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ σε μένα… Μου έκοψε –μάλλον λόγω επιθυμίας κολλητού του- αναίτεια την ύδρευση από το πατρικό μου εδώ και 2 ½ χρόνια! Ας έχει την ευλογία του σεβασμιοτάτου και τη δική μου αγάπη! Φίλε Γιάννη, όλα εδώ πληρώνονται! Διαβάστε εδώ αν δεν το ξέρετε:  




Ο Γιάννης ο Νταουσάνης, αν τον δούμε όλοι χωρίς ίχνος προσωπικών εμπαθειών, ήταν δημιουργικός, άφησε αξιόλογο έργο, ήταν ο εμπνευστής της δημιουργίας της παραθαλάσσιας ζώνης ένωσης, άφησε πολλά κατασκευαστικά έργα και έργα ανάπλασης, φυσικά έκανε και λάθη – ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΆ-, είτε παγιδεύθηκε από κακούς συνεργάτες και οδηγήθηκε μοιραία σε σφάλματα, είναι όμως άνθρωπος που αγαπάει πολύ τη Ναύπακτο και παραμερίζει τις προσωπικές φιλοδοξίες! Είναι ή δεν είναι ο μοναδικός στην ιστορία της πόλης που έδωσε τη σκυτάλη σε νεότερο και δεν … ΕΦΥΓΕ… αλλά παρέμεινε στρατιώτης στα μετόπισθεν;


Πάμε τώρα στον νεαρό Θανάση Παπαθανάση. Ο Θανάσης είναι καλό παιδί, ήπιων τόνων, δεν ζημιώνει κανένα, ευκολόπιστος όμως και απονήρευτος που το πλήρωσε πολύ ακριβά. Βέβαια είναι κομματικό καθαρά δημιούργημα της Ν.Δ. και σφαγιάστηκε «στεγνά» από την παράταξή του, για να εξυπηρετηθούν άλλα μεγαλοσυμφέροντα οικονομικά και σκοτεινά. Θυμηθείτε πόσο … άδοξα… ύπουλα και άνανδρα τον «τσουβάλιασε» η παράταξή του!


Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις προηγούμενες εκλογές; Τότε έφαγε το «άδειασμα» του αιώνα! Η παράταξή του, ήθελε ΜΠΟΥΛΕ και έτσι οι γαλάζιοι «συνεργάτες του» με αρχηγό ένα … κοντό γαλάζιο διαπλεκόμενο … κραβαρίτη έτρεχε ή μάλλον τηλεφωνικά κατηύθυνε ψήφους να πάνε στον κ. Μπουλέ!  Καλά κανείς δεν πρόσεξε μια ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ – ΠΑΤ – ΣΑΧ; Η ΝΔ έστειλε  - για να σιγουρευτεί- κοτζάμ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ  Ν.Δ. Αιτ/νίας στον Μπουλέ και μερικούς άλλους;


Τώρα … πόσο φυσικό είναι (;) να αποστέλλονται πακέτο, πάλι από τη δεξαμενή «Παπαθανάση» με ολίγο Κονίδα, στον σερ Τάκη, … ένα μπουκέτο πρωτοκλασάτων (!) Μασάει η κατσίκα …ταραμά;;; και πως γίνεται να είναι … πεσκέσι …ένας από κάθε Δημοτική Ενότητα;;; Τυχαίο;;; Δεν νομίζω;;; Γράψε … Δανιά… ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΛΟΜΠΟΤΙΝΑ!!! Κοιμηθείτε … εσείς ώ άνδρες Ναυπάκτιο!! Η τύχη σας … δουλεύει!!!


Να τα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους;;; Ο σερ Τάκης έλαβε ένα οπλαρχηγό από Πυλλήνη τον κ. Κώστα Νούλα, ένα οπλαρχηγό από Αποδοτία, τον κ. Θωμά Κοτρωνιά, ένα οπλαρχηγό από τα Πλατανοχώρια, τον κ. Θανάση Κούκουνα και ένα … εξ αγχιστείας οπλαρχηγό καμπίσιο [τον φίλο αρχηγό Κονίδα τον βολέψαμε διοικητή νοσοκομείου!] τον Ανδρέα Κοτσανά!!!! Αυτά τα ξέρεις κυρ Τάκη;;;;


Μην μου πείτε … γράψε και για τον Γούλα… αυτόν τον θεωρώ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Συντάχθηκα εξ αρχής μαζί του και θα τον στηρίξω γιατί εκφράζει την Ναυπακτιακή νεολαία, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και πιθανές [ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ] καλλίτερες Ναυπακτιακές μέρες!!!
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!


[Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι]







9 σχόλια:

  1. Φίλε αρθρογράφε,
    Είμαι για άγνωστη, δεν έτυχε να γνωριστούμε. Ημουν κοντά σε κάποια πρόσωπα που αναφέρεις και προσέφερα τις υπηρεσίες μου. Μου είχαν τάξει επαγγελματική αποκατάσταση και βοήθεια στην οικογένειά μου. Αυτά που γράφετε, εγώ τα έζησα από πρώτο χέρι. Εχω πάρα πολλά στοιχεία που θα σας τα δώσω να τα αξιοποιήσετε. Εδώ στη Ναύπακτο που ζούμε, στην ουσία είμαστε πράγματι ... σαν αιχμάλωτοι αυτών που γράφετε...Για λόγους προσωπικούς δεν γράφω το όνομά μου. Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε να σας δώσω έγγραφα φωτογραφίες και άλλο υλικό [σημειώματα] να τα δημοσιεύσετε να μάθει ο κόσμος τι μαγειρεύουν!!! Βλέπω μερικούς που βγάζουν άναρθρες κραυγές... Αυτοί φωνάζουν γιατί τους ξεσκεπάζετε! Περιμένω να μου υποδείξετε κάποιο τρόπο να βρεθούμε.
    Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείτε όποτε θέλετε ή να μου στείλετε μήνυμα στο e mail: jporfyr@gmail.com, ;ή στο 6974438311 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ...

      Διαγραφή
  2. Ρε Πορφύρη φίλε, δεν ήξερα ότι ο Μπουλές και τα παληόπαιδά του σου έχουν κόψει το νερό στο χωριό 2 1/2 - 3 χρόνια! Ρώτησα κάποιο χωριανό σου και μου το επιβεβαίωσε! Τι κάθεσαι φίλε, τράβα τους μια μήνυση και μην τους λυπάσαι!!!! θα μαρτυρήσουν το γάλα της μάννας τους. Μου είπαν και για το ...ποιός διέταξε.... Πάντως πρέπει να ντρέπονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩ!
    ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.... ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ.... ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ... ΧΑΛΑΡΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ .... ΔΙΑΛΥΣΗΣ.....ή αλλιώς ΠΑΤΡΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ!!
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η "ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΑΤΡΙΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ" .... κ. ΔΗΜΑΡΑ ...ΚΑΛΕΝΤΖΩΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ;;;; ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΑΚΗ;;;; ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ;;;;
    ΕΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ.... ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΔΙΑΖΥΓΙΟ......
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.... ΣΑΣ ΨΥΛΛΙΑΖΩ.. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ..... ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΟΜΩΣ..
    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γραψε για τα λαμογια που μαζεψε ο λουκοπουλος !! μιλα για τα αρπακτικα απο λομποτινα - βετοψιστα και αμορανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ .... ΑΡΠΑΧΤΡΟΔΑΓΚΑΝΕΣ!!!! ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ, ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ κ.λ.π ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ ... ΝΑ ΤΙΓΚΑΡΕΙ!!!!!

      Διαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΠΟΡΦΥΡΗΣ Ο ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ!!!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΙΚΕΣ ΈΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!!!
    ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!.
    Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ... ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ... ΑΙΜΟΡΡΑΓΗΣΕ ΠΟΛΥ!
    Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ...ΠΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΘΕΟΣ!
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΧΘΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ!!!!
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ..... ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ -----ΓΟΥΛΑΣ!!! ή ΓΟΥΛΑΣ -- ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ!
    ΑΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ... Ο ΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ....
    ΑΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ... ΤΟΤΕ ....Ο ΓΟΥΛΑΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ... ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΡΦΥΡΗ....
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΠΟΡΦΥΡΗ. AΠ’ THN KAT’ BOYNOΡTA!
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΧΕΤΟΣ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΜΠΟΥΛΕΔΟΥΜ ΚΑΙ ΣΙΑ... ΣΕ ΛΕΝΕ «ΓΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ» ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΒΙΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή