Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] v



ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ,

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;

ΜΕΡΟΣ V

 [ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ]

TI ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ:


Ξανά σύνδεση με τα προηγούμενα και κριτικάρουμε τον «δικό μας Τάκη» χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς «γλείψιμο», χωρίς κακολογίες και χωρίς κακή διάθεση.  Όμως καλά τα λέμε εμείς, τι λέει όμως ο λαός; Τι λέει ο Ναυπάκτιος ψηφοφόρος;;;

 

Σήμερα θα σας ξαναφέρω επί «σκηνής» σχόλια από αναρτήσεις, ψαγμένα και δεόντως τεθεωρημένα!!!! Χωρίς αλλαγή, χωρίς προσθήκη, αυτούσια και γνήσια και ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ…. Σημασία έχει η ενημέρωση του αναγνώστη, όχι το ΚΑΠΕΛΩΜΑ!

 

ΠΗΓΗ:

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7577207914467696111&postID=5418931656612000290

16 Νοεμβρίου 2013 - 9:11 π.μ. ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
Σύριζα είναι ο Δούρος. Άντε και ο Καρακώστας. Οι άλλοι δυο τι  χρίσμα να πάρουν. Ο Ράπτης μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν άνθρωπος του Βουλγαράκη.
16 Νοεμβρίου 2013 - 7:39 μ.μ.  ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...

Πόλεμος στα μνημόνια, πόλεμος κατά του Ευρώ - φετίχ( Ελλάδα), πόλεμος υπέρ του Ευρώ - "γ@@άω" (Τέξας), πόλεμος στο Μερκελιστάν, πόλεμος στον Χαντζόπουλο, πόλεμος στην παιδεία, πόλεμος για την ΕΡΤ, πόλεμος στα μίσθαρνα τσιράκια των τοκογλύφων, πόλεμος κατά των εχθρών του λαού... πόλεμος, πόλεμος παντού βροντοφωνάζουν μέρα νύχτα σήμερα οι συριζιαίοι..... και γι αυτό κύριε αντιτσούμα θα πρέπει να προσθέσεις στο γκάλοπ και μια υποψηφιότητα πολεμοχαρή στρατηγού..... όπως αντιλαμβάνεσαι οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι σίγουρα μεγάλες.
16 Νοεμβρίου 2013 - 8:32 μ.μ. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Προς 8.13..... Και στρατηγό αγαπητέ να επιλέξουν θα πάθουν ότι έπαθε ο στρατηγός Κοτσυφάκης ( ΟΛΜΕ) ο οποίος εκεί που ανέμενε το τσουνάμι της λαϊκής οργής να "σαρώσει" τους δοσίλογους μνημονιακούς προδότες....στο τέλος  "σαρώθηκε" ο ίδιος.
Ο Σύριζα στο όνομα μιας τυχοδιωκτικής συμμαχίας θα συμπορευτεί πιθανότατα με το κόμμα του ψεκάσματος και των υδατανθράκων( ΥΕS!!!!) με αποτέλεσμα να προκύψει ανομολόγητος αχταρμάς που τύχη στις δημοτικές εκλογές δεν θα έχει καμία. Με αλλοπρόσαλλες - τάχα αντημνημονιακές - θερμοκέφαλες συμμαχίες, δεν παίρνεις εκλογές. J΄amais!  Είναι ανάγκη για κάτι καινούριο στην μικρή μας Ναύπακτο.
17 Νοεμβρίου 2013 - 12:34 μ.μ. ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...

- Ο Νταουσάνης, το τριτοκοσμικό Πασοκιστάν και η παρεούλα του.
- Ο Κωνσταντόπουλος το φαιδρό Πασοκιστάν και η φαρσοκωμωδία του.
- Ο Παπαθανάσης ο Σούτος και η εγκατάλειψη του.
- Οι πρώην Κονιδικοί και το φυλλορρόημα τους.
- Ο Παίσιος και η εποχή των Ρέιντζερς.
- Ο Τάκης που μπορεί.
- Ο Σύριζα πίσω απ τον Τάκη συνονθύλευμα που δεν μπορεί.
Αυτή η αναπαλαίωση χρόνια κρατεί.  ΕΛΕΟΣ ΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΗΝ ΚΑΙ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ Η ΠΟΛΗ.

17 Νοεμβρίου 2013 - 2:01 μ.μ.  ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει δήμαρχο ας το κάνει με απευθείας στηριξη τώρα, όχι με δηθεν δεξιούς, που τελικά θα είναι ΣΥΡΙΖΑ αν κερδίσουν
17 Νοεμβρίου 2013 - 7:00 μ.μ. ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΟ ΚΟΤΣΑΝΑ , ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟ ΔΟΥΡΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ.   -ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ-
18 Νοεμβρίου 2013 - 9:32 μ.μ.  ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...

Ο Ραπτης ειναι ο πιο δραστηριος και εχει προσβαση σε ολους τους πολιτικούς χώρους από τον Πελεκη -Βουλγαρακη -Δεσποτη αλλα και τους αριστερους ως μελος του ΣΥΡΙΖΑ ο Λουκοπουλος καλος αλλα ομηρος του Κοτσανα ο Δουρος χωρις κοινωνική ναυπακτιακη αποδοχη το οτι πήρε σταυρούς στις βουλευτικές είναι οτι καταψήφισαν τους άλλους των κομμάτων αλλά εάν θέλετε Επιτυχια να παει για Δημαρχος Γυναικα και προτεινω (2)την Παιδίατρο Λουκοπουλου και την Φαρμακοποιό Παναγοπούλου

Ένταση στο εσωτερικό της ομάδας; 

[http://antitsoumas.blogspot.gr/2014/01/blog-post_30.html]



Οι τελευταίες ειδήσεις παρουσιάζουν τους δύο ισχυρούς άντρες της Ενωτικής Πρωτοβουλίας να έχουν λογομαχήσει πολύ έντονα σε ανεξήγητο φραστικό επεισόδιο, παρά τις επίμονες προσπάθειες της Παράταξης να σκεπάσει το γεγονός. Καλή αρχή. 



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ …. ΚΟΥΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ….

 

[Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι]



2 σχόλια:

  1. Καλώς τον κυρ Γιάννη!!! Χα χα χα Που τα ξετρυπώνεις φίλεεεε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια θερμά κύριε Γιάννη. Ο λόγος σας κάνει αίσθηση. Σας διαβάζω με πολύ προσοχή και χαίρομαι που αφιερώνετε τον καιρό σας για τα δημοτικά της Ναυπάκτου. Οταν έρθετε Αθήνα πάρτε τηλέφωνο. Πάρα πολύ εύστοχα γράφετε και η πέννα σας είναι βουτηγμένη στην καρδιά και το μυαλό. Συμφωνώ ότι ο κ. Τάκης είναι κεφάλαιο για τη Ναύπακτο και τζάμπα έμπλεξε. Μου αρέσει που τον τιμάτε και τον εκτιμάτε.
    Καλή συνέχεια. Μας γίνατε ευχάριστη συνήθεια και σας περιμένουμε να ξαναγράψετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή