Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] vι



ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ,

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;

ΜΕΡΟΣ VI

 

[ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ]

TI ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ:

Ας δούμε ακόμη μια φουρνιά από σταχυολογημένα σχόλια Ναυπακτίων που απεικονίζουν και την σκέψη των Ναυπακτίων ψηφοφόρων. Από τα γραφόμενα καταλαβαίνει κανείς πως σκέφτεται και πως βλέπει τις δημοτικές εξελίξεις ο μέσος Ναυπάκτιος!
Είπαμε πάντα με σεβασμό στον «δικό μας Τάκη» χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς «γλείψιμο», χωρίς κακολογίες και χωρίς κακή διάθεση. 


19 Νοεμβρίου 2013 - 10:42 π.μ.  ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
Είναι απλό φίλε μου που αναρωτιέσαι γιατί τον Ράπτη. Από την τριάδα (εκτός Τάκη) ο Δούρος πάει για υποψήφιος βουλευτής και δεν τον ενδιαφέρει η Δημαρχία, ο Καρακώστας μετά από δυο καθόδους -κατάλαβε- και επέλεξε τον (θείο του) Τάκη για επικεφαλής. Ο Ράπτης (παρά τις ικανότητές του) είναι ο αδύναμος κρίκος αυτής της παρέας. Ψηφίζοντας αυτόν (και πείθοντας τον Ράπτη) μπορούν να δημιουργήσουν ρήγμα στη παράταξη Λουκόπουλου. Οι του Μπουλέ ψηφίζουν δαγκωτό Ράπτη!! Γι αυτό βρίσκεται μπροστά....
19 Νοεμβρίου 2013 - 8:35 μ.μ.  ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
Ενα γκάλοπ που ρεζιλεύει τον Τακη. Αυτοί που ψηφίζουν είναι αυτοί που δεν τον θέλουν μέσα στην παράταξη. Θέλουν γνήσιο ΣΥΡΙΖΑιο. Για να δούμε τι θα πει ο ΣΥΡΙΖΑνατραφής Καρακώστας, ο ΠΑΣΟΚοθρεφής Κοτσανάς και ο Καιάδας.
21 Νοεμβρίου 2013 - 8:09 μ.μ.   ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
Δηλαδή για να καταλάβω, εάν βγει ο Τάκης, θα έχουμε Καρακώστα και Δούρο να συνδέουν Δημαρχείο και κεντρική εξουσία (ΣΥΡΙΖΑ)? ΣΥΡΙΖΑΟΙ και ξεπεσμένοι ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ με Τάκη μπορετά. Αντε να δούμε πως θα είναι και αυτό
21 Νοεμβρίου 2013 - 9:03 μ.μ.  ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
Κάποτε λέγαμε τα Θοδωρακια και τα Χατζηδακια , σήμερα λέμε τα Καρακωστακια και τα αρ@@δια μας τα δυο .@
21 Νοεμβρίου 2013 - 10:28 μ.μ.  ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
ο Τάκης χωρίς Kοτσανα Kαρακωστα δεν ξέρει να πάει ούτε για καφέ...
22 Νοεμβρίου 2013 - 8:54 μ.μ.   ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
τελευταίος ο Τάκης στο γκάλοπ της αριστερας στη δεξιά δεν υπάρχει που πάει ο έρμος; ελπίζω να καταλάβει νωρίς τι πάει να πάθει και να την κάνει... διαφορετικά κλάψατε τον!
22 Νοεμβρίου 2013 - 8:57 μ.μ.   ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
Η παρουσία και μόνο του Καρακώστα σε διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ , μόνο "αθώα" κατ΄ εμέ δεν ήταν.
Ήταν συνηδειτή επιλογή κάποιων "παλαιοκομματικών" (έχει και τέτοιους πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ), που ενδιαφέρονται περισσότερο για την κεντρική πολιτική σκηνή και όχι για την Ναύπακτο.
Είναι όλοι αυτοί που άρχισαν να ράβουν κουστούμια Εξουσίας, και στην κορύφωση του πάθους τους, παρέσυραν κι αυτόν ακόμα τον έρμο τον Καρακώστα, (θυμηθείτε πως αποδοκίμαζε κατά το παρελθόν τέτοιου είδους κομματικές τακτικές και παρεμβάσεις), σε απίστευτη γκέλα!!!.
Και αν υποθέσουμε κ. Τάκη ότι ο Παπαθανάσης αποφάσιζε τελικά να μην είναι υποψήφιος κι "αρμένιζε" γι αλλού, ο κ. Κονίδας "συνηθίζει" ως Διοικητής, και η ΔΗΜ.ΑΡ. ξαναχτίζει γέφυρες με τη Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. (προέχει βλέπετε η σωτηρία της χώρας), εσείς θα "εγκατασταθείτε" στη Κομουνδούρου για το "χρίσμα"; Οι άλλοι αν χρειαστεί ακόμα και τον Κωνσταντόπουλο θα βάλουν υποψήφιο με τον Μπουλέ!!!.
27 Νοεμβρίου 2013 - 8:51 μ.μ.   ΑνώνυμοςΟ/Η Ανώνυμος είπε...
Ρε φίλε 8:31 από ποτέ έγινε κεντροαριστερός ο Ράπτης. Ξεχνάς ότι υπήρξε ο εκλεκτός του Βουλγαράκη και του Πελέκη; Πήγε στον Νταουσάνη του έταξε στήριξη, έγινε πρόεδρος της ΔΕYΑN με μηδέν προσφορά, τσέπωσε 1350€ επί περίπου 18 μήνες και μην την είδατε τη στήριξη. Φωνάζει για τα Δυτικά προάστια αλλά αν το σπίτι του ήταν στο Νιοκαστρο (το επάνω) δεν θα ήθελε τις ανεμογεννήτριες, θα πάλευε για το Νιόκαστρο και τη Στίλια. Τσέπη μου τσεπούλα μου είναι. Αυτές οι πρακτικές δεν είναι χαρακτηριστικό των κεντροαριστερών αλλά των δεξιοδεξιών. 


Λοιπόν, καλοί μου αναγνώστες, δεν έχετε παράπονο, καταλάβατε τώρα τι λένε οι ίδιοι οι ΕΝΩΤΙΚΟΙ «θαμώνες» ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΒΛΕΤΙ!!! Θέλετε να βγάλουμε περίληψη και κεντρική ιδέα; Μην τα περιμένετε όλα από εμένα!!! Σκεφτείτε και σεις κάτι! Αφήστε τα πικρόχολα σχόλια!!! 


Που πας Τάκηηηηη, τελικά ποιος σε αγαπάει πιο πολύ; Ο δεσπότικός κ. Ράπτης; Ο ΣΥΡΙΖΑνατραφής Καρακώστας, ο ΠΑΣΟΚοθρεφής Κοτσανάς και ο Καιάδας, ή εγώ που τα λέω φόρα;

[Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι]

10 σχόλια:

  1. Κύριε Πορφύρη, ο σεβασμιότατος με ποιόν θα βάλει υποψηφιότητα;;; Κάπου στα σχόλια διάβασα θα βάλει με τον Μπουλέ,, εγώ θα τον ψηφίσω! Να σκάσουν μερικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστηχώς η κινηση πολιτων εκανε ενα μεγάλο λάθος , μαζεψε μαζί ανθρώπους χωρις κοινά χαρακτηριστικά !!! να μην μιλήσω για το μηδεν έργο που προσφέραν στο παρελθόν οι σωτήρες των ορεινών ..... φανεροί και κρυφοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πορφύρης μετά το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ στρέφεται τώρα και το Αυτοδιοικητικό. Καίτοι έχει τα κιλά του τρέχει και τα προλαβαίνει. Γεια σου Γιάννη κουκιά σπέρνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ!!!! ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ NAYPAKTIA NEWS. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΥΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΝΝΑΚΗ,
    ΑΣΤΕΙΑ ΑΣΤΕΙΑ, ΤΑ ΑΝΑΨΕΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ...ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.... ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΚΕΨΗ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ..ΚΑΙΑΔΑΣ;;;; ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ;;;;; Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΙΟΥΤΟΣ ΠΑΛΙ, ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για τραγούδι έχουμε Ζορμπά .... δεν χρειάζεται άλλος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι γίνεται ρε παιδιά; Αφού ο Τάκης δεν μπορεί, μήπως να επιστρέψουμε σε Παπαθανάση ή τουλάχιστον να κρατήσουμε τον Μπουλέ... Γιατί κάπου εκεί το βλέπει να πηγαίνει το πράμα... Δεν είδα αντίστοιχους σχολιασμούς για τις άλλες παρατάξεις και κάπου, κάτι δεν μου κολλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ... ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ....ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..... Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ!!!! ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ!!!!!
      ΓΟΥΛΑΣ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΥΣΗ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Η δυσκολία δεν είναι να φτιάξεις ψηφοδέλτιο αλλά να βάλεις αξιόλογους ανθρώπους σε αυτό.
      Σιγά μη δυσκολευτεί ο Παπαθανάσης, που αν θέλει αγοράζει τη μισή Ναύπακτο.
      Ο δε Μπουλές, έχει κάνει τα κουμάντα του κι από το πόστο του Δημάρχου που ήταν έχει πλέον πολλούς που του έχουν υποχρέωση...
      Η μισή νεολαία στη Ναύπακτο είναι άνεργη. Που λες να πάει; Στο Γούλα -που δεν αντιλέγω ότι έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις και όραμα- ή σε κάποιον που τους λύνει το άμεσο πρόβλημα με λίγα χρήματα ή του δίνει την ελπίδα ότι θα τον απασχολήσει στο Δήμο έστω και με 5μηνο ή που θα τον απασχολήσει και ο ίδιος στην επιχειρησή του ως ωρομίσθιο;
      Ας μη γελιόμαστε. Στη Ναύπακτο πάντα θα κάνουν κουμάντο οι άνθρωποι αυτοί. Η νεολαία ποτέ δεν ύψωσε το κεφάλι και το ανάστημα. Τώρα θα το κάνει;..

      Διαγραφή
    3. Πάρα πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σας!!! Δυστυχώς η απελπισία ... θολώνει το μυαλό!!!! Μακάρι να ψηφίσουν όλες και όλοι με ξάστερο μυαλό και να ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ όσους ή δεν προσέφεραν κάτι, ή με τη σιωπή τους φρόντισαν να υπάρχει αυτό το τέλμα!!!

      Διαγραφή