Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ



ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
& ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
 
ΓΡΑΦΕΙ - ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
Γεννήθηκε στη Σκάλα Ναυπάκτου, όπου και τέλειωσε το Δημοτικό, συνέχισε και τελείωσε τις βασικές του σπουδές στην Αθήνα στο εξατάξιο 7ο Γυμνάσιο Παγκρατίου, σπούδασε στο Παρίσι Γαλλική Φιλολογία, μιλάει απταίστως δύο ξένες γλώσσες (Γαλλικά, Αγγλικά). Αμέσως μετά την στρατιωτική του θητεία δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στη Ναύπακτο ως ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών



ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

1983 έως 1997 Πρόεδρος της πρώην Κοιν.  Σκάλας
1994 έως 1997 Αντιπρόεδρος του Συμβ. Περιοχής 1ης Εδαφικής Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας (όρια πρώην Δήμων Ναυπάκτου και Αντιρρίου).
1998 έως 2002 Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην δήμου Ναυπάκτου
2003 έως 2006 Δήμαρχος του πρώην Δήμου Ναυπάκτου
2003 έως 2006 Αντιπρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Αιτ/νίας.
2007 έως 2010 Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Ναυπάκτου
2003 έως 2010 Πρόεδρος του Συνδ. Προστασίας & Ορθολ. Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου ο «Αρίων»


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Επί σειρά ετών πρόεδρος ή μέλος Αθλητικών και Πολιτιστικών συλλόγων. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Φούντζουλα – Νταουσάνη, η οποία είναι δημοτική υπάλληλος- και έχουν δύο παιδιά την Αγγελική απόφοιτο του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και τον Θανάση απόφοιτο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας τα οποία εργάζονται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Νταουσάνη.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ

Συνήθως, εμείς οι Ελληνες, προσπερνάμε τα όσα καλά κάνει για τον τόπο του κάποιος και φροντίζουμε να … «προβάλλουμε» ότι πήγε λίγο στραβά, ή ότι δεν έγινε ακόμη! Στην περίπτωση του Δημάρχου Ναυπάκτου κ. Γιάννη Νταουσάνη, αυτό έγινε κανόνας. Ο άνθρωπος αυτός άφησε και πολλά και ποικίλα έργα και μάλιστα ανάπτυξης και δημιουργίας!


Πρώτα νοικοκύρεψε το σπίτι του Δήμου, έτσι έκανε νέα πτέρυγα στο Δημαρχείο, με αίθουσες για τις τεχνικές υπηρεσίες, την πολεοδομία, ως και νέο γραφείο Δημάρχου από τα προγράμματα Θησέας. Φρόντισε για την οδοποιϊα προς ΧΥΤΑ, έκανε έργα ανάπλασης της χωματερής, έκανε σημαντικά έργα ανάπλασης του κάστρου [αποκατάσταση τμημάτων, κατασκευή φυλακίων, διαμόρφωση μονοιπατιών, δημιουργία χώρων θέασης και στάσης, υδροδότηση, ηλεκτοφώτιση, πυροπροστασία κ.λ.π],


Μοναδική ήταν η ανάπλαση των οδών Ιλ. Τζαβέλλα & Νότη Μπότσαρη, της συν. ΜΠΟΤΣΑΡΕΪΚΑ, η πλακόστρωση του κάστρου, η ανάπλαση του χώρου από Φλοίσβο μέχρι Βαριά, η τοποθέτηση καλλωπιστικού επιστύλιου φωτισμού σε κεντρικούς δρόμους, η επέκταση του αποχετευτικού δικτύου λυμάτων, ο καλλωπισμός και η διαμόρφωση προαυλίων σχολείων,  τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;


Στις προσπάθειες για καλλίτερη ποιότητα ζωής, [π.χ. εξασφάλιση καθαρού πόσιμου ύδατος] στα πολιτιστικά δρώμενα, αρίστευσε!! Φρόντισε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με τη δημιουργία χώρων στέγασης των τσιγγάνων,  εδραίωσε τα ΤΕΙ Ναυπάκτου, φιλοξένησε ομογενείς, ίδρυσε ΚΑΠΗ, τι δεν έκανε! 



Είχε μια μεγάλη ατυχία, που στην ουσία ήταν ΧΤΥΠΗΜΑ ΥΠΟΥΛΟ δυστυχώς από συνεργάτες (!) στην περίπτωση του ΞΕΝΙΑ! ΕΕΕ, αυτό βρίσκουν να του προσάψουν, που απλά το φορτώθηκε λόγω των ανεγκέφαλων συνεργατών του και αυτό το κάνουν σημαία κάποιοι που και δεν έκαναν τίποτε στη θητεία τους και  θέλουν να ρίξουν λάσπη.



Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο φίλο ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ. Αξίζει ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα προσέφερε στον τόπο μας με τη δράση του. Του αξίζουν θερμά ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΑ συγχαρητήρια που έδωσε «γηπεδο» στα νειάτα, αφήνοντας την ηγεσία της δημοτικής κίνησης για τα νιάτα και ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, απλός υποψήφιος!!!

Ακούστε  και την προεκλογική του συνέντευξη στο STUDIO ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

http://youtu.be/ejnbSDkBRlA
 




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου