Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΙΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ



Φιλαράκιαααα, σας πήρε τηλέφωνο ο “ΑΓΙΟΣ” να σας καθοδηγήσει ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;

ΑΛΗΘΙΝΟ ή ΨΕΜΜΑ;



Όταν το πρωτο άκουσα είπα θα κάνουν πλάκα …Μπήκα στον πειρασμό να το ψάξω και μυρίστηκα … λιβάνι!!! Πολλοί μου είπαν ότι δέχθηκαν ευλογημένο τηλεφώνημα από θρησκευτικο – πολιτικό γραφείο! Ενας Αλβανός μου είπε ότι Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ (SIC) τηλεφωνάει και δίνει γραμμή να ψηφιστεί ο τάδε, αλλιώς λέει … χαθήκαμε!!!


Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που ‘ναι ο μεγάλος ο παπάς; ΑΜΠΕΜΠΕΜΠΛΟΜ ΤΟΥ ΚΕΙΘΕ ΜΠΛΟΜ ΜΠΛΗΜ ΜΠΛΟΜ!
Ποιες οικογένειες παίρνει τηλέφωνο ο μεγάλος ο παπάς; Δεν θέλει φιλοσοφία … εκεί που ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ η αγιαστούρα του!
Φιλοσοφημένος παπάς! Σου λέει, πόσες υποτροφίες έδωσα συνολικά την 4ετία από τα ιδρύματα και σε πόσες οικογένειες; ΤΟΣΕΕΕΕΣ … όμορφα επι ΤΟΣΟΥΣ η οικογένεια και οι γνωστοί!!! Να ένας καλός αριθμός!! ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!!


Σε πόσους έδωσα … ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΕΛΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥΣ;; από κάθε εκδήλωση μέσω εκκλησίας; ΤΣΟΥΠ να κι άλλα ΖΩΝΤΑ ΖΩΑ για άρμεγμα ψήφου! Πόσους ΒΟΛΕΥΩ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ, στα ΓΛΩΣΣΟΚΟΜΑ [ΠΑΓΚΑΡΙΑ]  σε ΜΑΣΤΟΡΙΚΑ και ΕΡΓΑΤΙΚΑ, σε ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ (!) ναι έκανε και από αυτούς! ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣ, ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ!!! Λέμε ψέματα ΑΓΙΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΠΑ; [την οξεία βάλτε την όπου θέλετε το ίδιο είναι]


Ε, ρε κράξιμο που σου χρειάζεται ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΠΑ.. με ή άνευ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΣ! Με το ζόρι κρατάω κάτι παιδάκια που είναι έτοιμα να σου ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΡΑΧΗ… φαντάζεσαι τι έχεις να τραβήξεις, «αν σε στρώσουν στο κυνήγι» και αν σου … απευθύνουν ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΑΚΙΑ, ΣΤΙΧΑΚΙΑ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ … που θα πετάγεσαι στον ύπνο σου!!!!  Δεν πιστεύω να … σου αρέσουν!!!


Επειδή πολύ ασχοληθήκαμε με ΤΙΣ ΟΡΘΟΤΟΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ… κλείνω και πρόσεξεεεε!!! Υστερα κλαίνε!!! Να σου πω ένα μυστικό;;; Από όσους τηλεφώνησες ούτε το 1/3 ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ!  Οι άλλοι θα σας ζωγραφίσουνε κανονικά!!! ΟΧΙ ΜΑΥΡΟ ΣΚΕΤΟ… ΠΙΣΣΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΜΙ! Ολοι βλέπουν τον ΧΑΜΟ!!! Εσείς δεν λέτε: «ΕΝ ΤΩ ΑΔΗ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ»;


Ευλογείτε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ μεγάλε «Αγιε Παπά», να ζητήσω μια χάρη; Θέλω να μου εξηγήσετε κάτι απλόόόόο… Τι εννοείται με τη φράση σας, «χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας γιατί κινδυνεύουμε…» Από ποιους κινδυνεύετε; ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Ερχόμαστεεεε μεγάλεεε παπά!!!!!!!
ΟΛΗ ΔΟΞΑ ΟΛΗ ΧΑΡΗ ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!!! Και μια συμβουλή: Μην ξεχνάτε … όλα εδώ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου