Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ - προεκλογικα "χυδην"



ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ….. “ΧΥΔΗΝ” & ΡΟΥΣΦΕΤΟΑΝΑΘΕΣΟΥΛΕΣ … ΦΥΡΔΗΝ ΜΥΓΔΗΝ!!!


ΑΧ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΝΗΡΕΕΕ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ..


Τώρα, που όλοι είναι απασχολημένοι με την συλλογή ψήφων… «την νύχτα που κοιμούνται τα πουλιά… βγαίνουν κάτι έξυπνα παιδιά και βουτάνε ψηφαλάκια στα κρυφά…» Σήμερα έχω φιλαράκια … ΛΑΓΟ ΣΤΙΦΑΔΟ!



...Αρκεί μια περιήγηση στο Διαύγεια για να διαπιστώσει κανείς ότι "παλιά μου τέχνη κόσκινο". Τι; Μόνο οι παλιότεροι ξέρουν από αυτά; Εμείς είμαστε πιο παλιοί και έχουμε και την ευλογία, μαζί με το κληρονομικό χάρισμα .... 



Έτσι μιας και υπάρχουν λακκούβες, υπάρχει και άσφαλτος! Κι έτσι αγοράζουμε με απ' ευθείας ανάθεση μερικούς τόνους ψυχρό ασφαλτόμιγμα χύδην (24 είναι καλά για αρχή!) και κάνουμε μια απ' ευθείας ανάθεση ! Έτσι θα κλείσουμε τις λακκούβες ! ... Κι έτσι ο Ναυπάκτιος και η Ναυπάκτια θα δουν το Δήμο δίπλα τους, συμπαραστάτη τους και να παρουσιάζει έργο .... Πάρτε μάτι…..



Και τι έργο ; Να κάνει αυτό που οφείλει για τον δημότη του! Αυτό που οφείλει, γιατί γι' αυτό πληρώνει κάθε Ναυπάκτιος!
Αλλά έτσι είναι ... Οι λακκούβες είναι εδώ και δόξα τω Θεώ λεφτά έχουμε! Απ' ευθείας ανάθεση (ζήτω ο νόμος ! κάτι ξέρουμε, γιατί το έχουμε σπουδάσει το άθλημα!)
Και το έργο γίνεται ! .... Ε! δίνουμε μερικές χιλιάδες Ευράκια για τα ψηφαλάκια. Από αντιπολίτευση…. ύπνε που παίρνεις τα παιδιά……


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1Η
Ημερομηνία απόφασης δημάρχου 13-5-2014! Γιαννάκηηη, πονηρέεε, μας βλέπουνε!!!!!


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2Η
Εδώ Γιαννάκη, θέλεις το λιγότερο … λιντσάρισμα!!! Δήμος Ναυπακτίων είσαι ή της Πρέβεζας;;; Δείτε καρτέλλα προμηθευτή, στο Επιμελητήριο!


Ο Δήμαρχος ουσιαστικά ορεινών περιοχών Ναυπακτίας, πιο πολύ Μηλιάς και επιλεκτικής … Πυλλήνης  εκδικείται τους Ναυπάκτιους και ψωνίζει από Πρέβεζα μεριά!!!
ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΑ ΧΥΔΗΝ;;; ΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ;;;; ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ;;;


Ε.. ΟΧΙ ΔΑ, ΑΠΛΑ ΟΙ.. ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΙ…. ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…
ΠΩΣ ΑΠΟ … ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ!] ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΡΕΒΕΖΗΣ




Αρκούν αυτά … για κολατσιό!!! Σεβασμιότατε ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΗΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ …. Βάλε πιο πολύ το ΑΓΙΟ χέρι σου, βροντοφώναξε τι πρέπει να κάνουν οι πιστοί!!! Ευλογείτε!!! 



Υ.Γ. Τα υπόλοιπα παιδιά… έχουν βάλει νέφτι και πάνε … ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ και στα καφενεία, μπράβο παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου