Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΕπίσκεψη ομάδας και ομιλία υποψ. Δημοτ. Συμβούλου κ.  Γιάννη Πορφύρη στους ετεροδημότες της Αθήνας

 
Πάνω από 115 ετεροδημότες της Αθήνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης κ. Γιάννη Πορφύρη για ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή σκέψεων πριν τις δημοτικές εκλογές στη Ναυπακτία. Η εκδήλωση που ονομάστηκε «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαϊου 2014 στο συνεργατικό καφενείο «ΤΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ» στα Πατήσια.


Μίλησε για 20 λεπτά της ώρας  ο υποψ. Δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας κ. Γιάννης Πορφύρης, μεταφέροντας στο ακροατήριο, τον νεανικό παλμό, την ενότητα, τη διάθεση για ανανέωση και δημιουργία που δημιουργεί η εντελώς νεανική ομάδα του υποψ δημάρχου κ. Γιώργου Γούλα. Το πείραμα της αφυπνίσεως της Ναυπακτιακής νεολαίας, τόνισε ο κ. Πορφύρης πέτυχε και ένα άλλο ρεύμα εντελώς διαφορετικό δημιουργείται στη Ναυπακτία.


Αναφέρθηκε στην άσχημη κατάσταση του δήμου, στην έλλειψη οράματος, στον αχταρμά της ανομειογένειας που διοικούσε το Δήμο, με αποτέλεσμα να γίνουν ανακατατάξεις, μετακινήσεις, ανακυκλώσεις, μεταγραφές και περίεργες ζυμώσεις.  Κάλεσε όλες και όλους να στηρίξουν την προσπάθεια της νεολαίας, που είναι προσπάθεια των παιδιών όλων μας και δεν πρέπει να την προσπεράσουμε.


Στη συνέχεια δόθηκε η ευκαιρία στους καλεσμένους να ρωτήσουν, να εκφέρουν την γνώμη τους και να προτείνουν ιδέες για την λειτουργία του Δήμου. Πήραν το λόγο, πάνω από 15 άτομα και καταγράφηκαν αρκετές απόψεις. Χαιρετισμό απηύθυνε στους ετεροδημότες η επίσης υποψ. Δημοτική σύμβουλος Ναυπακτίας κα Λίτσα Βάββα Μπακόλα, η Ναυπάκτια υποψ. Δημοτ. Σύμβουλος Νέας Σμύρνης κα Φωτεινή Φωτεινοπούλου, ο υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης κ. Ανδρέας Τραχήλης, η κα Αικατ. Χατζούλη Φούτζουλα Soaring Manager της ·Forever Living Products Hellas-Cyprus, ο κ. Γιάννης Παρίσης κ.α.


Στη συνέχεια η δημοτική ομάδα μετέβη στη Νέα Σμύρνη και στο κέντρο ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΚΑΦΕ, όπου συνάντησε και άλλους Ναυπακτίους, καθώς και στην περιοχή Rodeo της Καλλιθέας και στις Τζιτζιφιές για τον ίδιο λόγο.
Την όλη διοργάνωση των συναντήσεων πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία οι κυρίες Μαρία Μπακόλα, Λίτσα Βάββα, Φωφώ Μουτοπούλου και Καίτη Χατζούλη και τις ευχαριστούμε θερμά.

11 σχόλια:

 1. Πολλα μπραβο για την εκδηλωση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ μας κύριε Γιάννη,
  Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία να μας επισκεφτείτε.Δεν μας φέρατε προγραμμα τυπωμένο να έχουμε, αν έρθετε αυτη την εβδομάδα ξανά αφήστε τα στο ζαχαροπλαστειο στην οδό Μεγίστης και Σωκράτους ευχαριστώ.
  Ντέπυ Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάρα πολύ ωραία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
  ΜΑΙΡΗ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κύριε πρόεδρε, αν έχετε το πρόγραμμα σε ψηφιακό αρχείο να το στείλετε στο e mail το δικό μου ή του συλλόγου να το τυπώσουμε και να το αναρτήσουμε μας το ζητάνε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΑΛΗ ΕΚΛΟΓΗ
  ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΙΤΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΤΡΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!
  ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μην ξεχάσετε να μας στείλετε το πρόγραμμα της παράταξης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τις ευχές σας και την αγάπη σας!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Θερμότατα συγχαρητήρια αδελφέ Γιάννη!!!
  Είστε και ο μόνος της παράταξης που μας επισκέφθηκε στην Αθήνα! Σ ευχαριστούμε για το κλίμα που μας μετέφερες!
  Ξενοφών Ν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Εγώ κύριε Γιάννη τις προηγούμενες ψηφισα ΜΠΟΥΛΕ και απαγοητεύτηκα....τώρα Θα σας ψηφίσω!
  Κική

  ΑπάντησηΔιαγραφή