Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ... ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΑ ... ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΦΗΚΕΣ!!!!




ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ  ΥΠΕΡΓΗΡΟ “ΡΑΜΟΛΙ ” ΒΑΣΙΛΕΑ  … ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ & ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ…. ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΓΟΥΡΕΣ!!!





Μεγαλειότατε υπέργηρε και ανόητε «συγγενή ούτε εξ αίματος, ούτε εξ αγχιστείας, από άλλη μάννα και από άλλο πατέρα»!
Κάποτε σε έπιασα δημόσια … «με τη γίδα στην πλάτη» θυμάσαι που και πότε…. Αφού σε «γύμνωσα» όπως σου άξιζε, ζήτησες … τάχα συγνώμη, ενώπιον εκπροσώπου του Θεού (!) [τώρα να είμαστε σωστοί … τίνος Θεού τάχα πιστεύετε και οι δύό … δικό σας καπέλο] και εγώ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΑ. Δεν σε δίωξα, δεν ξαναβρέθηκα μπροστά σου, όχι από φόβο, αλλά για ένα και μόνο λόγο…


Γιατί έχεις προχωρήσει πολύ τα –ήντα,  γιατί οι ημέρες σου είναι … λιγοστές … και θα πρέπει όπως έχω ορκιστεί ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΣΙΡΙΜΟΝΙΕΣ!!!
Έχεις όμως … καβαλήσει, -φεύ- το καλάμι και ασύδοτος χωρίς  να κοκκινίζεις, «παπαρδελίζεις», «φοβερίζεις», «κατηγοράς», θέλεις να διοικείς … με τις γνωστές δολοπλοκίες σου, είτε φανερά, είτε από τα παρασκήνια…
Παρασύρεις δε –φυσικά δίνοντας σε ιθαγενείς ψεύτικα βραχιολάκια - αδύναμα ανθρωπάκια, που δεν σε έχουν στείλει στον αγύριστο και σε ανέχονται … είτε φοβισμένα, είτε για να βγάζουν φωτογραφίες με …. ανθρώπους τάχα της εξουσίας… και να κρατούν εξουσία χωρίς αντίκρισμα!


Με γεια σου και με χαρά σου αυτά τα καμώματα, δεν με νοιάζει, «μαϊμού» μεγαλειότατε  χωρίς βασίλειο, Δ.Σ και υπηκόους! Παίξε με τα … χαρτζιλίκια σου….
- Εμένα γιατί με πειράζεις;;;; Γιατί με συκοφαντείς;
- Γιατί ζητάς από τη … Σαλώμη την κεφαλή μου επί πίνακι;;;
- Γιατί, όταν πας σε «ευλογημένα και …  αφορισμένα» ψηλώματα λες εν τη απουσία μου ότι θα με τσακίσεις και θα με διαλύσεις;
- Δεν ξέρεις απερίσκεπτε, ότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά;
- Γιατί δίνεις αέρα στο «πτωχό» «ξέ@ωλο» που συνευρίσκεσαι όταν πας στο χωριό του  (ξέρεις εσύ ποιο είναι … του έδωσες … εξουσία … για αντάλλαγμα) και δημόσια, σε παραλιακό μαγαζί …. να λέει στην παρέα της … φοβέρες, ότι ο «σύντροφός της» δηλαδή εσύ, θα με διαλύσεις, θα μου κάνεις κακό, θα με ξετινάξεις και θα βάλετε μπράβους να με δείρουν;;; Ζώα (!) που λέει και ο Βασίλης Λεβέντης, η κοινωνία είναι μικρή… είπαμε και οι τοίχοι έχουν αυτιά….


- Γιατί έχεις αμολήσει τα ίδια παραγάδια σου, σε «ανθρωπάκια» άλλων «συνωμοσιών» εκεί φυσικά που και σεις ανήκετε και όποιον γνωρίζουν …. με κατηγορούν;;;; Αυτά τα ανθρωπάκια, εμείς τα λέμε «ρουφιανάκια» και «σφήκες» και τα ξέρουμε… κάνουν μπαμ από μακριά!!!
- Ξέρεις πως λέγεται ένα άτομο …. με αυτά τα δικά σου γνωρίσματα;;; ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ!!! Εσύ γιατί θέλεις να διεκδικήσεις αυτό τον τίτλο;;; ΜΑΖΕΨΟΥ … ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ … ΟΠΟΙΑ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ σου έμεινε… γιατί … η υπομονή μου λιγοστεύει και μου είναι εύκολο με τα χαρτιά, αποδείξεις κ.λ.π. στοιχεία που έχω  να σε κάνω ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ!!!!


Μεγαλειότατε, του μόλου, του διαβόλου και του ΜΠΙΠ …..,
ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ….. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ….. παίζεις σε δύσκολη έδρα… παίζεις με άνθρωπο που πολεμούσε με … το μαχαίρι στο στόμα… δεν φοβήθηκε τους Τούρκους και τις κακουχίες και δεν έπλενε πιάτα και  κουταλοπήρουνα…. ΧΑ ΧΑ ΧΑ μεγαλειότατε, χωρίς…. Βασίλειο!!!
Το παίζεις ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, αθεόφοβε …. ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΚΟ…
Δείξε στον κοσμάκη ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ για φιλανθρωπίες;;; Πόσα χρήματα έδωσες απάτη μεγαλειότατε!!!
Πες την αλήθεια ότι ΕΙΣΑΙ όχι δωρητής (!) αλλά ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ που σου εμπιστεύονται οι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ και εσύ με τα κουτάβια σου, δεν αφήνεις να φτάσουν στους φτωχούς σε κάθε μεριά της Ελλάδος, αλλά  τα στέλνεις … βόλτα … στον Γερμανό!!!
Αμε λοιπόν στον “έξω από δω”, που υπηρετείς, γιατί θα πάρεις στο λαιμό σου και τα σαλιάρικα κουτάβια σου … που σε υπηρετούν….  

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ... ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ 
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΗΧΘΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ 
ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ... ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ....

4 σχόλια:

  1. Ποιος είναι τώρα αυτός; Και αυτή; Είναι η ίδια;
    " Αυτός, αυτή και τα μυστήρια"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το έγραψα αυτό το άρθρο να διαπομπεύσω εντελώς πρόσωπα, αλλά για συμμόρφωση και να καταλάβουν αυτά τα άτομα ότι ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ....
    Δεν έχει μεγάλη αξία να δείξεις τους πρόστυχους, αλλά να τους ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙΣ...
    Βέβαι είδα ότι όλη αυτή η ... σκατοπαρεούλα μπήκε ΦΟΥΛ και το διάβασε ... το πήρε το μήνυμα!!
    Το γρατσούνισμα σε ξυπνάει... το τελείωμα το δίνεις όταν δεν πάει άλλο η κατάσταση και το κάνεις ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ... ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑ ΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΔΕΛΦΕ!!! ΟΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ... ΕΙ ΕΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΥΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΣΙΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ!


    ΒΑΓΓΟΣ ΓΥΦΤΟΒΑΓΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή