Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΞΥΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

http://syletpatr.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html

Τελεσίγραφο του Νίκου Αντωνιάδη στον πρόεδρο του Ξύκειου Ιδρύματος Μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο

Επιμέλεια ΓΙΑΝΝΗ Ν. ΠΌΡΦΥΡΗ




Δώδεκα χρόνια και πέντε μήνες [Κυριακή 2 – 12 – 2001] πέρασαν από τη θεμελίωση του ΞΥΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ [ΙΔΡΥΜΑ ΜΟΦΗ] ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.
Διαβάστε εδώ κάποια στοιχεία
* Προσέξτε εδώ την ονομασία του ιδρύματος ακριβώς!!! [όπως την ανήρτησε ο ίδιος ο σεβασμιότατος στο δικό του όργανο ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ) «Ξύκειο – Καπορδέλειο» θα σας χρειαστεί!!!!!!!!!!

Από πέρισυ ο ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΔΩΡΗΤΗΣ ΜΑΣ κ. Ιωάννης Ξύκης έφερε στο φως ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Κατηγορίες για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, για ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, για ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ του κ.λ.π, μέσω της μεγαλύτερης ομογενειακής μας εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ!
Διαβάστε το περιεχόμενο:

Ο Σύλλογος Αιτ/νων Πάτρας, με επικεφαλής τον πρόεδρό του,  -υποφαινόμενο και υπογράφοντα- έψαξε το θέμα πάρα πολύ, ανέλυσε ότι στοιχεία συνέλλεξε, ότι στοιχείο επίσημο προέκυπτε και διαπίστωσε πολλά στοιχεία επιβαρυντικά κακής απεικόνισης, κακής διαχείρισης, χωρίς τήρηση του Κ.Φ.Σ. και των διατάξεων των Νόμων 3419/2005 (ΦΕΚ 297/Α), του Π.Δ/τος 394/96 «Περί κανονισμού προμηθειών του Δημοσίου και των Ν.Π.Δ.Δ.»,  του  Π.Δ 118/07 (ΦΕΚ 150/Α/10-7-2007) του Ν.3863/10 αρθρ.68 (ΦΕΚ 115/τ.Α΄/157-2010) και άλλων κρισίμων περιοριστικών όρων!

Στη συλλογή στοιχείων και την έρευνα βοήθησε ή μακροχρόνια φιλία του –από το 1980- και η συγγένεια εξ αγχιστείας με τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου, αείμνηστο π. Δήμαρχο Αντιρρίου Γιάννη Κολοβό, η γνωριμίες μελών του Συλλόγου με προμηθευτές και εργολάβους κατασκευαστές καθώς και οι κατά καιρούς αναρτήσεις στο διαδίκτυο και τον τοπικό τύπο.

Ετσι φτάσαμε στη δημοσίευση της 22ας Απριλίου από δεκάδες ηλεκτρονικές εφημερίδες για έλεγχο πλέον από το επίσημο κράτος του ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΜΟΦΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.  Διαβάστε τις λεπτομέρειες:

Όπως ήταν φυσικό υπήρξε αντίδραση από το Δ.Σ. του ΜΟΦΗ και δείτε πως η ταμπέλλα άλλαξε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ !!!! Ισως βγάζει «και λίγη κακία»  σε βάρος του ομογενούς μας μεγάλου ευεργέτη κ. Ξύκη… γιατί τάραξε τα «ύδατα».

Αυτή η ανακοίνωση ήταν πέραν δικονομικής δεοντολογίας και φυσικά αδίκησε, συκοφάντησε και πρόσβαλε τον επίλεκτο και φημισμένο για το ήθος του δικηγόρο Αθηνών κ. Αντωνιάδη, συνήγορο του μεγάλου ευεργέτη κ. Ιωάννη Ξύκη. Ετσι ήρθε και το σημερινό τελεσίγραφο απάντηση του που βάζει τα πράγματα στη θέση του!!! Ας τη δούμε!!


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ   ΝΙΚΟΥ  Ι.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ  &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ 
 Βαλαωρίτου 9Β – Κολωνάκι – 106 71 Αθήνα – 
Τηλ.: 210 3390557 – Fax: 210 3390558


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Τ. ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Μ.Ο.Φ.Η.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΠΟΡΔΕΛΗ – ΙΩΑΝΝΗ ΞΥΚΗ

   1. Είναι προφανής η προσπάθεια του προέδρου του ανωτέρω Ιδρύματος, μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιεροθέου, να συνδέσει τις δύο διαφορετικές πληρεξουσιότητές μου και υποθέσεις που χειρίζομαι, ήτοι την εκπροσώπηση αφενός της πρώην Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου και των μοναχών αυτής, αφετέρου δε του κ. Ιωάννη Ξύκη, ώστε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να παρουσιάζει την εικόνα ενός σχεδίου συκοφάντησής του και διασυρμού του, δια του ιδίου πάντα δικηγόρου, γεγονός που κάθε άλλο παρά «συμπτωματικό» εμφανίζεται, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι το δελτίο τύπου του Ιδρύματος ξεκινάει με την απευθείας αναφορά στο όνομά μου.

  2. Έως εδώ ίσως δεν θα είχε κανένα νόημα να ασχοληθώ με τον μητροπολίτη Ιερόθεο, αν ήδη στην πρώτη αυτή παράγραφο του δελτίου τύπου, στην οποία μου έγινε η ιδιαίτερη τιμή να αναφέρεται πρώτο από όλα τα όνομά μου, δεν γινόταν χρήση της εν προκειμένω άκρως προσβλητικής και συκοφαντικής λέξης «φέρεται», καθώς, εφόσον «φέρομαι» να έχω αναλάβει και δικηγόρος του κ. Ιωάννη Ξύκη, αυτό υπονοεί ότι μπορεί να έχω αναλάβει δικηγόρος του κ. Ξύκη, αλλά μπορεί και όχι, και να ενεργώ αυτοβούλως, ψευδόμενος ότι με έχει διορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο του, προκειμένου να εμπλέξω τον μητροπολίτη (μετά τις μηνυτήριες αναφορές για τα χρέη στο Δημόσιο της πρώην Μονής και το αδίκημα της ψευδούς βεβαιώσεως, στα Γραφεία του Οικονομικού Εισαγγελέα και της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών αντίστοιχα, κατ’ εντολή του π. Ιερωνύμου Δελημάρη – εκτός και αν και αυτή η πληρεξουσιότητά μου τελεί υπό αμφισβήτηση) σε μία ακόμη «συκοφαντική» σε βάρος του καταγγελία. Για να τελειώνει λοιπόν μία και καλή η ιστορία με το «φέρεται», ακολουθεί στο τέλος του παρόντος το πληρεξούσιο που μου έχει παράσχει ο κ. Ξύκης, και προκαλώ δημοσίως τον μητροπολίτη Ιερόθεο να ανακαλέσει τον απαράδεκτο ως άνω σε βάρος μου υπαινιγμό.
     
   3. Περαιτέρω, σε πλήρη γνώση του μητροπολίτη Ιεροθέου και των λοιπών μελών του Δ.Σ. του Ιδρύματος είναι ότι το γεγονός της κατάθεσης της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Ξύκη (δια της «υπό αμφισβήτηση» ιδιότητάς μου ως πληρεξουσίου δικηγόρου του) δεν «διέρρευσα» σε διάφορες ιστοσελίδες (ενεργώντας. δηλαδή κακόπιστα, κακόβουλα και με σκοπό προσβολής της προσωπικότητάς του), αλλά επρόκειτο για επίσημο δελτίο τύπου του Δικηγορικού Γραφείου μου, πράττοντας, όπως ρητά αναφέρεται στο δελτίο, ως πληρεξούσιος του κ. Ξύκη, ώστε μετά ταύτα, σας καλώ όπως και εν προκειμένω δημοσίως ανακαλέσετε πάραυτα τα περί «διαρροής».

  4. Τέλος, σας καλώ όπως άμεσα διευκρινίσετε, δεδομένης της αμφισβήτησης της ιδιότητάς μου ως πληρεξουσίου δικηγόρου του κ. Ξύκη και των περί «διαρροών», εάν αποδίδετε σε εμένα ή στον εντολέα μου κ. Ξύκη τις «αχαρκτήριστες, προσβλητικές και εντόνως συκοφαντικές εκφράσεις για ενέργειες για τις οποίες ρητώς επιφυλλάσσεσθε».

  Τονίζω, ότι σε περίπτωση που δεν απαντήσετε στο παρόν δελτίο τύπου, ως οφείλετε,θα θεωρήσω ότι πράγματι αμφισβητήσατε την ιδιότητά μου του πληρεξουσίου δικηγόρου του κ. Ξύκη, ότι πράγματι μου αποδίδετε κακόβουλες «διαρροές» σε «διάφορες ιστοσελίδες», καθώς επίσης και τις «αχαρκτήριστες, προσβλητικές και εντόνως συκοφαντικές εκφράσεις για ενέργειες», οπότε η επόμενη απάντησή μου θα δοθεί δια της νομικής οδού.

    Κατά τα λοιπά, ως προς την ουσία των καταγγελιών του κ. Ιωάννη Ξύκη και την απόδειξη αυτών, ουδέν άλλο έχω να προσθέσω πέραν της επίσημης, δια του Γραφείου μου, ανακοίνωσης του κ. Ξύκη, καθώς τον τελικό λόγο πλέον έχει το Γραφείο Οικονομικού Εισαγγελέα και οι αρμόδιοι κρατικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί.
=============================================== 
Εδω τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ




.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου