Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

ΞΥΚΕΙΟ: ΜΟΜΦΗ, ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟ.Φ.Η. Γ' ΜΕΡΟΣ (Σε συνέχεια)

http://syletpatr.blogspot.gr/2013/05/blog-post_28.html

Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ Σταυρούλα Παραλίκα ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙ: "Γιατί τόση ταραχή στους φίλους του Δεσπότη Ναυπάκτου Ιερόθεο;"
Η υπόθεση ΙΔΡΥΜΑ ΜΟ.Φ.Η. ΞΥΚΕΙΟΥ Ναυπάκτου και ο έλεγχος της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος για την κατασκευή του, από τον δεσπότη Ναυπάκτου –κυρίως- απασχολεί και ενδιαφέρει όλη την Ελλάδα.
Ολες και όλοι ΕΠΩΝΥΜΑ ζητούν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΕΛΕΓΧΟ και σωστά πράττουν! Σήμερα θα σταθούμε στο ΕΥΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ μιας επώνυμης Ναυπάκτιας της κας Σταυρούλας Παραλίκα.


Δείτε πόσο όμορφα και πόσο ορθά τα γράφει:
“Γιατί τόση ταραχή στους φίλους του Δεσπότη για τον αυστηρό έλεγχο που ζήτησε ο ευεργέτης της Ναυπάκτου κ. Ξύκης;
Ο Δεσπότης μας δεν έχει επανειλημμένως ζητήσει αυστηρους και διαφανείς ελέγχους για το Μοναστήρι της Μεταμορφώσεως;Τί κακό λοιπόν είναι να γίνουν το ίδιο αυστηροί και διαφανείς έλεγχοι, όχι μόνο για τη διαχείριση της δωρεάς του κ. Ξύκη, αλλά καὶ στη Μητρόπολη και στα άλλα Μοναστήρια της Ναυπακτίας, καθώς και στο Μοναστήρι Γενεθλίου της Θεοτόκου Λειβαδιάς, το οποίο ο Δεσπότης της Ναυπάκτου Ιερόθεος έκαμε προσωπικό του εκδοτικό οίκο.Και μη γίνεστε τόσο χυδαίοι με το να ισχυρίζεστε ότι δήθεν τα κείμενά μας, τα γράφουν οι Μοναχοί. Εκτός αν εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια, δηλαδή αν τα δικά σας κείμενα τα γράφει ο Δεσπότης. Ως προς τον δικηγόρο που θα επιλέξει ο καθένας, είναι δικό του θέμα. Εξ άλλου ο Δεσπότης Ιερόθεος έβαλε δικηγόρους απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Μεσολόγγι."

Σταυρούλα Παραλίκα
                                               Παραλικαίικα Ναυπάκτου


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:

Εγώ ανήρτησα αυτή την ταμπέλλα να επισημάνω και κατι ακόμα, πολύ σοβαρό!!!!!!!
Αλήθεια, έπρεπε να αναγράφει η ταμπέλλα  -και βάσει Νόμου - α) τον ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ και β) τους  βασικούς ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ;;;;;

ΠΗΓΗ:
http://www.pentapostagma.gr/2013/05/despotis-naupaktou-ierotheos.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου