Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Κατατέθηκε Μήνυση στον Ναυπάκτου Ιερόθεο από τον Δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη

http://syletpatr.blogspot.gr/2013/05/blog-post_18.html
ΒΑΡΕΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο  ΙΕΡΟΘΕΟΣ Β ΛΑΧΟΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ!
Με την πέννα του Γιάννη Πορφύρη
Εκπληκτοι παρακολουθήσαμε και μετά μεγάλης λύπης βέβαια, να δημοσιεύεται το  από 26.4.2013 δελτίο τύπου του ιδρύματος ΜΟ.Φ.Η. Ναυπάκτου, με το οποίο κατεσυκοφαντείτο ο κ. συνήγορος του μεγάλου Εθνικού μας ευεργέτη, ομογενούς Ναυπάκτιου κ. Ιωάννη Κ. Ξύκη, ένας από τους καλλίτερους νομικούς της Αθήνας, ο κ. Νικόλαος Αντωνιάδης.

Ως ήταν αναμενόμενο, ο βαρειά θιγόμενος κ. Αντωνιάδης αντέδρασε με επιείκεια  και ζήτησε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ την ανάκληση αυτού του δημοσιεύματος, ώστε να αποκατασταθεί η τρωθείσα προσωπικότητά του. Αντ' αυτής της ανάκλησης με αγανάκτηση είδαμε τον Σεβασμιότατο κ. Βλάχο να γίνεται "ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ" και ονομαστικά πλέον, με την  από 17.5.2013 ανακοίνωση που υπογράφει ο ίδιος προσωπικά!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την αναμενόμενη εξέλιξη "δια χειρός" του ιδίου του κ. Νικολάου  Αντωνιάδη και την δημοσιοποίηση του Δελτίου Τύπου του Νομικού του Γραφείου.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ





Σε συνέχεια του από 30.4.2013 δελτίου τύπου του Γραφείου μου, με το οποίο γνωστοποίησα στον μητροπολίτη Ναυπάκτου Γ. Βλάχο και τα μέλη του δ.σ. του ιδρύματος Γ. Καπορδέλη – Ι. Ξύκη την κατάθεση σε βάρος τους μηνυτήριας αναφοράς και αγωγής αποζημίωσής μου για την κατασυκοφάντησή που ετέλεσαν σε βάρος μου με το από 26.4.2013 δελτίο τύπου του ιδρύματος, το περιεχόμενο του οποίου δεν ανακάλεσαν, παρά το γεγονός ότι τους προκάλεσα να το πράξουν πριν προβώ σε νομικές ενέργειες εναντίον τους, δηλώνω τα κάτωθι:



Γνωστοποιώ στο  ανωτέρω μητροπολίτη ότι άμεσα υποβάλλω νέα μηνυτήρια αναφορά και αγωγή εναντίον του ιδίου και μόνον, μετά την αισχρή από 17.5.2013 ανακοίνωση που υπογράφει ο ίδιος προσωπικά, διότι:



Κατά πρώτον, ευελπιστώντας, κατ’ ουσίαν απολογούμενος, ότι με τα περί της αναφοράς του στο πρόσωπό μου ως «ως δικηγόρο πλέον και του Ιωάννη Ξύκη, χωρίς να έχουμε τότε επίσημη ενημέρωση ότι ήταν εξουσιοδοτημένος από τον Ι. Ξύκη…», απαλλάσσει εαυτόν (και τα λοιπά μέλη του δ.σ. του ιδρύματος από την ποινική ευθύνη τους), πλην όμως πλανόμενος πλάνην οικτράν, αφού το μόνο που επιτυγχάνει είναι να τεκμηριώσει πλήρως τον δόλο του ιδίου και των λοιπών μελών του ιδρύματος, αφού, κ. Βλάχε, ποιός σας έδωσε το δικαίωμα, την ώρα που υπογράφω ως πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Ιωάννη Ξύκη, να αμφισβητείτε την πληρεξουσιότητά μου με τα περί «φερομένου πληρεξουσίου» και κατά συνέπεια να ισχυρίζεσθε δημοσίως ότι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά μου επιτρέπουν και δικαιολογούν την υπόθεση να ενεργώ ως δήθεν πληρεξούσιος του κ. Ξύκη; Έπρεπε να επέλθει ο ευτελισμός σας δια της αναρτήσεως του πληρεξουσίου του κ. Ξύκη προς εμέ και η δημοσιοποίηση της απόφασής μου να μηνύσω και εναγάγω εσάς και τα μέλη του δ.σ. του ιδρύματος για να με «αποκαταστήσετε»; Σας πληροφορώ λοιπόν ότι όχι μόνον δεν το πράξατε αλλά υπογράψετε μόνος σας με το ανωτέρω απόσπασμα την ποινική και αστική καταδίκη υμών και των λοιπών μελών του δ.σ.



Κατά δεύτερον, επιβαρύνατε, εσείς προσωπικά κ. Βλάχε, ακόμη περισσότερο τη θέση σας στον πόλεμο που εσείς ο ίδιος επιλέξατε να κηρύξετε εναντίον εμού προσωπικά, νομικού παραστάτη των ιερομονάχων της Ι.Μ. και του κ. Ι. Ξύκη (κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στη δικηγορική μου σταδιοδρομία μου, καίτοι έχω χειριστεί πλείστες σφοδρές και γνωστές στο πανελλήνιο ποινικές αντιδικίες), απευθυνόμενος και σε εμέ προσωπικά (και όχι υπό την ιδιότητα του «επί χρόνια δικηγόρου της Μονής»), αφού στο τέλος της, όπως προανέφερα (επιεικώς, μετά ταύτα) αισχρής, ανακοίνωσής σας, με καλείτε να «δημοσιεύσω τις απαντήσεις και τα στοιχεία για τα οικονομικά θέματα που ετέθησαν με το από 13-5-2013 Δελτίον Τύπου της Ι. Μητροπόλεως» αν (και εγώ) σέβομαι την αλήθεια, αν ενδιαφέρομαι για την ενημέρωση του λαού και αν τιμώ τον εαυτό μου … διαφορετικά θα είμαι εκτεθειμένος ενώπιον Θεού και ανθρώπων…  Και επομένως, περαιτέρω, ανερυθρίαστα με συγκαταλέγετε σε αυτούς που όταν αποφασίζουν να γίνουν τιμητές άλλων, θα πρέπει να έχουν «καθαρή τη φωλιά τους».

Αυτή τη φορά δεν θα σας ζητήσω κ. Βλάχε να ανακαλέσετε, αυτό θα υποχρεωθείτε να το πράξετε από τα εδώλια του κατηγορουμένου στα οποία θα καθήσετε, στα ποινικά δικαστήρια των Αθηνών, ενώπιον των οποίων θα λογοδοτήσετε.



Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών












1 σχόλιο:

  1. Tελευταίο όπλο του σατανά

    http://filoumenos.com/orthodoksia/genika-themata/5684-oi-xristianoi-stoys-esxatoys-kairoys.html#axzz2TrsLdUKO

    Ο Χριστόφορος Καλύβας,ένας επιστήθιος φίλος μου,σπουδαία φυσιογνωμία,μου έλεγε προ ετών που συζητήσαμε
    "Ρε Αυγουστίνε,δεν κατάλαβες τι θα γίνη;Ο σατανάς μετεχειρίσθη όλα τα μέσα να διαλύση την εκκλησία.Θα μεταχειριστή εις τους έσχατους καιρούς και ενα τελευταίο όπλο.Θα ντύση παπάδες και δεσποτάδες πρόσωπα της εξουσίας του,θα τους φορέση εγκόλπια και θα του δώση πατερίτσες.Και δια μέσου αυτών των αρχιερέων θα διαλύση την Εκκλησία.Ο σατανάς θα εμφανισθή με ράσα,άμφια ,με πατερίτσες και μπαστούνες!


    ΑπάντησηΔιαγραφή