Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ - Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΡΑΞΕΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»
 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
Εις το όνομα της Αγίας ομοουσίου και αδιαιρέτου Αγίας Τριάδος και στο όνομα του λαού και της Ελληνικής μας Δημοκρατίας, ΟΜΝΥΟΝΤΑΣ στις ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου, έναντι του Θεού και των συμπολιτών μου – συνδημοτών μου, αποκαλύπτω και καταγγέλλω ΥΠΟΓΕΙΕΣ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ καθοδηγητών – εκτελεστών – υπευθύνων στελεχών του συνδυασμού, που και εγώ συμμετείχα,  του συνδυασμού του κ. Γεωργίου Γούλα, αφού  πρώτα ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ κ. Τάκη Λουκόπουλο και του ευχηθώ από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ:

1η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Σε μια δημοτική ομάδα ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ στις αποφάσεις και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, όλα τα συνιστώντα μέλη. Η παράταξη ξεκίνησε με επικεφαλή της, τον κ. Γιάννη Νταουσάνη και δημοσίευσε και επιτροπές σε εφημερίδες. Πολύ σύντομα και μόνο με την ΑΠΟΦΑΣΗ “ΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΩΝ”  χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες ΕΧΡΙΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ένα άνθρωπο που ΤΟΤΕ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ, από τη στάνη των συνεργατών, του τότε Δημάρχου κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΛΕ!

Πρέπει «ΕΠΑΡΚΩΣ» και «ΜΕ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ» αυτό να το δικαιολογήσει ο αξιότιμος υποψήφιος επικεφαλής της παρατάξεώς μας και ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΤΕΣ! Από προσωπική μου αναζήτηση, είδα ότι το 80 % των ήδη προσώπων των επιτροπών μας, είχαν άγνοια και βρέθηκαν προ τετελεσμένου γεγονότος! ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ; [Δεν αμφισβητεί κανείς ότι υπάρχει κοινή απόφαση τουλάχιστον των κ.κ. Νταουσάνη και Γούλα, άλλωστε το ομολογούν και οι δύο]
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ.

2η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Είναι κοινό μυστικό, ότι ΑΜΑ ΤΗ ΑΝΑΛΗΨΕΙ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΓΟΥΛΑ, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες ανέλαβε ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΝ & ΔΙΑΤΑΖΩΝ της παρατάξεως ο αξιότιμος κ. Γεώργιος Ασημακόπουλος! Δεν κινείτο φύλλο χωρίς τη δική του ΕΝΤΟΛΗ! Αρα είναι ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΛΩΝ (πάρα πολλών) ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ! Με ποιες δημοκρατικές διαδικασίες ορίστηκε αυτό το ακατάλληλο πρόσωπο στην καίρια νευραλγική θέση, που δεν ήταν ούτε καν υποψήφιος; [Κάποιοι ψίθυροι λένε ότι δεν ήταν υποψήφιος γιατί ήξερε και είχε αποστολή να βγεί ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ μόνο ένας ο κ. Γούλας]

Παρατήρηση:
1. Κυκλοφορούν ψίθυροι ότι υπήρχε μεθόδευση να χειραγωγηθεί αυτή η ιερή προσπάθεια να αναλάβει η νεολαία τις τύχες της Ναυπακτίας με τον ευνουχισμό της και τον αποπροσανατολισμό της!
2. Κυκλοφορούν ψίθυροι, ότι η μεθόδευση ήταν να εμποδιστεί ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ  η λήψη ποσοστού της παράταξης ικανού για περισσοτέρων του ενός συμβούλου, δηλαδή του αρχηγού (!)  και αυτό ελέγχεται από πολλές συγκυρίες! [παρουσία αοράτων εικονικών τοπικών (!) σε χωριά, διώξιμο ευθέως ή πλαγίως κάποιων υποψηφίων κλπ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ κ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ  ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.
 
Η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ....

3η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το ζητούμενο της παράταξης μας ήταν η προώθηση της νεολαίας και η ανάληψη δημοτικής δράσης από τα παιδιά μας, αλλά να παραμυθιάζει μια ομαδούλα εσωτερική, τα αθώα παιδιά μας τάχα με το σλόγκαν «ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ» για να κρύψεις άλλα πράγματα που ΚΥΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ, είναι τεράστιο σκάνδαλο! ΕΥΘΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Ξέρεις τίποτε γι αυτό κε Ασημακόπουλε; Ακουσες τίποτε; Θα μπορέσεις να κρατήσεις ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΑ και ΝΗΣΤΙΚΑ στην ΔΗΘΕΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;;  Ντροπή για αυτή την κατάντια….. Ο Θεός βλέπει…. αργεί αλλά δεν λησμονεί! Ουτε ιχνος σεβασμό «στα γερόντια αυτά» που σε πέντε χρόνια ή μπορεί να έχουν πεθάνει, ή θα είναι αρκετά ηλικιωμένοι; ΝΤΡΟΠΗ … ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΥΓΝΟΙ  ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΙ….. Τολμάς να μηδενίσεις εσύ ο ουδέποτε προσφέρων στα κοινά, το τεράστιο έργο που αφησαν πίσω τους αυτά τα γερόντια;
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ & ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΤΙΜΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.


4η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Πολύ νωρίς, ΑΚΟΜΨΑ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ο αξιότιμος υποψ. Δήμαρχος κ. Γούλας ΠΡΟΛΑΒΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙ να κάνει αυτή την ΥΠΟΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ότι αφήνει ελευθέρους τους ψηφοφόρους να ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! Είναι να γελά κανείς με αυτά τα καμώματα!!! Κύριε Γούλα
α) ρώτησες την δημοτική σου ομάδα;
β) είχες πάρει καμιά απόφαση εκ των προτέρων και εξουσιοδότηση;
γ) σίγουρα θα είχες ακούσει τα exit polls που σε έφεραν ΠΡΩΤΟ (!) … κανένα αποτέλεσμα δεν είχε ανακοινωθεί… Τι κόλπο είναι αυτό; Οι ψίθυροι λένε στάχτη στα μάτια;
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΗ ΠΡΟΩΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ ΕΩΣ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΙΑΣ!. ΟΤΑΝ ΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡ5ΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ,,,, ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ … ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΥΣΟΥΝ!


5η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Αξιότιμε κύριε πρώην υποψήφιε Δήμαρχε κ. Γεώργιε Γούλα, στην πρόωρη δήλωσή σας για ελεύθερη κατά βούληση ψήφο (!) ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! Είναι έτσι; Την επόμενη, το απόγευμα, συγκεντρώσατε (με πρωτοβουλία τίνος; συμμετείχατε; Ποιους/ποιες ειδοποιήσατε;) όχι τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, αλλά την ΥΠΟΟΜΑΔΟΥΛΑ συν λίγα αθώα παιδιά στον ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ στο ΓΡΙΜΠΟΒΟ; ΝΤΡΟΠΗ!!! ΑΙΣΧΟΣ! Και ντροπή και για όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΙΚΗ!
 
Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΝΑΣ ... ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΝ & ΔΙΑΤΑΖΩΝ

6η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κύριε Γεώργιε Ασημακόπουλε έχετε προβεί και πριν, αλλά και μετά την Κυριακή των εκλογών σε πολλές αντιομαδικές – διχαστικές ενέργειες. Σημειώνω ακόμη μία. Αυτή την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.  Σαν συντονιστής και [ΑΤΥΠΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ] ήταν λογικό να τρέχουμε να ενημερωνόμαστε είτε από τον τοίχο σας, είτε από τον τοίχο της παράταξης, για ζωτικές κινήσεις και ενέργειες της δημοτικής παράταξης, μια και δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Καταλάβατε όμως ότι έτσι βλέπαμε και κάποιες … ύποπτες αδικαιολόγητες κινήσεις σας κ.λ.π και ΓΙΝΑΤΕ με ΑΖΑΞ, αόρατος… να μην υπάρχετε, αλλά εσείς μπαινοβγαίνετε να διαβάσετε από «ενδιαφέρον; Χα χα χα» τον δικό μου τοίχο.
ΕΔΩ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ !!

ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΦΙΛΙΑ........
ΕΔΩ ... ΕΓΙΝΕ ΑΟΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .. ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ!


Ένα πουλάκι μου είπε ότι κάποια … χεράκια γνωστά … ΚΑΤ‘ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ δοκίμασαν να χακάρουν το προφίλ μου, ακόμα και τον υπολογιστή μου με ειδικά cookies και κρατώ αδιάσειστα στοιχεία αποδείξεων!  Ξέρετε τίποτε .. γι αυτό;
Δικαίωμα σας  είναι να ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΟΡΑΤΟΣ στο κοινωνικό διαδίκτυο από εμένα να ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ, αλλά αυτό ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΜΑΣ!!! Η θέση σας στην παράταξή μας, δεν το επιτρέπει αυτό και αποτελεί κακοήθεια. (Σημείωση: Δεν ξέρετε ότι υπάρχει εφαρμογή ---βλέπε ποιος μπαίνει στο προφίλ σου--- τι κάνει κλπ; Δεν ξέρετε ότι υπάρχει εφαρμογή security που σε ειδοποιεί και σου λέει με γεωγραφικές συντεταγμένες αυτόν που προσπαθεί να παραβιάσει το απόρρητό σου;)





 
7η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ:
Χρωστάω μια εξήγηση για κάποια συμπεριφορά μου. Θα θυμάστε 14 δημοσιεύσεις μου με τίτλο “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ!  Θα διερωτηθείτε γιατί το έγραφα. Απλά να δημιουργήσω ένα ρεύμα φρεσκάδας προς τον κ. Γούλα και τη νεολαία! ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ Η ΒΟΥΒΟ ΡΕΥΜΑ είναι κακός συντελεστής για κάποιον που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και όχι τσόντα! Ξέρετε τι έπαθα και πως αντιμετωπίστηκα; Καθίστε σε καρέκλα και ακούστε:


Τα αγνά παιδιά της παράταξης που ακολούθησαν το χάρηκαν, ενθουσιάστηκαν, πήραν θάρρος ότι ο αγώνας των μπορεί να δικαιωθεί και έκαναν like!!! Χα, χα, χα… Ο υποψήφιος κ. Γούλας, ο κ. Ασημακόπουλος και οι εκτελεστές του ειδικού προεκλογικού προγράμματος με κυνηγησαν!!! Με πήραν τηλέφωνο και με επέπληξαν!! ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΤΕ! Δικαιολογία; ότι ο Γιώργος Γούλας είναι σεμνό παιδί και δεν θέλει αυτά;;; Τι δεν θέλεις Γιώργο;;; να γίνεις δήμαρχος; Σε πιστεύουμε τώρα που αποδείχτηκε!

Γιατί μπήκες υποψήφιος δήμαρχος αφού ούτε το πίστευες και ούτε το ήθελες; Αν ήθελες ΜΟΝΟ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, τι τα παραμύθιασες τα αθώα παιδιά, που σε ακολούθησαν και σε εμπιστεύθηκαν;;; Μου τηλεφώνησαν τα φιλαράκια σου να σταματήσω να γράφω και μου διεμήνυσαν επίσης ο κ. Γ. Ασημακόπουλος, ένας σεβάσμιος (;) φίλος μου (γιατί;) ο κ. Γιάννης Νταουσάνης, όλοι οι από Μπουλέ μεριά με δημοσιεύσεις των  στα σχόλια και μερικοί προβαλλόμενοι μέσω ΜΜΕ και ευρισκόμενοι πιο κοντά στους ηγέτες παρατρεχάμενοι…


ΣΚΟΡΠΙΑ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
Τι να πρωτοκαταγγείλω, έγιναν τόσα που όλα θα δουν το φως της δημοσιότητας και όλα είναι αρκετά εξωπραγματικά. Ας δούμε μια χεριά από δαύτα.
1) Οι περισσότεροι υποψήφιοι τοπικών συμβουλίων, ούτε ήξεραν που πέφτει το χωριό που … ήθελαν να κυβερνήσουν/εκπροσωπήσουν μια 5ετία, ψήφισαν άλλη παράταξη και η υποψηφιότητά τους ΗΤΑΝ ΩΜΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ των συνδημοτών μας!!
2) Το γραφείο «ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ» φρόντισε να … μαθαίνει από ανυποψίαστους/ες υποψηφίους/ες την εκλογική τους δύναμη για να ξέρουν … τι τους γίνεται…. Μην την πατήσουν και βγουν ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!
3) Τα παιδιά της παρεούλας ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ στην προβολή και τα προτιμούσαν να τα στέλνουν στο … γυαλί!
4)  Τα παιδιά της παρεούλας εστάλησαν σαν ΕΜΠΙΣΤΑ εντός πόλης ή σε γειτονικά εκλογικά τμήματα….
5) Οι φάκελοι των εκλογικών αντιπροσώπων δόθηκαν … κατόπιν εορτής και με σύστημα ΤΡΟΥΜΠΙΓΙΟΝ!
6) Ο κ. Γ. Ασημακόπουλος και οι συν αυτώ, έστειλαν αθώα παιδάκια το βράδυ των εκλογών, για να τα ξεφορτωθούν μέσα στα άγρια μεσάνυχτα στους λύκους [ΑΝΩ ΧΩΡΑ, ΠΩΚΙΣΤΑ, ΣΙΜΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΑ, ΚΛΕΠΑ, ΧΩΜΟΡΗ κ.λ.π), είδατε που; Εκεί που ήξεραν ότι θα είχαν από μηδέν σταυρούς μέχρι ένα δύο! ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ!!! Πήγαν τα ηρωικά αυτά πλάσματα με τα αυτοκίνητά τους, νηστικά, τρομαγμένα, υπακούοντας στην …. Δημοτική ομάδα τους!! Με πιάνουν τα κλάματα μόλις το σκέφτομαι… Αν πάθαινε κάτι κάποιο παιδί, «αχρείοι εγκληματίες» και ήταν πιθανό – θέλατε σκότωμα;;; Και όχι μόνο αυτό, αλλά την επόμενη ημέρα κάποιοι της ευνοούμενης παρεούλας κορόιδευαν μέσω facebook κάποια απο τα παιδιά που πήγαν ορεινή Ναυπακτία.. Ντροπή σας Κύριοι!
7) Εμποδίστηκαν τρανταχτά ονοματα να μπουν στο ψηφοδέλτιο επειδή δεν το ήθελε ο δικτάτωρ!
8) Είχαν ιστοσελίδα τάχα της παράταξης αλλά ακόμη και από εκέι ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ όσοι ήταν αμύητοι στο σχέδιο, ή τους χαλούσαν τη σούπα! Αν βρειτε την αναγγελία της δικής μου υποψηφιότητας να με φτύσετε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!
9) Δεν δόθηκε ποτέ ο δημόσιος λόγος σε υποψηφίους ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ παρα μόνο στον κ. Γούλα, πρωτίστως στον ΜΕΓΑΛΟ BIG BROTHER που τα έκανε .. ΑΛΙΑΔΑ … ακόμη και τις προσφωνήσεις (!) δεν τις έκανε μια ωραία δροσερή κοπέλα, αλλά ο ειδικός νταραβεριτζής της παράταξης!
10) Δεν βγήκε ειδικό φυλλάδιο με τα βιογραφικά των υποψηφίων ούτε καν ανέξοδα στο διαδίκτυο που δεν στοίχιζε και αυτό θεωρήθηκε σαν ένδειξη ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ των υπευθύνων, φυσικά κακοχαρακτηρίστηκε.

ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ
Όλα τα παραπάνω τα είδαν και μου τα κατήγγειλαν λίγα - λίγα, πάρα πολλοί συνδημότες και φίλοι και γι αυτό και προτίμησαν τα τρία 50ΕΥΡΩ. Εγώ άργησα να τα δώ όλα. Όταν τα συμπλήρωσα στο όλο διαγραφόμενο ΠΑΖΛ, ήταν πολύ αργά… Αν έκανα κάποια κίνηση θα με θεωρούσαν ΥΠΕΥΘΥΝΟ και μου φόρτωναν όλα τα αποτελέσματα…

Παρέμεινα πειθαρχικός και υπομονετικός… αλλά το σημερινό μου ξέσπασμα αποκαλύψεων, το χρωστάω στους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗΝ από όλες τις Ναυπάκτιες και Ναυπάκτιους γιατί παρέμεινα ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ της δημοτικής παράταξης ΦΑΝΤΑΣΜΑ!

Σήμερα οι εκλογές τελείωσαν, ο λαός της Ναυπακτίας καταδίκασε με την ψήφο του, την αλαζονεία της τοπικής δυαδικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ [δήμος, εκκλησία], καλά έκαναν και καταδίκασαν και εμάς!
Είπε  ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΘΕΣΑΚΙΑ κ. ΜΠΟΥΛΕ, ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ την όμορφη μας Ναύπακτο 4 ολόκληρα χρόνια!
Ειπε ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΙΟΥ!
Ειπε ΟΧΙ στον αλαζόνα εξουσιαστή που έδιωχνε το χρήμα το δικό σας που συνεισφέρατε για το καλό της πόλης σε ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ!!! ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΠΑΤΡΑ, ΑΘΗΝΑ και οπουδήποτε αλλού, εκτός των συνδημοτών μας!!!

Καλώ, κλείνοντας τον Ναυπακτιακό λαό, να γυρίσει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ σε όσους ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ με βρώμικες μεθοδεύσεις και ενέργειες. Κλείνοντας ζητώ συγνώμην για το δικό μου μερίδιο της μέχρι τώρα βουβής συμμετοχής σε αυτές τις κάκιστες παρέες. Παρακαλώ τον νέο δήμαρχο και τους συνεργάτες του ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ και την βοήθειά της, το αξίζει!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
Πρώην Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Ναυπακτίας


51 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κύριε Γιάννη! Εχετε και συνείδηση και καρδιά και επίπεδο! Διαβάζω, αηδιάζω - συνυπογράφω και ντρέπομαι πολύ για το μαρτύριο της νεολαίας μας...
    ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΝΕΟΛΑΙΟΥ
    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση κυρία μου, πάλι σας ζητώ συγνώμην. Απλά το χρέος μου κάνω!

      Διαγραφή
  2. Τι λες ρε Πορφύρη έσυ ο άμεμτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΟΡΑΤΕ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ...ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.......

      Διαγραφή
    2. Σιγα μην ασχοληθεί μαζί σου ο Γούλας ποιος νομιζεις οτι είσαι επείδη ξέρω πράγματα ρίξανε πολύ γέλιο με την ανάρτηση σου. Ο γραφικός γνωστός Πορφύρης. Περαστικά που ήθελες να βγεις και σύμβουλος

      Διαγραφή
    3. Σοβαρα μιλάτε;;; Εμ σας έτσουξαν πολύ κυρά μου... Τσεκουρώνει με αλήθειες ο κ. Πορφύρης! Τι επιχειρήματα να αντιπαραθέσει ο Γούλας; Σας πήρε και τα σώβρακα ο πρόεδρος!!
      Εχετε απαντήσεις;;; Φυσικά όχι... Ξερά σκ@@ά στον τοίχο σε κολάνε.... ΑΔΟΞΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.. Εγώ την πάτησα και έτρεξα να βοηθήσω την προδομένη νεολαία... Σας έδωσα και 16 ψήφους... Ολοι πήγαν χαμένοι... ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΜΑΛΙΑ!

      Διαγραφή
  4. Απορώ πως σε ανεχονται και μεσα από το blog του συλλόγου να γράφεις αερολογίες .εισαι απαράδεκτος και απαράδεκτη όσοι δε στίρηξαν. Μεγάλο λάθος του Γούλα που σε έβαλε στο συνδυασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΦΡΑΣΗ ... ΣΕ ΕΒΑΛΕ ... επιβεβαιώνει ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΠΟΡΦΥΡΗΣ... ΑΡΑ ΉΤΑΝ ... ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ..... ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ, ΑΛΛΆ ΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ... ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!!!!

      Διαγραφή
    2. Φίλε, Ανώνυμος26 Μαΐου 2014 - 2:24 π.μ.
      ΓΡΑΨΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ, ΚΟΡΝΑΡΕΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΟΥ?
      ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕ, Η ΜΩΡΗΗΗΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  5. Ντροπή τους... δυστυχώς αυτα τα ζήσαμε αλλά εσείς έχετε την ψυχική δύναμη να τα καταγγείλετε! Η κοινωία δεν κοιμάται, αφουγκράζετε και ...πληρώνει κατάλληλα
    Ευαγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς έτσι έγινε!!! Τσαλαπάτησαν τα όνειρα των νέων! Υπουλο χτύπημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφήνω ελέυθερο το πεδίο σε αυτά τα διατεταγμένα ΥΠΟΥΛΑ ... ΚΑΛΑ (!!!!) ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ να καταλάβετε πόσο ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ....ΘΕΜΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ !!!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ .... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοπάνα τους Γιάννη μου, εμένα ο γιός μου τι τους εφταιξε και τον κορόιδευαν;;; είμαστε μαζί σου!!!
    Ξεμπρόστιαστα να τα μάθει ο κόσμος τα σκατόπαιδα, να γλυτωσει από παρόμοιες μελλοντικές βρωμιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πήραμε χαμπάρι Γιάννη, εγώ σου τα είπα αν θυμάσαι στην πλατεία στην κεντρική ομιλία αλλά την πάτησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν ήρθατε Δημαρχείο ... εσύ ήσουν;;;; Θυμάσαι ποιά φοβέριζε ότι θα είναι αντιδήμαρχος του Γούλα και θα διώξει υπαλλήλους; Μιλάμε για συμμορία όχι για νεολαία μέλλοντος! Αυτό διαδόθηκε και το έμαθε όλη η Ναύπακτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΖΑ ---- ΚΑΤΑΝΤΙΑ ---- ΚΑΙ ΡΟΧΑΛΑ !!!!!
    όπως λέμε
    ΡΟΔΑ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ
    Οι εντιμότατοι κ.κ. κοινωνικοί αγωνιστές.... οι σφάχτες των ονείρων της νεολαίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΩΛΩΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΩΛΩΝ ... ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλά την πάτησες εσύ Γιάννο, την πάτησε και ο Νταουσάνης με τόση εμπειρία; όμως όπως βλέπω...καλά ο κ. Τρύφωνας είναι αξιοπρεπής, νηφάλιος και δεν οσμίζεται τέτοια πράγματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ είμαι φίλος του κ. Κώστα Παπανδρέου, τον τιμώ. Θέλω να προσθέσεις ότι άφησε μεγάλο έργο στο Δήμο, ειδικά στις παιδικές χαρές. Ετρεξε, δημιούργησε, άφησε έργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Γιάννης Νταουσάνης ήταν δήμαρχος των έργων, πράγματι, παρά τα λάθη του. Εμπλεξε και τώρα από την πολύ του αθωότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιάννη κραβαρίτη, δεν με άκουσες που σου τα έλεγα, άντε τώρα να σε μάθει ΤΖΟΥΜΠΑ η Νεκταρία!!!!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟI ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗΣΑΝ ..
    ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑ ΘΙΑΣΟ ΣΚΙΩΝ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΖΙ ...ΜΑΙΜΟΥ???? ΓΙΑ ΤΑ SHOW?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστυχώς είμαι κι εγώ μέσα στα απατημένα νειάτα του Γούλα, που θέλουν να τα .. οργανώσουν τα επόμενα 5 χρόνια ωρεεεε κατάντιαααα!!!
    Πως το έφαγα τόσο δούλεμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

    http://newatlandis.blogspot.gr/2014/05/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ημουν την περασμένη Δευτέρα, την επομένη μετα τις εκλογές στο Ναυπακτιακό και άκουσα που συζητάγανε για τις εκλογές, όταν βρεθούμε θα σας πω και άλλα που ίσως δεν ξέρετε, Ημουν εκεί για καφέ με την παρέα μου. Τωρα που διαβάζω κατάλαβα. Εγώ ούτε σας ψήφισα ούτε τον πάω τον τύπο αυτόν...Παντού τα ίδια κάνει χρόνια..Δεν είναι καλό παιδί!!! Εθαβαν τους μεγάλους και μιλούσαν με πολύ ασχημο τρόπο για συνεργάτες τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυρ Γιάννη πόσους σταυρούς πήρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΕΛΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!! Φρόντισαν οι νεκροθάφτες γι αυτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιάννη σήμερα μου έστειλε ένας φίλος μου την ανάρτησή σου! Για να τολμάς να γράφεις τέτοια πράγματα σημαίνει ότι γνωρίζεις πολύ καλά τι παιζόταν εκεί μέσα! Ένας ερασιτεχνικός θίασος, με έντονη διαπλοκή μερικών, που ήθελε να κυβερνήσει και τον Δήμο. Εγώ τελικά δεν σας ψήφισα, άλλαξα γνώμη. Κάτι δεν μου κόλαγε καλά με αυτό τον συνδιασμό... Όταν έβλεπα αυτό το internet καφέ, εννοώ το εκλογικό τους κέντρο, κάτι δεν μου άρεσε. Όχι μόνο δεν ψηφίστηκαν, αλλά καταψηφίστηκαν απο τον λαό, που σημαίνει ότι και σε άλλους κάτι δεν άρεσε... Τέλοσπάντων πήραν αυτό που τους άξιζε, γιατί στη ζωή παίρνει ο καθένας αυτό που του αξίζει!
    Γιάννη γιατί δεν ανέβηκε η καταγγελία σου στα Ναυπακτιακά site; Ο κόσμος πρέπει να μάθει αυτά που γράφεις, στείλε τα και εκεί! Ο Νταουσάνης τελικά τι ρόλο έπαιξε; Δεν έβλεπε ότι η "ομαδούλα", του έσκαβε τον λάκκο; Και το αστείο είναι πως έπεσαν οι ίδιοι μέσα! Κατά τη γνώμη μου ο Γούλας έχει καεί πολιτικά και οι σύν αυτώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω καλέ μου φίλε/φίλη, για την απο καρδιάς για την ειλικρινή παρέμβασή σου. Το θέμα φυσικά δεν τελείωσε εδώ αλλά έχει συνέχεια. Πολλοί σιωπούν ακόμη, υπάρχουν και κάποιες σημαντικές μεν, αλλά ανεξακρίβωτες ακόμη λεπτομέρειες. Εχω βάλει ένα φίλο δικηγόρο από Μεσολόγγι και κατέγραψαν την διαστύρωση των ψηφοδελτίων, δηλαδή πως έπεφταν και με ποιές συμμαχίες... Από εκεί θα καταλάβει ο λαός πολλά. Μην παραλείψετε να διαβάσετε και την σχετική μου ανάρτηση που αφορά το ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

      http://syletpatr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_26.html

      Δυστυχώς τα άλλα Ναυπακτιακά ιστολόγια, επιλέγουν ποιά θέματα βάζουν... Εγώ τα κοινοποίησα επώνυμα και όφειλαν να τα βάλουν...Αν χρειαστεί θα κοινοποιήσω και τα e mail που τα στελνω σαν εικόνα...
      Φυσικά είναι δικαίωμά τους να επιλέγουν ότι ανεβάζουν...

      Διαγραφή
  26. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ??? ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ- ΦΑΝΤΑΣΙΑ.....ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ!!!!!ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε εισαι βρωμικη πεννα και τσαλαβουτας σαν τα βατράχια! Εχεις πισινό; Φυσικά όχι γιαυτό παιζεις κρυφτούλι. Αν έχεις κότσια πες τις εξηγήσεις σου επώνυμα!!!! Αλλιώς κόφτο!

      Διαγραφή
  27. Γιάννη προχώρα και μην φοβάσαι. Η "ομαδούλα" συνεχίζει και βγάζει γλώσσα! Προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις. Γιατί με αυτά που έκανε ο ερασιτεχνικός θίασος, θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται. Τι να πείς βρε Γιάννη, όταν κάποια άτομα έβαλαν υποψηφιότητα γιατί το μαγαζί τους δεν πάει καλά και περίμεναν με κάποια θεσούλα να πληρώσουν το τεβε; Ή επειδή δεν είχαν δουλειά και είπαν άς βάλουμε υποψηφιότητα για τον Δήμο; Και τα έγραφαν κιόλας μετά στο facebook! Τόσο τους κόβει! Βγάλε τα στη φόρα Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συμπεριφορά της βρώμικης αυτής ομαδούλας έκαναν μεγάλο κακκό στα 100 υπόλοιπα [περίπου] ανυποψίαστα ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ!!
      Α) προσέβαλαν την προσωπικότητα μας,
      Β) Εθαψαν τα όνειρα της νεολαίας μας,
      Γ] Καταράκωσαν την έννοια της δημοκρατίας, μια και χρησιμοποιούσαν ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ
      Δ) Γέμισαν με θλίψη τις οικογένειες αυτών που εκτέθηκαν ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,
      Ε) Πέρασαν στον κμόσμο ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ!! Φοβερό αυτό....
      Περιμένω αντίδραση γραπτή .. σίγουρα θα προσπαθήσουν να δικαιολογηθούν...και τότε θα πέσουν οι κεραυνοί!!!!!
      Αγάλια - αγάλια να έχει και ... ΑΓΩΝΙΑ!
      οσον αφορά τα τοπικά μπλοκ, δεν πετυχαίνουν και τίποτε με το να τα αποσιωπούν....Το μπλόκ αυτό έχει 106.898 αναγνώσεις και διαβάζεται ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ!!!!! Υστερα ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ που παραπέμπουν τον αναγνώστη εδώ.Ετσι η ενημέρωση επιτυγχάνεται!..

      Διαγραφή
  28. Κύριε Πορφύρη,
    Θα σας καλέσω μαζί με άλλα μέλη που είχαν βάλει υποψηφιότητα και είναι έξω από αυτά τα παιχνίδια,να μας μιλήσετε για όλα αυτά τα βρώμικα παιχνίδια και να ανταλλάξουμε απόψεις. Δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Θα μαζέψουμε και άλλα στοιχεία σχετικά από αυτές τις συμπεριφορές και θα μάθει όλη η Ναυπακτία τι παιχνίδι έπαιζαν οι κύριοι και μερικές κυρίες πίσω από την πλάτη όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αξιότιμε κε πρόεδρε,
    Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση και ταυτόχρονα ερώτηση στον υποψ. Δήμαρχο κ. Γούλα.
    Στις εκλογές του Νοεμβρίου πήρε σαν υποψ του κ. Μπουλέ, 861 ψήφους, ο κ. Βασιλόπουλος Τάκης 373 και ο κ. Τρύφωνας 346. Οι κ.κ. Βασιλόπουλος και Τρύφωνας, τους κράτησαν τους σταυρούς τους!!! Οι δικοί σας ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;;;;;ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ;;;; Σαν αντιδήμαρχος ...του κ. ΜΠΟΥΛΕ δεν πεισατε τους ψηφοφόρους ότι αξίζετε να τους διπλασιάσετε;;;;ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;;;
    Μήπως καψατε την καριερα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναί Γιάννη...Ίσως είναι καλύτερα βέβαια όπως γράφεις, να χρησιμοποιήσεις τα στοιχεία σε λίγο καιρό! Γιατί και αυτοί πρέπει να απαντήσουν! Αλλά δεν το κάνουν διότι φοβούνται. Σε μια συνάντηση που είχαν δεν αναφέρθηκαν καθόλου για αυτά που τους κατηγορείς. Ήταν όλοι σαν κλαμένες χήρες. Αλλά και απο την άλλη τι να απαντήσουν; Ότι έφτιαξαν μια ομαδούλα για να βάλουν σε εφαρμογή τα σκοτεινά σχέδιά τους, ριξίματος της παράταξης, Νταουσάνη και υπολοίπων που δεν ήταν στην κλίκα; Ότι έφτιαξαν μια ομαδούλα για να βγεί σύμβουλος ο Γούλας;
    Γιάννη, δεν ξέρω άν το συγνώμη αρκεί απο μέρος τους... Πήραν στο λαιμό τους τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Ξεχνάνε όμως ότι έχουν και αυτοί οικογένεια και παιδιά...
    Άν πάντως βάλεις στοιχεία και απο την ψηφοφορία μεταξύ τους στα χωριά και Ναύπακτο... θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αναμένουμε τα σπουδαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κ. Διονυσία αυτή την ερώτηση ήθελα να κάνω και εγώ απο καιρό στον Γούλα. Όντως, που πήγαν οι ψήφοι του; Μάλλον δεν υπάρχουν πουθενά και ίσως πρέπει να ψαχτούν σε καμιά άλλη παράταξη; Ή μήπως μερικοί ανταλλάχτηκαν μεταξύ της ομαδούλας-κλίκας; Ο πρόεδρος πιστεύω ότι θα μας διαφωτίσει με την έρευνά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΥΨΕΙΣ. ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΟΥΛΑ. ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιάννη, συγχαρητήρια αδερφέ, εγώ δεν αντέχω, αν τους πετύχω θα τους φτύσωωω!!! Κάτι υποψιάστηκα, όταν με ρωτούσε πλάγια ο Γ.Α. να με ψαρέψει πόσους ψήφους έχω...και τέτοια, τώρα εξηγούνται όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ελεηνοί και τρισάθλιοι.... ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΣΑΝ;;;; ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΣΑΝ;;;; Σας το χρωστάω το στυλιάρι ... δεν το γλυτώνετε! Μας εκθέσατε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κύριε Γιάννη μην κολώνεις και μην σταματάς, μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτά τα άτομα ή κουνάβια καλλίτερα όπως τα λες. Τα στοιχεία σου είναι καταλυτικά! Αυτά φτάνουν!!!! Οι λεπτομέρειες περιττεύουν!!!
    Εγώ είδα μέσα τριών ειδών υποψηφίους:
    Α] Η ΟΜΑΔΑ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ Η ΠΑΛΙΑ
    Β] Η ΟΜΑΔΑ ΓΟΥΛΑ - ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ χωριστα
    Γ] ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΛΟΙΠΟΙ
    ....................................................................................
    Αν ρίξεις μια ματιά στα χοντρά θα καταλάβεις ότι:
    ΨΗΦΟΙ ΑΘΩΩΝ στο περίπου 120Χ 10 [ΜΈΣΟ ΌΡΟ] = 1200
    ΨΗΦΟΙ ΝΤΑΟΥΣΙΑΝΙΚΩΝ ............................................400
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Σ Υ Ν Ο Λ Ο 1600 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εεεε πηραν 1698!!!
    Οι ψήφοι ΓΟΥΛΑ - ΑΣΗΜΑΚΟ .... οεοοο που πήγαν;;;; Εγώ λέω στον κ. ΜΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Νομίζω;;;; Πάρτο έτσι κάπως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γειά σου πρόεδρε! Κάνε τους σκόνη.. Είμαστε περήφανοι που σε έχουμε πρόεδρο στους Αιτωλοακαρνάνες! Μας αποδεικνύεις καθημερινά το ότι είσαι αληθινός, γνήσιος κραβαρίτης, που αγαπά την αλήθεια και το δίκαιο.
    Άν θυμάσαι σου το χα πει να μην βάλεις υποψηφιότητα γιατί δεν είχες καλά δείγματα. Το ξέρω ότι πικράθηκες που σου το πα... Το έκανες για το καλό της Ναυπακτίας.
    Μας δίνεις μαθήματα να είμαστε δυνατοί και να μην φοβόμαστε κανέναν. Φιλιά πρόεδρε και κανόνισε και κανένα γλεντάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιάννη προχώρα βγάλε τα όλα στη φόρα, γιατί όπως σου ξαναέγραψα η ομαδούλα βγάζει και γλώσσα. Προσπαθεί να σε βγάλει τρελό, προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι επειδή πήρες αυτούς τους ψήφους που πήρες, δεν θα έπρεπε να μιλάς, προσπαθεί να πείσει ότι είσαι γραφικός, επειδή έχεις εκφράσει την δυναμική άποψή σου και για άλλα φλέγοντα θέματα!
    Πήρες αυτούς τους ψήφους γιατί όχι μόνο δεν σε βοήθησε η παράταξη, αλλά είχες και μεγάλη διαβολή εκ των έσω. Άν όλοι οι άλλοι της ομαδούλας, δεν βοηθούσε ο ένας τον άλλο δεν θα έφταναν μόνοι τους, ούτε τους 20 ψήφους. Γιάννη σε παρακαλώ, βγάλε και τα άλλα στοιχεία που έγραψες ότι έχεις για τη σταυροδοσία, διότι και να μην ήθελες να το πράξεις, οι συνθήκες καλούν να το πραγματοποιήσεις.
    Όσον αφορά το Μοναστήρι, η σχέση σου με τον Γέροντα και τους μοναχούς υπάρχουν απο την παιδική σου ηλικία απο ότι γνωρίζω, απο το οικοτροφείο. Δεν περίμενες τους ψήφους τους. Διότι οι πατέρες εκεί δεν ψηφίζουν και ο κόσμος δεν είναι πρόβατα. Άν ήταν θα είχαν υποταχθεί προ ετών στον Δεσπότη.
    Ακόμη στον ανώνυμο, Γεώργιο Ασημακόπουλο που έγραψε "ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ '' ΔΥΝΑΤΟΥΣ '' , έχω να του πώ ότι οι σοφοί και οι ανώτερα πνευματικοί άνθρωποι πάνε με τους λίγους για να σωθούν... Όχι με τους πολλούς, δυνατούς.
    Ίσως με αυτή σας τη φιλοσοφία, θεωρώντας τον Μπουλέ δυνατό και τον εαυτό σας σοφό, ενταχθήκατε στο πλευρό του Μπουλέ σε αυτές τις εκλογές, θυσιάζοντας στη λαιμητόμο των προσωπικών σας συμφερόντων ολόκληρη την παράταξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδιά μου τίμια, που στέκεστε μακρυά από τις μεθόδους αυτής της βρώμικης παρέας, έχετε την ευχή μου! Δεν μπορεί να είναι όλη η νεολαία έτσι βρωμικη, να βρωμάει η ψυχή τους!!! Ευχαριστώ το Θεό που υπάρχετε και που έχετε μέσα σας ιδανικά καλοσύνη, σεβασμό και αξιοπρέπεια! η λεβέντικη στάση σας με κάνει να αγωνίζομαι και να χτυπάω την κακοήθεια! Σας το υπόσχομαι θα συνεχίσω να ρίχνω AZAX και χλώριο στην βρωμια και στην απατεωνιά!
    Μείνετε αγνά παιδιά, καθαρά παιδιά, οι αυριανοί στυλοβάτες της κοινωνίας μας. Σας χρειάζεται η κοινωνία. Οι απατεώνες και οι κακοβουλοι θα έχουν ασχημο τέλος.....Μην τους ζηλεύετε....
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς σε ευχαριστούμε κύριε Πορφύρη που ρίχνεις ηλιαχτίδες φωτός στο ακάθαρτο και βρώμικο σοκάκι που μας οδήγησαν αυτά τα παλιόπαιδα. Ας σε έχει καλά ο Θεός!

      Διαγραφή
  39. ΦΙΣΤΙΚΩΣΕ ΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ,
    ΓΡΑΨΕΤΑ ΟΛΑ, ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ!!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΠΗΣΗ. ΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ Η ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή