Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΖΟΥΓΚΛΑ - ΤΖΟΥΜΠΑ



ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ … “ΑΥΝΑΝ”,
Ο ΤΑΡΖΑΝ ΚΑΙ Η ΤΖΕΗΝ
ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕ;  ΤΖΟΥΜΠΑ!!!

H ΑΝΑΝΕΩΣΗ & Η Μ@@@@Α ΣΤΗΝ …ΠΑΛΟΥΚΟΒΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ



Ελεγε η γιαγιά Λισάβω: «Δεν γελάτε κόττες που ναι τα γουρούνια σιούτα;» Εμ, είχε δίκιο η καψερή!!!! Ρεεε αητονύχηδες της 5άρας,  έχετε κάνει αυτοκριτική;;; Εχετε σκεφτεί τι παπα@@ές κάνατε στην προεκλογική σας …. αμπάριζα;;


Βαφτίσατε την παράταξη ανανέωση και δημιουργία, κολλήσατε ένα γλαροπερίστερο που έχει καταπιεί  κάτι σαν δύο φαντάσματα, σαν μια εξαϋλωμένη Ναυπακτία, ούτε σεις ξέρετε τι… κοτσάρατε και ένα ουράνιο τόξο κοκκινοπράσινο, άντε και κάτι από το παιχνίδι μονόπολη από κάτω! Αυτά πως τα συνδυάζετε όλα μαζί;;;


Το γλαροπερίστερο, δεν φέρνει, ούτε ανανέωση, ούτε δημιουργία, ή θα κοτσιλάει, όπως εσείς, ή θα φέρνει ειρήνη, αλλά δεν έχουμε πόλεμο, να το τονίσουμε. ΑΡΤΖΙ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ δηλαδή.  Πάμε στο ανανέωση. Τι θέλατε να ανανεώσετε, που έληξε; Την εκλογή σαν συμβούλου του Μπουλέ, κ. Γιώργου Γούλα;  Γιατί από ότι διακήρυττε και ο ίδιος … δήμαρχος δεν το πίστευε, ούτε το ήθελε!



Στο άλλο υπονοούμενο σας, για … δημιουργία, έπρεπε να προσθέσετε τη φράση «δημιουργία, με τον …. μώλο πίσω!» Καραμήτροοοο, με αέρια δεν βάφονται ωά!  Χωρίς πολεμιστές στα χωριά, (τοπικούς συμβούλους) είσαι ΤΣΙΡΚΟ με ή χωρίς μαϊμού!!!


ΑΧΑΛΟΥΧΟΥ - ΛΟΥΧΟΥΜΠΟΥΧΟΥ - ΛΟΥΧΟΥΜΠΟΥΧΟΥ - ΛΟΥΧΟΥΜΠΑ! Ωρα να δούμε και τον ΤΑΡΖΑΝ, δηλαδή το δυνατό χαρτί της παράταξης! Ποιο ήταν κύριε σχεδιαστή "δημοτικής" μόδας «για κλωτσιές»; Χα, χα, χα απορώ πως το δέχθηκε και έπαιξε αυτό τον ρόλο ο πολύ δημοφιλής και αγαπητός μας κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος, Ο ΤΑΡΖΑΝ ΤΗΣ ΠΥΛΛΗΝΗΣ!


Ρε καλόπαιδα, ατζαμήδες οργανωτικοί, αφήστε το δούλεμα! Η Πυλλήνη έχει 1500 τεμάχια που ψηφίζουν, με Μπουλέ και Λουκόπουλος να αρχίζουν από 500 ψηφαλάκια και άνω έκαστος, τοπικούς δεν έχεις, μαγνήτη ντόπιο δεν έχεις, ... για να πιάσεις εκεί 10 με 20 ψηφοδέλτια θα ιδρώσεις…. Λες ή δεν λες στον … Πυλλήνιο: «Φίλε/φίλη, έχεις μια λίρα (ψήφο) τι την θες ρίξε την στο μαγγανοπήγαδο να την ξεφορτωθείς»


Είναι ή δεν είναι Ταρζάν ο Δημήτρης που πάει εκεί σαν … σώγαμπρός  στην Μπουλοζούγκλα; Η τον στείλατε σαν πολεμιστή  με… ομπρελά και βατραχοπέδιλα, χωρίς όπλα και ξυπόλητο … στα αγγούρια! Βέβαια ο Δημήτρης είναι ομορφόπαιδο, μπορεί να μην έφερε ψήφους στην παράταξη, αλλά τράβηξε μαζί του από Ναύπακτο … πανωπροίκι 400 σταυρούς από θαυμάστριες του και τέτοια, χα χα χα! ΤΗΛΕ_ΑΝΑΝΕΩΣΗ!


Του Κίτσου η μάννα κάθονταν και μάζευε ροβίθια …ή αγγούρια! Αντε και χαιρετίσματα στην Τζέην της παράταξης, που πρότεινε να μπαίνει η θρυλική, αγωνιστική, ανανεωτική, δημιουργική, μελλοντική, πολυτάλαντη, πρωτοποριακή, ανεπανάληπτη, μοναδική, νέα δημοτική ομάδα, [ΤΏΡΑ ΔΗΛΏΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ & ΑΠΤΟΗΤΗ] στα μαγαζιά της Ναυπακτίας να … χορεύει ΤΖΟΥΜΠΑΑΑΑΑ ΑΑΑΧ!


10 σχόλια:

  1. ουμπου τουμπου ζα τουμπουζίτσου
    παιδική χαρά θίασος ΞΥΣΟΥ!
    Είστε για γέλια!!! για πολλά γέλια...
    ΡΟΜΠΑΑΑΑΑΑΑ λέμεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Πορφύρη,

      Θεωρώ ότι δεν στηρίξατε στις εκλογές την παράταξη στην οποία είσασταν υποψήφιος αλλά η εμπάθειά σας για το δεσπότη και την παράταξη Μπουλέ σας οδήγησε να στηρίξετε Λουκόπουλο, τον οποίο και εκείνο στην αρχή (μαζί με τους υποψήφιούς του) τον ξεμπροστιάζατε και λίγο πριν τις εκλογές αλλάξατε στάση. Μόνο έτσι ίσως θα μπορούσε να νικηθεί ο "αντίπαλος" δεσπότης-Μπουλές.

      Θεωρώ εκδήλη την προσωπική σας αντιπάθεια προς πρόσωπα της παράταξης Γούλα (Ασημακόπουλο, Κουσαρίδα κ.α) που σας οδηγεί σε ενέργειες που σας εκθέτουν. Πόσο μάλλον όταν προσπαθείτε να κρύψετε τη λίγο πριν την κάλπη μεταστροφή σας προς άλλη παράταξη.

      Δεν τιμά ούτε εσάς ούτε την πορεία σας να μιλάτε με υποτιμητικά λόγια για την Κουσαρίδα (περί ζούμπας κτλ... -ελπίζω να μην είσασταν εσείς αυτός που συνέχεια αναπαρήγαγε το βιογραφικό της για να την εκθέσει), ούτε για τον Ασημακόπουλο Δημήτρη (ότι πήρε ψήφους λόγω ομορφιάς και γυναικών), ούτε για άλλους νέους υποψήφιους, οι οποίοι τρέχανε καθημερινά για τη στήριξη της παράταξης τους.

      Ενδιαφέρουσα η προσπάθειά σας να λιντζάρετε από την αρχή της πορείας του ένα νέο που τόλμησε να βγει μπροστά :

      -Πομπώδη άρθρα "και καλά" υποστήριξης, στα οποία όμως ξεμπροστιάζατε υποψηφίους από τις παρατάξεις Μπουλέ-Λουκόπουλου και συνδέατε το όνομα του με τέτοιες τακτικές που εξ αρχής ζήτησε ο Γούλας να αποφευχθούν.

      -Πομπώδη άρθρα με κατηγόριες για τον ίδιο και τα νέα στελέχη του προκειμένου να τους αποτελειώσετε...

      Όταν συμμετέχουμε σε μια ομάδα την τιμάμε, ακόμα και όταν αποχωρήσουμε από αυτή. Ίσως βέβαια να μην τη θεωρούσατε ποτέ ομάδα σας...

      (Δεν ήμουν υποψήφιος της παράταξης, αλλά την υποστήριξα και παρακολουθούσα και το δικό σας blog και άλλα σχετικά με τις εκλογές. Επειδή είχα πρόταση να κατέβω υποψήφιος παρακολουθούσα όλα τα πρόσωπα που δουλεύανε και τρέχανε καθημερινά και βλέπω ότι κάποια από αυτά τα αδικείτε κατάφορα. Γι' αυτό εξάλλου σας γράφω.)

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ.. ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΟΥ!!! ΕΔΩ ΣΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΤΑ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ;;;;
      ΕΛΕΟΣ
      ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΜΠΑ.... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙΣ ΜΕ ...ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!

      Διαγραφή
    3. aekpatras poia einai ta katamartyromena poy esu epiases apo thn patra kai den katalabame emeis oi upoloipoi?
      (se poia kuria apantas?)

      Διαγραφή
    4. Τι να σου πει ρε φίλε Ανώνυμος3 Ιουνίου 2014 - 9:57 π.μ.η ΑΕΚ ΠΑΤΡΑΣ; διαβασε παραπανω και θα δεις. Αυτη τη μέθοδο δεν την κάνουν άντρες ούτε ακόμα τρανσέξουαλ, την κάνουν γυναίκες μοχθηρές, μόνο και μόνο να διαβάλλουν!!! Σε κάλυψα;;;;Είμαι κι εγώ ΑΕΚ ΠΑΤΡΑΣ, αλλά συχνάζω στην ΟΣΤΡΙΑ και κερνάω!! ελπίζω ο Δημήτρης που τα έγραψε να σου απαντήσει με αυτόγραφο. Μαζί με όλη τηγ ομάδα θα μας βρειτε στην ΟΣΤΡΙΑ!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν θέλω να ξαναπείτε τη λέξη ΠΑΡΑΤΑΞΗ, είναι ψέμμα! Παρα - τάσσομαι σημαίνει είμαι κοντα με άλλον είμαι δηλαδή ένα όλον. Εδώ είχατε σύνθημα: ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ....ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!! Αραγε, κάποιοι ... τα πήραν; Η τους τα δωσαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο χωριό του στον Αη Δημήτρη στην Ευηνολίμνη ο κ. Γούλας, πόσους ψήφους πήρε;;; ΜΠΑΜΠΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο χωριό της μάννας του κ. Γούλα στην Αποδοτία, [Αμπελακιώτισσα Ανω Χώρα] πόσους ψήφους πήρε;;;
    Αντιδήμαρχος 4 χρόνια ... δεν προσέφερε τίποτε;;;
    Πήρε ...καστανόχωμα όπως και στο χωριό του πατέρα του στον Αγιο Δημήτριο!!! Κάποτε πέρασε από εδώ [Αηδημήτρη] και ούτε καταδέχθηκε να μας μιλήσει, όχι να ενδιαφερθεί .... Τον ένα ψήφο τον δώσαμε συμβολικά!!! ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΒΟΛΙ!!! κατα τα έργα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΟΣ!!!!!! ΠΟΛΛΑ LIKE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή