Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ - ΠΟΘΕΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ



ΑΛΒΑΝΟΙ & ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΡΑΝΗ?
 
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ ΥΠΟΨ ΔΗΜΟΤ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Μιλάμε για ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ! Εδώ γίνεται το «εμπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε..» ή «της επί χρήμασι εκδιδομένης… το κιγκλίδωμα» ή «του Κουτρούλη ο γάμος και του Ζορμπά το χάνι…» Μπάζει από παντού ρε παιδιά!  Αγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Αλβανοί, όλοι ψηφοφόροι!!!!!



Ας πάμε στην ουσία. Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε εγγεγραμμένους στον εκλογικό κατάλογο 307, σήμερα  έγιναν 351! Ητοι ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ στη γλώσσα της αυτοδιοίκησης ή ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ή … ΑΤΟΜΑ 44!! Φυσικά άλλα νόμιμα, άλλα ίσως παράνομα! Ας δούμε για ποια γίνεται η καταγγελία και η γκρίνια, που «ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ». 





01. Κ@@Ο  Μ@@@@Λ Γ@@@@Ι αγνώστου προελεύσεως…
02. Κ@@@Α  @@@@@@ΚΗ  Α@@@@Α Κουμπάρος @@. @@@@@ά
03. Κ@@@@Σ @@@@@@ΟΣ   Β@@@@Η Κουμπάρος @@. @@@@@ά 04. Λ@@Ε  @@@@@@ΚΗ Σ@@@@@Ο αγνώστου προελεύσεως…
05. Λ@@Ε @@@@ΗΣ @@Τ@@Ρ αγνώστου προελεύσεως…
06. Λ@@Ε  Σ@@@@Η  @@Τ@@Ρ αγνώστου προελεύσεως…
07. Λ@@Ε  @@@ΣΤΟΣ  @@Τ@@Ρ αγνώστου προελεύσεως…
08. Λ@@@Η Α@@Α @@@@@@@ΙΝΑ @@@@ΤΟ αγνώστου ελεύσεως…
09. Λ@@@@Σ @@@@@ΗΣ  @@@@@Ο αγνώστου προελεύσεως…
10. Μ@@@@Σ  @@@Γ@@@Σ  ΣΤΥΛ αγνώστου προελεύσεως…
11. @@@@ΣΙΚΑ  ΅@@@ΡΟ@@@@@  Κ@@@@ αγνώστου ελεύσεως…
12. @@@@ΣΙΚΑ  @@@@@ΙΝΑ  @@@@ΤΑ αγνώστου προελεύσεως…
13. @@ΟΥ@@ Α@@@@@ΤΗ-Κ::::::::::::Α  @@@@ουσα @@@@ από @@@@ του @@. @@@@@ά!

 
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Δεν είμαι ειδικός, ούτε νομικός να εκδώσω γνωμάτευση. Φυσικά υπάρχουν προς εξέταση τρία αποχρώντα αδικήματα. Το πρώτο ηθικό, το δεύτερο δικονομικό, το τρίτο πολιτικό (αυτοδιοικητικό).  Υπάρχουν άραγε ηθικοί αυτουργοί; Υπάρχουν συνεργούντες; Υπάρχουν συμμετέχοντες; Κυρίαρχη θέση στην εν λόγω εμπλοκή φαίνεται να παίζει ο κ. Απόστολος Ζορμπάς, αυτοδιοικητικός παράγων της κοινότητας και φυσικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που τσέκαρε και προς το παρόν νομιμοποίησε την κατάσταση.



Μέχρι τώρα οι παραπάνω εμπλεκόμενοι ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ, ούτε τοποθετήθηκαν. Εχουν ευθύνη και καθήκον να το κάνουν. Ας δούμε όμως το παράδοξο και αξιοπερίεργο. Την καταγγελία έκανε ο κ. Νίκος Καραλής!!! Τοπάρχης και Αντιδήμαρχος επί των υδάτων και ανέμων! Φυσικά για λόγους μόνο ψηφοθηρίας και εντυπωσιασμού. Κύριε αντιδήμαρχε, εσύ σαν της οικογένειας, πως εξηγείς ότι το ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ οι δικοί σου και ο άρχων Μπουλές?  Αυτοί είναι ανεύθυνοι;; Δεν νομίζω να ρίξετε την ευθύνη στους υπαλλήλους. Αυτοί δικαιολογούνται και λάθη να κάνουν λόγω φόρτου, κλπ κλπ. έχουν ελαφρυντικά [αν δεν το έκαναν εσκεμμένα]. Υμείς όμως;




Φυσικά το αποτέλεσμα θα είναι προϊόν εξέτασης ακυρώσεως σε εμπρόθεσμη μετεκλογική ένσταση και κατά την κρίση του δικαστηρίου μπορεί να ακυρωθεί ολόκληρο το τοπικό ακόμη και ολόκληρος ο συνδυασμός, ίσως…  Τώρα ηθικά ο πρόεδρος κ. Ζορμπάς και όσοι είναι πίσω [αν υπάρχει ψεγάδι] είναι υπόλογοι και φυσικά ο επί των διοικητικών αρμόδιος αντιδήμαρχος. Τα κλαψουρίσματα, οι κορώνες και οι αγωνιστικές διεκδικήσεις του επί των ανέμων και υδάτων, είναι σαν τα μαλώματα που κάνουν στα χωριά οι φωνασκούσες γειτόνισσες. 



Εγώ προσωπικά ζητάω εξηγήσεις από τους εμπλεκομένους και αρμοδίους, γιατί αν βρωμάει … δεν θα έχουμε που να σταθούμε!!! Φυσικά είμαι με το μέρος των ντόπιων που ζητούν το αυτονόητο … δηλαδή ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ… ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ!!!


75 σχόλια:

  1. Να και ένας που έβγαλε τα ονοματα στην φόρα. Αυτό θα πει μαγκιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη!! τι χάλια ειναι αυτά;;; Γα@ω τις εκλογές μας!! Βρώμα ρεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΟΡΦΥΡΗ!!
    ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΝΝΑ ΞΑΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ... ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ... ΑΞΙΟΙ ΤΗς ΤΥΧΗΣ ΤΩΝ!!!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ....
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ, ΛΙΓΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕΣ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια???? Πω πω πω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλο ο Ζορμπάς ο Ελληνας κι άλλο ο Αμορανίτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Προφύρη, είδες κάτι ρε μάγκα;;;
    Εκείνα ΤΑ ΑΣΒΑ τα δικά σου ειδικά της κεντρικής επιτροπής και τα μικρά που ακολουθούν ... σε ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ... Ούτε like ΚΆΝΟΥΝ ούτε σε έβαλαν στο κεντρικό τους ιστολόγιο, ούτε σε προβάλουν... Δεν ξέρουν ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.. Τι εξήγηση δίνεις;;;;Η σε ζηλεύουν και νοιώθουν μειονεκτικοί, ή τους χαλας τη σούπα, ή έχουν ΟΜΑΔΟΥΛΑ... Ας ερχόσουν στον Παπαθανάση να ήσουν ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΡΕΕΕΕ Καλά να πάθεις!!!
    Κρίμα και σε χρειαζόμαστε. Ειδα και περιεργάστηκα και το fb και το ιστολόγιο τους... ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ....
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε άγνωστε Παπαθανασικέ, σ ευχαριστώ για τις συμβουλές, εμείς στην παράταξη του κ. Γούλα είμαστε μια γροθιά και αγαπημένοι. Δεν ξέρω γιατί τα γράφεις. Με αγαπάς ή ... πας να βάλεις το ζιζάνιο του ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ και το σπόρο της διχόνοιας. Ακόμη και αν υπάρχουν δυο τρεις με λάθος σκέψη και ενέργεια αυτό δεν είναι λόγος να γεμίζουμε αναρτήσεις σοβαρές με τέτοια σχόλια. Εδώ το πρόβλημα είναι άλλο ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΝΟΘΕΥΣΗΣ επ αυτού έπρεπε να γράψεις!

      Διαγραφή
  7. Γιαννάκη στα Πλατανοχώρια θα πάρεις ψήφους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο Γιάννη οι κουμπαροι θα βγαλουν προεδρο στο Καταφυγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΜΠΑΝΑΛ.....ΚΥΡΙΕ ΠΟΡΦΥΡΗ ΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτοι οι 13 ειναι η ντροπη του χωριου μας καθως και αυτος που τα εκανε αυτα τα καραγκιοζιλικια σε ενα μικρο χωριο ..... και εχει ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και με ποιο δικαιωμα ανεβαζετε ονοματα απλων πολιτων κ.Γιαννη;σας εχει δωσει αδεια ο εισαγγελεας;καταζητουνται για κατι;αν ναι,ζητειστε απο τον εισαγγελεα αδεια και οχι να δημοσιευετε χωρις κανενα δικαιωμα τα ονοματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ/ΚΥΡΙΑ,
      ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
      ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ.
      ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.
      ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.
      ΗΔΗ ΤΣΕΚΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ
      ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
      ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. συνεχιζω να επιμενω οτι δεν εχετε κανενα δικαιωμα κ.Γιαννη να δημοσιευετε ονοματα απλων πολιτων χωρις την εγκριση τους η με αδεια εισαγγελεα.τα ονοματα που ειναι στους εκλογικους καταλογους η στα ιστολογια δεν υπαρχουν για να κανουν μερικοι πολιτικα παιχνιδια εις βαρος τους!!!επισης αν εισασταν σωστος θα δημοσιευατε ονοματα απ'ολες τις παραταξεις,ακομα κι απο αυτη που ειστε υποψηφιος!!!επειδη κοπτεστε να μας ενημερωσετε,για το δικο μας καλο παντα!!!

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΚΙ ΕΥΓΕΝΙΚΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΑΠΛΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,(!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΖΩ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ...
      ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ?????
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??
      ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ... ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ????
      ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΥΡΑ ΤΑ ... ΟΝΟΜΑΤΑ!!! ΕΤΣΙ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ!!!!!
      ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  12. Κύριε Πορφύρη,
    Χάρηκα για τη διευκρίνηση, γιατί ξέρω ότι είναι πιο πολυ προσπάθεια να πλήξουν συγκεκριμένο άτομο. Αν έχουν γίνει λάθη όλα διορθώνονται. Περιμένουμε με αγωνια την ενημέρωσή σας Οτι είναι παράνομο από όπου και αν προερχεται θέλει ανάδειξη μπας και γλυτώσουμε παρανομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re giannaki poios eise dn kserw vevea k oute thelw na mathw enan aplo grafiko se kovo...gia pes k vgale k ta onomata tou kiriou karali 20 ton arithmon pou egraftikan sto golemi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για πες εσυ ...... που ξερεις ;;;;; γιατι τέτοια καραγκιοζιλικια δεν γιναν στο γολεμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα ονόματα κύριε "δημοσιογραφε" είναι απο ατομα που πήραν Ελληνική ιθαγένεια. Εχουν δικαίωμα ψήφου. Και κάποιοι θα ψήφιζαν και Γουλα αλλά δεν θέλει ΑΛΒΑΝΟΥΣ ο Γουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ, Η ΦΥΛΗ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ, Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ..ΕΚΕΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΝΟΜ ΙΜΟΤΗΤΑΣ!!!..ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΓΗ ΕΚΕΙ Η ΣΠΙΤΙ; ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΟΝΙΜΗ;;;; ΚΑΙ Ο ΓΟΥΛΑΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ .. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ...

      Διαγραφή
  16. svise afta pou grafw alla tha erthis nafpakto k tha ta poume k apo konta karaggiozi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ.... ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟΟΟΟΟ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!! ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ?? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ????? ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!

      Διαγραφή
  17. τι δουλεια εχουν να ψηφισουν ολοι αυτοι στο καταφυγιο ; δεν με ενδιαφερει αν εχουν ελληνικη ιθαγενεια καλως να εχουν και να ψηφισουν στο λυγια αλλα οχι στο Καταφυγιο αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!! Οι πιο πολλοι δεν ξερουν ουτε που πεφτει .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε συ 10.50 τι ωφελος εχεις αν ψηφισουν 13 ασχετοι στο Καταφυγιο που δεν ξερουν ουτε τα προβληματα ουτε το χωριο ουτε τα προσωπα ;;;;; εκτος και αν ξερουν ενα συγκεκριμενο ...... ΡΕ ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ .......!!! ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΓΟΛΕΜΙ ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. egrapsa onomata apo golemi pou oyte kseroun pou eine alla o kirios dimosiografos xaxaxaxa ta katevase

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. θα σου απαντησω εγω με ονομα δημοσιογραφε της πλακας..ειμε ο αρραβονιαστικος της κοπελας που τωρα εσβησες το ονομα της ο ιος ζορμπας... απο που κ οσπου βαζεις χαρακτηρισμους??? τα βρηκες και αυτα στους εκλογικους καταλογους?????δεν με νοιαζη τη θα γραψεις και αν υπαρχοι κατι μεμπτο ας το βρει η δικαιοσυνη εσυ τι εισαι και βαζεις χαρακτηρησμους???δεν μου φτανει που τωρα εσβησες τα ονοματα απετω απο εσενα συγνομη για τους χαρακτηρησμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΕ ΖΟΡΜΠΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ... ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣ Η ΨΕΜΜΑ Η ΕΣΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? Η ΛΕΞΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? Η ΛΕΞΗ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ?? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.... ΕΕΕΕ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ!!!!!!ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ο ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ??? ΑΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ... ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ??? ΕΓΩ ΞΕΡΩ.... ΒΑΡΕΙΑ Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ...... ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ.... ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΒΥΣΤΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΠΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.....ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΣΟΙ ΤΡΩΓΩΣΑΣΤΕ!!!!....

      Διαγραφή
    2. παρε φορα ντενεκε!!!

      Διαγραφή
  21. το ερωτημα ειναι ενα τι σχεση εχουν αυτοι με το Καταφυγιο , τιποτε αλλο κανεις δεν κατηγορει τους ανθρωπους αυτους αλλα ευτον που τους εφερε στο χωριο . και ζηταμε να μαθουμε ποιος ειναι αυτος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εγω μιλαω επι προσοπικου...για τα υπολειπα οτι σχεση εχουν αυτοι που γραφτοικαν στο καταφυγιο τοση σχεση εχουν και αυτοι στο γολεμι και δεν συνεχειζω εδω κουβεντα να δινω κ αξια στον καθενα τυχαιο που το παιζει δημοσιγραφος..εχω φβ κ τηλ οποιος θελει κουβεντα εδω ειμαι ο ιος ειμε για οσους δεν καταλαβαν κατα κοσμον ντινος ζορμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το θεμα κυριε ζορμπα δεν ειναι αυτο ομως . και η ουσια του αρθρου οπως το διαβαζω ειναι αλλο . ποιοι και γιατι πηγαν 13 ατομα στο καταφυγιο και αλλα ποσα λες εσυ οτι πηγαν στο γολεμι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. σου εχω την απαντηση αλλα οχι εδω τη δεν καταλαβες??και γραφω επονημα εσυ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΙΟΣ ή ΓΙΟΣ;;; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΟΣ ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟΟΟΟΟ
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΙΟΣ ΤΙ ΣΕ ΕΒΛΑΨΕ ΜΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ;;; ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ;;; ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΒΡΙΖΕ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ, ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικά φιλαρα φωνάζει ο κ@@@@ς να φοβηθεί ο νοικοκύρης;;;; Εσύ τι λες είναι παρανομία ναι ή οχι;;; Τα καραλεικα ονοματα γράψτα εδωωω είναι ελευθερη η δημοσίευση δεν βλέπεις δεν υπάρχει λογοκρισίαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οταν θα βγειτε με ονομα θα σας απαντησω μεχρι τοτε γλυφτρομπουλακια μουγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάποιος βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος και κάποιος άλλος τα παίζει μάγκας και άνδρας.
    Το θέμα είναι τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με το Καταφύγιο; Μήπως καμμία. Τους φέρανε παράτυπα και μάλιστα σε κάποια ονόματα βλέπεις και κουμπαριά με συγκεκριμένο υποψήφιο. Πιαθανόν να έχει γίνει και σε άλλες περιοχές το ίδιο αλλά η πράξη είναι παράτυπη όπου και εάν έχει γίνει και από όποιον την έχει κάνει.
    Αυτές οι πράξεις δείχνουν δόλο και σε κάποιες περιπτώσεις με μικρό αριθμό ψηφοφόρων μπορούν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα όπως στο Καταφύγιο. Αντί να λέτε μπράβο και να καταδικάζετε αυτές τις πράξεις θέλετε να βγείτε και από επάνω με μαγκιά του στυλ ξέρεις ποιός έιμαι εγώ; Ναί ξέρω αυτός που έχεις συμφέρον εσύ και η οικογενειά σου και θέλεις με οποιοδήποτε τρόπο να ξαναβγεί ο δικός σου άνθρωπος για να κάνει ότι θέλει και να πηγαίνει τα λεφτά όχι στο κάνει έργα αλλά στον να φτιάχνει τον περίγυρο του σπιτιού σου και της επιχειρησή σου. Αφού βγήκε το θέμα στην επιφάνεια καλό είναι να μην προκαλείτε γιατί πολύ απλά χάνει αυτός που έχει χάσει κάτι και όχι αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ειστε ολοι ανετοι με την ανωνυμια ετσι???πιο πανω εγραψα οτι εχω ονοματα και του καραλη και για αλλα χωρια αλλα δεν θα κανω αυτο που κοροιδευω οποιος θελει ιδιωτικα μπορω να του τα δωσω...φυσικα κ ειναι λαθος απο οπου και αν γινονται αλλα δεν ξερετε και τι εγινε και γιατι μονο το καταφυγιο βγηκε και οχι γολεμι σκαλα πανω νιοκαστρο κλπ αυτο που λες για τα χρηματα εσυ ο τελευταιος εισαι πολυ ηλιθιος για να το λες εαν εχεις τετοια στοιχεια πες τα γιατι εγω ξερω μονο για τα δανεια που εχουμε για την επενδυση που εχουμε κανει...εσυ με το ιος ωραιο το χιουμορ σου ναι δεν ξερω ορθογραφια δουλευω απο τα 10 μου εσυ μαλλον ακομα παιρνεις απο τον μπαμπα η εισαι απο τους βολεμενους διορισμενους??....ποιος ειναι ο κλεφτης και ποιος ο νοικοκυρης το ειδαμε γιατι φωναζει ο καραλης κ αρχισε την κλαψα αφου ομως εγραψε πρωτος νυφες και ξαδερφογαμπρους που ουτε ξερουν που πεφτει το γολεμι...και μετα απο ολα αυτα επιμενω ναι ειμαι μαγκας κ μεγαλος μαλιστα εσεις με την ανωνυμια σας τη ακριβως ειστε να μου πειτε και γιατι δν εχετε τα @@@ να μου στειλετε ενα μηνυμα η οτι αλλο θελετε να συζητησουμε???να σας πω εγω γιατι??γιατι ειστε τα φεροφονα του καθε πικραμενου μπουλοκαραλη που δεν τους βγαινουν τα κουκια πουθενα κ με τραμπουκισμους και λαμογιες νομιζετε οτι θα επιβιωσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε εσένα γιατί να στείλουμε μήνυμα εκτός εαν τους έφερες εσύ!!

      Διαγραφή
    2. Πρεπει να κανεις πλακα ότι εισαι ο ντίνος; Αυτός είναι ανοικτό μυαλο και επαγγελματίες δεν πέφτει τόσο χαμηλά

      Διαγραφή
  30. Αυτό είναι site αλευθερία λόγου, έκφρασης και σκέψης!!! Σ ευχαριστούμε φιλάρα Προφύρη. Τελικά είσαι και σωστός και καλός άνθρωπος. Οι καθαροί δεν πρέπει να φοβούνται και οι λερωμένοι πάντα θα σκούζουν. Τα ονόμτα που δημοσίευσες ήσουν προσεκτικός και με ευγένεια και ειλικρίνια αναφέρθηκες ακριβώς κατα νόμο.Αυτό είναι δίκαιο και σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΗΗΝ!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!! ΤΕΛΕΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οποιος έχει στοιχεία τα λέει.
    Σιγά τα δάνεια ας είναι καλά ο Βασίλης και ο Θωμάς. Στις πλάτες μας τα φτιάξατε αφού χαλάσατε όλη την ομορφιά του χωριού ρίχνοντας τσιμέντα παντού βλέπε Δέση και γεμίζοντας τον τόπο λάστιχα.
    Είναι ντροπή για τον τόπο μας να ψηφίζουν όλοι αυτοί που δεν έχουν καμμία σχέση με το χωριό. Κύριοι δεν είναι δικαιολογία ότι έχει γίνει και αλλού. Το θέμα έιναι ότι έχει γίνει στο χωριό μας και πρέπει να το καταδικάσουν όλοι. Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα εσυ πρεπει να εισαι ο αμωρανιτης ναυπακτιος και κολιτος του αλεκου..χαχαχα εισαι μεγαλο νουμερο!!

      Διαγραφή
  33. ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ 13? Η 44? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ.... ΟΣΟΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΗ , ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ... ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ!!!!!
    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ!!!!
    ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ηθελες ε??χαχαχ ρε τι ντενεκεδες ειστε εσεις!!!

      Διαγραφή
  34. ΑΑΑ, ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΟΦΥΡΗ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ,ΤΡΟΜ@@@@@Ν!!! τΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ωρεε του Κίτσου η μάνναααα... κάααθεταννννν και έτρωγεεε ρεβύυυυυθιαααα!!!
    τρεχάτε ποδαράκια μ' μη σας χ...σει ο κ...ς μ'!!!
    Ουρεεε οως μπλεξαμαννννν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ρε δημοσιογραφε του κολου για πες ποιος σου εδωσε τα ονοματα και ποιου παιχνιδι παιζεις???μηπως ο καραλης???λεω εγω τωρα..τα δικα του στα εδωσε??αρε λουγκρες της ανωνυμιας η καλητερη σας ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εγώ λέω να γίνει ταινία καραγκιόζη Ο ΑΜΟΡΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! Ωρεεεε γλέντιααααα!!
    Κοοολητήρηηηη, ορίστε μπαμπάκοοο!!! Αγλαϊααααααα!!!!!
    Αγγλοι, Γάλοι, Πορτογάλοι..... ψηφίστε μωρε χρουσούσηδες, γούτσι - γούτσιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τάκηηηηηηη, που 'σαι παίχτη με τα ......κομάντος που μάζεψες!!!!!!!!!!! Παιδιά για υιοθεσίααααααα!!
    Καραλήηηηηη, κι εσύ το ίδιο το βιολίιιιιιιι??????? ΧΑ ΧΑ ΧΑΧ ΑΧΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δήλωση Γ. Γούλα σχετικά με το ζήτημα της ΤΚ Καταφυγίου
    Σχετικά με τα καταγγελλόμενα από τον Αντιδήμαρχο σε Ανακοίνωσή του που μοίρασε για παράνομες μεταφορές ψηφοφόρων στην Τοπική Κοινότητα Καταφυγίου, παρατηρώ τα εξής:

    Καταγγελίες καλό είναι να γίνονται από τους Δημότες και όχι από την ίδια τη διοίκηση που ρόλο έχει να ελέγχει τα καταγγελλόμενα και όχι να καταγγέλλει η ίδια. Όταν μέλη της ίδιας της Δημοτικής Αρχής καταγγέλλουν διαδικασίες στον Δήμο τότε σε τι μπορεί πλέον να ελπίζει ο Δημότης;;;
    Για να τοποθετηθούν όπως ζητά στην ανακοίνωσή οι άλλες παρατάξεις και συγκεκριμένα η «Ανανέωση και Δημιουργία για τη Ναυπακτία» χωρίς να γράψει ευχολόγιο ή εικασίες θα πρέπει να έχουμε στα χέρια μας υπογεγραμμένη έκθεση-πόρισμα από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες ή έστω από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ή το Δήμαρχο.
    Μέχρι τότε θεωρώ άστοχη την τοποθέτηση επί του θέματος και την αναφορά ονομάτων που μπορεί να θίγονται άδικα. Κατ’επέκταση δεν με εκφράζει ούτε συνυπογράφω προσωπικές θέσεις και απόψεις επί του θέματος υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου του συνδυασμού μας.


    Με τιμή,

    Γιώργος Γούλας


    Δημοτικός Σύμβουλος
    Υποψήφιος Δήμαρχος
    με την

    Ανανέωση και Δημιουργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οι δικοι σου σε κραζουν ρεεεεεεε αντε τωρα παρε οδηγιες απο τον καραλη!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ιγώ που ιμι βλάχους κι μι μπέρδιψις κιριι γούλα, πρέππ ή δεν πρέππ να τα γράψ ηφτούνα τα πράματα ου κυριους απ' τα γραψη; Επριπι να τα κρυψιιιι; Οπους μας τα λιες μαλώνς τουν κύριου Προυφιρ απ' τα βγαλι στ φορα. ηετσ θα γινι ι αναγένισ κι ι διμιουργία;;κρυβουντας τέτηα πράματα; μιν στιναχουρέησ κάποια συνετιράκια σσσ'' Ιμις ου λαος στα σκουταδια;;; Μπράβου παλικαρακι μ' αφτό θα ιπι ιντιμότιτα

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΣ 'ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ" ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;;; ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ!!! ΜΑΑΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.. ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ! ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ [ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ GOOGLE]
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ Η Π.Χ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ!!!
      ΚΥΡΙΕ ΠΟΡΦΥΡΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΛΗ;;; ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;;;
      Γ.Α.

      Διαγραφή
    4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ 13!!!! ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΓΟΥΛΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ...ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ! ΚΥΡΙΕ ΓΟΥΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ!
      ΚΟΥΛΗΣ

      Διαγραφή
    5. Χείρες Ησαύ, φωνή Ιακώβ!! Γιώργο είχα, Γιώργο πήρα κι όταν πάλι θα χηρέψω, Γιώργο πάλι θα γυρέψω...Γώγοοοοο, ουουουουου!!! ΤΣΑΑΑΑΑΑ!!!!

      Διαγραφή
  40. εγω βλεπω οτι κανεις σας δεν μιλαει για την ουσια που ειναι 13 ασχετοι που θα πανε νταβατζιλικι να ψηφισουν στο καταφυγιο ...... και ολοι ασχολειστε με τα εγω ...εσυ ...αυτος ...κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαζι σου!!13 εκει 20 στο γολεμι σκαλα νιοκαστρο σιμη κλπ κλπ

      Διαγραφή
  41. και εγω μαζι σου αν μας πεις τους 20 η οσους κακως εχουν μεταφερθει στο γολεμι !!!! Αντι να ντρεπομαστε για οσα εχουν γινει (ανεξαρτητως ποιος τα εκανε) προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικιαιολογητα ...... ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ......ΑΠΑΞΙΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειπα και ποιο πανο δεν θα κανω αυτο που κοροιδευω..ιδιοτικα ευχαριστως να στα πω και οχι μονο αυτους αλλα και σε πολλα χωρια ακομα

      Διαγραφή
  42. ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑΣ - ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑΣ
    ΠΟΤΕ ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΙ ...ΓΟΥΛΑΣ
    ΠΟΛΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ!!
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΖΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ....... [ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗΣ]
    Σ Υ Ν Ε Ν Ν Ο Η Θ Η Κ Α Μ Ε Ε Ε Ε Ε Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πως δημοσιευει καποιος ετσι ονοματα απο δημοσια εγγραφα? Οτιδηποτε και να ειναι. Και αν υπαρχουν στους καταλογους οπως λες, γιατι δεν βαζεις και τα υπολλοιπα 100-300 ; Και μη γραφεις αγνωστου προελευσεως. Ξερω εγω απο που ειναι, απο το διαστημα.Την εχει δει ο καθενας δημοσιογραφος με ενα blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kolite vale to daxtylo sou ke krypsou!!! i giagia sou pantreftike kanena HASAN i kanena IMPRAHM h kanena AMBDOUL MEMET gia na ehoume sto horio mas tetoia onomata??? kala grafei agnostis proelefsis! PALI KOTSANA ERIKSES

      Διαγραφή
    2. Κολητε στα χωρια μιλανε ελληνικα. Η γιαγια σου σου εμαθε να γραφεις με greeklish δηλαδη ; Εισαι ακυρος παντως. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορει ο καθε ενας να δημοσιευει ετσι ονοματα απο εγγραφα οπως ειπα κ πριν. Αν μπορεις ν διαβαζεις ελληνικα η πρεπει ν γραφω στην γλωσσα σ τ ξενα

      Διαγραφή
    3. DISTIHOS EDO STA KSENA DEN EXEI ELLINIKOUS HARAKTIRES, KATALAVES FILE.. DEN TO KANO EPITIDES ... OSON AFORA GI A TO THEMA DIMOSIEFSIS EXEIS LATHOS APAGOREVETE MONO NA VRIZEIS KE NA MEIONEIS TIN PROSOPIKOLTITA MIN PIPILAS OLO TIN IDIA KOTSANA!! ETSI DEN SVINEI AFTO TO EGKLIMA NA ALIONETE I PSIFOS.. I EINAI SOSTO NA ALLOIONETE???? TO SIGNOMI EINAI ANDTRIKO I EPIMONI EINAI ILITHIOTITA

      Διαγραφή
  44. TOYMPOY - TOYMPOY ZA .. TOYMPOYZITSOY
    STO KAZANI KI H GIAGIA TOY KITSOY
    TOYMPOY TOYMPOY KE MPAM MPOYM
    DIOKSAN TI GRIA NTOY NTOY!
    AXALOYXOY LOYXOY MPOYXOY
    AXALOYXOY LOYXOY MPA!!!
    TO KATAFYGIO ANIKI STOYS ALBANOYS
    KAI I AMORANI STO SOYDANOUS
    OLOI HOREVOUN ZORBA THE GREEK!
    KAI OI GREEK HOREVOUN ...LORDA THE GREEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στον εισαγγελέα και αυτοί αλλά και αυτός που τους έφερε μια ζωη λαμογιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλημέρα Εχουμε νέα από το μέτωπο. Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά και για Καταφύγιο και για Γολέμι 1) για πλαστογραφία εγγράφων [έχουν ύποπτη υπογραφή] 2) για ψευδή δήλωση εκ προθέσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε παιδιά είναι παρανομία πως να το κάνουμε...Αυτό το ατόπημα προσβάλλει και την νοημοσύνη του κάθε Ελληνα... ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΕΞΕΥΤΕΛΊΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. οι εκλογες τελειωσαν.τελικα δεν μας ενημερωσατε τι εγινε με αυτη την υποθεση κ.Πορφυρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. θα μάθεις όταν θα δικαστεί το ποινικό και θα χάσετε τον ύπνο σας ....και τοτε οπου φυγει φυγει για να γλιτωσετε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή