Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΙΔΡΥΜΑ ΞΥΚΕΙΟ ΜΟΦΗ ΚΑΙ ΜΟΜΦΗ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ



Δικαστική πλάνη;

Η ισοπεδωτική μπλάνη;

Επειγόντως τον κ. Γιοσάκη να μας διαφωτίσει!
 
Σχολιάζει ΧΩΡΙΣ ΦΌΒΟ ΚΑΙ ΠΆΘΟΣ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
Διαβάσαμε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ της Ναυπάκτου, ΄ότι εδόθη ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, όσους αμφισβήτησαν την διαχείριση [οικονομική και διοικητική] του Γηροκομείου ΜΟΦΗ Ναυπάκτου, από την Εισαγγελία που απέρριψε την μήνυση Ξύκη.


Δεν διαθέτουμε στοιχεία  έγγραφα, ούτε το σκεπτικό της απόρριψης για να εκφέρουμε άποψη επ’ αυτής της απορρίψεως. Αλλωστε υπάρχουν ειδικοί που θα το κρίνουν και αναμένουμε.  Τα δικά μας στοιχεία που βασίζονται σε αποδεικτικά και μόνο έγγραφα [έλλειψη σωστής και νομίμου άδειας οικοδομήσεως, έλλειψη εγκαίρων και ικανών αποφάσεων Δ.Σ., κ.λ.π, κ.λ.π] δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο, ούτε και το θέμα εξαντλήθηκε δικονομικά.


Για ενημέρωση σας αρκούμαστε σε  όσα στοιχεία διαθέτουμε. Καλό είναι να αποφεύγονται οι θριαμβολογίες μια και ίδρυμα ακούμε και ίδρυμα δεν έχουμε, παρά μόνο μια χωματερή, ένα εγκαταλελειμμένο από όλους άσυλο όφεων, σκορπιών, πεταμένων ναρκοσυρίγκών και χρησιμοποιημένων προφυλακτικών, μέσα σε αχαλίνωτη βλάστηση ζούγκλας.  

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

 Καλού κακού ρίξτε και καμιά ματιά σε αυτή την ανάρτηση μας που θα σας διαφωτίσει αρκετά!

6 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΡΦΥΡΗ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάντο λιανά αυτό Ανώνυμος12 Ιουλίου 2014 - 2:23 π.μ.έχει ενδιαφέρον! Είπες κάτι σοφό! Το πιάσαμε το ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ! Ο Ξύκης δηλαδή έχει δίκιο χα χα χα άρα κι ο Προφύρης έχει δίκιο ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΙΑΝΟΥΣΑ Τ' ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ!

      Διαγραφή
  2. Αν περιμένεις το Ξύκειο να δουλέψει είσαι μακρυά νυχτωμένος Πάει αυτό πάπαλα έτσι θα μείνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΞΥΚΗ , ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ ΤΟΥ κ. ΠΟΡΦΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΜΥΖΑ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ υποψιάζομαι κάποιες υπόγειες συμφωνίες ... ΔΗΘΕΝ ... ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.... Επίσης δεν μου αρέσει η χαλαρότητα της νομικής υποστήριξης ... Ξύκη. Ισως χρειαστεί κατευθείαν αναφορά σταΕυρωπαϊκά όργανα γιατί τα Ελληνικά τελικά είναι μπουζούκια....Δες το αυτό κύριε Πορφύρη...Ας το δεί και η δικηγορίνα από τις Βρυξέλλες που έρριξε το πρόστιμο στην COSMOTE....Καμμία εμπιστοσύνη σε χαλαρά άτομα.... Η υπόθεση Ξύκειο έχει δεκάδες νομικές ατασθαλίες....

      Διαγραφή
  4. Κύριε Πορφύρη,
    Υπάρχει πολύ παρασκήνιο πίσω από το χάλι αυτό.... είμαστε πολλοί που ξέρουμε και κάνουμε υπομονή. Να είστε σίγουρος ότι γρήγορα με τη δεύτερη κατάρρευση [την ερχόμενη σύντομα πτώση Σαμαρά - Αρβανιτόπουλου και ΣΙΑ] η πρώτη ήταν η κατρακύλα του υποστηρικτή Δημάρχου, όλα θα αλλάξουν. Και θα δικαιωθείτε και θα λάμψει η αλήθεια. Οσον αφορά το ακριβώς απο πάνω δημοσίευμα, μη δίνεις σημασία είναι λιμανίσιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή