Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΙΔΡΥΜΑ ΞΥΚΕΙΟ ΜΟΦΗ ΚΑΙ ΜΟΜΦΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ



ΧΑΙΡΕ ΞΥΚΕΙΟ …
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΛΓΟΣ
ΜΟΦΗ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΟΝ


Ιεροθέου Βλάχου Αρχιερεύοντος,
ΟΣΥΝ μετα πολλών επάινων Τσωτο βραβεύοντος,
Ιωάννου Ξύκη μέγα ευεργέτη
εις μάτην αμυδρώς πληρώνων κελεύοντος,
αγαθών Ναυπακτίων θεσπέσιον όνειρο εαρινής νυχτός
δυστυχώς αναδέδεικτο,
τόδε το περισπούδαστον ίδρυμα,
ιστορικώς καταγράφεται!
 
Οπως τα είδε και τα κατέγραψε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

Χαίρε Σεβασμιώτατε Ιερόθεε, πατέρα, Ναυπακτίων το καύχημα,
Χαίρε Δήμαρχε Μπουλέ της Αιτωλικής αναπτύξεως τέκτονα,
Χαίρετε, μέλη του συμβουλίου ΜΟΦΗ, 
περισπούδαστα αγλαΐσματα,
Χαίρετε Παλαιοπαναγιώτες υπομονετικοί καρτερικώτατοι!


Χαίρε ΜΟΦΗ χελωνών, σαυρών και όφεων κατοικητήριον,
Χαίρετε του λιμένος λοιποί κονγκλαδάριοι, τιτουλάριοι,
Χαίρετε όσοι τυφλοί υμνολογούντες και  δοξολογούντες
ΜΜΕ της Ναυπάκτου ιερά εξαπτέρυγα, βοώτα και τραγότα!


Αγαλιάσθε οι ανωτέρω άρχοντες, 
παρακαθήμενοι, συνδαιτυμόνες,
Αγαλιάσθε και σεις οι σεμνοί  
του ΕΜΠΡΟΣθεν τύπου εξαπτέρυγα,
Το ΜΟΦΗ ζει, μεγαλουργεί, 
ΙΕΡΗ ΧΕΙΡ το οδηγεί και καθοδηγεί,
Λίγοι … χαζοί, ο κακός Πορφύρης 
κι ο Γιάννης Ξύκης μόνο ανησυχεί!


Φίλες και φίλοι απανταχού Ελληνες, απανταχού Ναυπάκτιοι, απανταχού διαμένοντες, α΄ποφάσισα να επισκεφθώ το περίφημο Γηροκομείο Ξύκειο – Καπορδέλειο – Γαλάνειο κ.λ.π. να θαυμάσω ιδίοις όμασι το Ιεροθεϊκό μεγαλούργημα και να ψάλλω νοερά την φήμη του σεβαστού – σεβασμιοτάτου προέδρου για το μέγα έργο που κοπιών, ιδρώνων και ασθμαίνων πραγματοποίησε.


Τι είδαν τα ματάκια μου, δεν θα το μολογήσω. Τα φωτογράφησα με επιμέλεια, ευλάβεια και πολλή προσοχή να σας τα παρουσιάσω και να σας τα παραδώσω ΠΡΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΝ! Ως εμεγαλύνθησαν τα έργα σου σεβασμιότατε πρόεδρε, πάντα εν  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ επόίησας!


























11 σχόλια:

  1. Δυνατή πέννα ΜΕΓΑ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ ΠΟΡΦΥΡΙΕ,
    Το καλό με σένα είναι ότι είσαι εφευρηματικός, κατανοητός, με χιομουριστικό πνεύμα. Δεν βρίζεις, δεν κατηγορείς, δεν θίγεις, δεν κακολογείς, ούτε αισχρολογείς. Οτι γράφεις το αποδεικνύεις είτε με έγγραφα, είτε με φωτογραφίες, είτε με σκεπτικό ικανό. Σφάζεις με το γάντι και το βαμβάκι. Υποκλίνομαι ιππότη των κραββάρων.
    ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΣΟΥ [ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ... ΓΑΡΜΑΝΗΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλη δημοσιογραφικη επιτυχια τεραστιε τιτανιε Γιαννο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Γιάννη Πορφύρη, δεν σε ξέρω, είμαι γείτονας στο ρημαγμένο αυτό και παρατημένο Ξύκειο. Σε ευχαριστούμε που ανέδειξες το πρόβλημά μας. Πιστέψτε μας έχουμε μεγάλο πρόβλημα και κινδυνεύουμε από αυτό το χάλι. Κρίμα που καταντήσαμε έτσι! Αντί να αναπτυχθεί η περιοχή να φορτωθεί ένα πρόβλημα! Ο Θεός να φωτίσει τους αίτιους, τους διαχειριστές του
    ΝΤΙΝΑ Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΣΥΓΧΑΙΡΕΤΕ ΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΟ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ 30 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ?
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΡΦΥΡΙΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ) ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ?
    ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΟΜΥΑΛΕ ΠΟΡΦΥΡΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑΣ? ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΠΕΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΟΨΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε Ανώνυμος14 Ιουλίου 2014 - 2:37 π.μ.
    Δεν θα είχα επεμβεί, γιατί μόνος σου ρεζιλεύεσαι με όσα γράφεις ανώνυμα και ανερμάτιστα. Το ότι θεωρείς ελάχιστο θέμα την εγκατάλειψη και απαξείωση ενός τέτοιου έργου τα λέει όλα.
    Δεν τολμάς να βάλλεις το ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ή γιατί ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΣΣΑ, ή γιατί θα σε πάρουν χαμπάρι τι ΣΟΪ ξουράφι είσαι. ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ότι είσαι ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ. Ο πορφύρης έχει ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.
    Εχει άποψη και μάλιστα σωστή κρίση. Το θέμα των ψήφων που πας να βάλεις τάχα σαν στοιχείο είναι ΓΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ!!!!
    ΠΟΡΦΥΡΗ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΛΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!! Ετσι απλά, έτσι με σουρεαλιστικό πνεύμα και χωρίς πνεύμα κακίας.
    ΕΤΣΙ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!
    ΣΥΜΜΑΘΗΤΑΡΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ Ανώνυμος14 Ιουλίου 2014 - 6:50 π.μ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑ@@ΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ [Ανώνυμος14 Ιουλίου 2014 - 2:37 π.μ.] ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΥΛΟ_ΑΣΗΜΑΚΟ_ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΦΩΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΥΡΗ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΤΑΒΙΑ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΧΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διάβασα στον Τσούμα ότι υπάρχει σύλλογος εκεί στην Παλαιοπαναγιά και μάζεψε μικροδωρεές, αληθεύει; Για σκάστε το μύητη να χώσω κι εγώ μερικά που έδωσα να ... σώσω.... Μέχρι και μια μαθητριούλα έδωσε τον κουμπαρά της Είναι έτσι??/ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΟΕΟΟΟΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΞΥΚΕΙΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ:
    1. ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. (Αληθεια γιατι αραγε ολοι οι πολιτες παιρνουμε απ τη δημοτικη Αρχη εγγραφα σημειώματα, ωστε να αποψιλώνουμε τα κτήματα μας, ενω το Ιδρυμα εξαιρείται κάθε νόμου;;;)
    2. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΣ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ... ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ;;; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ;;;
    3. ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΞΥΚΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
    4. ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΞΥΚΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΕΣΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΞΥΚΕΙΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ. ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΥΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΚΟΥΦΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΡΗ, ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΛΛΟ ΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!!
    ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΚΥΡΙΛΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ; ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΙΚΑΝΙΚΗ!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΝΕΙΟ!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ!!!!! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΠΑΝΗΘΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ.... ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ......ΚΛΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑ ΚΛΑΨΤΕ ΤΟΥΣ.... ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή